Ett tomt kondompaket..

Ja, det var det han lämnade efter sig, nattens sällskap.. :)
Mr Vain hjälpte mig somna för första gången på länge, länge och det var lika underbart som tidigare. Nä, nu ljuger jag lite, det var det faktiskt inte.. jag har aldrig träffat nån vars mun passar min som handen i handsken, hans läppar känner verkligen mina läppar, lyssnar efter varje signal om hur de ska behandlas.. helt magiskt..  :) Den delen har jag inga problem med.. faktiskt inte det som hände sedan heller när jag tänker efter, men det var alldeles för kort!!! :) Sen var han väldigt knepig nu på morgonen, men men..

Han frågade vad som pågår mellan mig och Mr Movie, vi alla ingår ju faktiskt i samma gäng och de har väl lagt märke till att jag och Mr Movie lärt känna varandra rätt bra, att vi umgås lite mer nu än förut.. sade självklart som det är, Mr Movie har sagt att han är kär, känslorna är inte ömsesidiga.. :( Varför lyckas jag alltid hamna i såna här situationer?? När exet och jag gjorde slut så "lärde jag känna" några av hans vänner och det kanske inte heller är det bästa.. men fasen, kan inte rå för vem jag blir sugen på eller får känslor för, klart jag gör mitt bästa för att få det jag vill ha.. oftast lyckas jag oxå.. :)

Exet, Mr Rally och nåra fler flirtar var oxå ute igår.. trevlig kväll, mycket att titta på.. :)

Var ute på krogen förra helgen med ett större kompisgäng, på vägen hem plingar det till i mobilen:
"Jag vet att det var länge sen, men jag längtar lite.."
Mr Rally, som jag inte hört nåt av på ett år, har skickat ett sms.. kan ju bara inte låta bli att avlägga ett besök i Gamla stan.. :) Som vanligt hände inget, eller jo.. alldeles för snabbt bara.. :( Jag träffar ingen av personerna i mitt gamla kompisgäng numera, de försvann när exet träffade ny, flyttade ihop med henne och bestämde sig för att vår vänskap var "over and out".. skoj att träffa Mr Rally och få höra om alla trevliga saker de gör tillsammans, alla roliga fester där jag var självskriven förr.. julbordet jag inte alls blivit inbjuden till i år.. *suck* Jag var bästa kompis med exet i fem år efter vi gjort slut, sen kommer hon och vips är allt som bortblåst.. hur kan man bara slänga bort en vän sådär? Själv skulle jag aldrig sluta träffa en vän, även om det vore ett ex, bara för jag träffar en partner.. låter man dem bara träffas så är det förhoppningsvis inga problem sen.. Men nä, är man osäker som hon eller han är så kapar man lätt vänskapsbanden.. :( :(
Han är väl rädd för att bli kär i mig igen eller nåt sånt.. ;)