Äh..

Inget mys inatt.. hörde inget från Mr GT, avböjde att ens snacka med Mr Hångel
och somnade framför teven vid elva-tiden..
 
Nu ska jag besöka affären och samla på mig lite goda och knapriga grönsaker för att äta dem med dip, nerbäddad framför teven med en mysig film.. försöka glömma min sex-törstande kropp för en stund..
fasen, tre veckor snart sen jag hade sex sist.. *skrämmande länge*

See ya!

Fortfarande liten chans till mys.. ;)

Efter en stressig och trist dag på jobbet, den kvinnliga kollegan kan visst aldrig sluta klaga över alla ställen där det gör ont och hur mycket vi alltid har att göra på jobbet (hon kanske skulle jobba lite om dagarna också så skulle vi inte ha så mycket varje dag) så tog jag bilen hemåt igår kväll, såg fram emot en skoj kväll på stan med några vänner.. :)

image640När jag kom till exet visade det sig att det bara skulle bli han och jag, syrran och Mr Livingman.. Mr Rally skulle ha en vit helg.. *suck* Vi drack några pilsner hemma hos exet och gick sedan ner på stan för en After Work på ett populärt ställe, hade riktigt skoj.. :) Jag messade lite med grannen (den hårdhänte som jag träffade lite förut ett tag) och tyckte han skulle komma ner på krogen, men nä.. inget sånt för honom igår.. :( Vid tio-tiden pep det till i mobilen och jag kikade: "Kram!" Sms från Mr GT.. :) Skickade iväg ett sms till honom, inget svar.. försökte ringa, inget svar.. *hm* När vi käkat gick vi vidare till bowlingen för en omgång med kloten, jag fick dock nöja mig med att kika.. lösnaglarna var på.. :( Kommer inte ihåg vad klockan var när vi bowlat klart, men då var syrran och Mr Livingman så "trötta" så de skulle hem.. exet ville inte festa vidare.. så det blev hemgång... trist som fan, hade sett fram emot en helkväll med mina vänner (inte alltför ofta som både syrran och Mr Livingman är med ut).. Jag hänger med exet hem för lite "efterfest" eller nåt.. :)

När vi kliver innanför dörren till hans lägenhet piper mobilen till igen och jag har fått ett sms från Mr Hångel, den upptagne killen som inte hört av sig på 1 1/2 vecka nu.. svarar att jag inte sover, han kan ringa om han vill.. måste ju få en chans att förklara sig i alla fall.. :) Visst förstår jag att han varit sjuk, men ett litet sms kan man väl ändå få iväg trots att man är magsjuk?? Han hör att jag är sur, men förstår mig ändå när jag förklarar att det har jag all rätt i världen att vara.. :) Jag vill inte snacka alltför mycket med honom när jag är hos exet så vi bestämmer att han ska höra av sig igen som ikväll.. se om han vågar.. *ler stort*
image634
Sedan, vid halv ett, kommer ett till sms från Mr GT: "Saknar! Kram!"
Jag skickar iväg ett sms till honom igen, inget svar.. *skrattar* Nåt fel är det på karln..

Jag somnade alltså hos exet igår, sov tätt intill honom hela natten.. vi hade dock inte sex den här gången heller.. Han känns verkligen som bara en vän för mig numera, känns inte helt okej att ha sex med honom längre.. :( Han kommer dock alltid att vara min allra bästa vän, den vän jag kan snacka med om allt möjligt.. han är den personen jag litar allra mest på och han finns där för mig i vått och torrt.. kommer alltid älska dig N! :)


Tillägg till "Tänk lite killar!"

Vill bara påpeka en sak (efter det som "Patrik" kommenterade i ett tidigare inlägg)..

Med det inlägget menade jag inte att alla som jag träffar ska vilja bli ihop med mig, självklart vill inte precis alla killar det.. fattar ju även jag.. :) Men, saken var den att jag är såå trött på att killar inte kan stå för det de tycker.. varför så svårt att bara höra av sig och säga att man inte är intresserad direkt istället för att bara bli tysta och aldrig mer höra av sig?? Skulle jag gå hem med nån en kväll och den personen skulle höra av sig efteråt och vilja hitta på nåt med mig nån gång igen (och jag inte är intresserad av personen) så är det liksom en självklarhet för mig att direkt säga till denna person att jag inte är så intresserad och så är det med det.. då vet ju i alla fall den andre vad som gäller.. :) Skulle inte strunta i att svara eller (ännu värre), säga att det vore skoj och att jag hör av mig.. och sen inte göra det! Så pass mogen är jag, men dock inte alltför många av killarna jag träffat på sistone.. *dåligt*

Så, hoppas jag lyckades förklara mig lite bättre den här gången.. :)

Veckorna går..

Snart helg igen, hoppas den blir lika mysig som förra.. :)

Förra fredagen tänkte jag ge mig ut i vimlet och visst försökte jag, drack ett par öl och lite vin.. men fel effekt, somnade skönt i soffan på småtimmarna och det blev inget alls av med den utekvällen.. *ler*

image587På lördagen bangade den ena efter den andra kompisen och jag beredde mig på att få sitta hemma även denna kväll.. *trist* Tog några glas vin och snackade med Mr Oemotståndlig på msn, rätt som det var hade vi bestämt att jag skulle cykla ner till honom på lite förfest och sen skulle vi "göra" krogen tillsammans.. inte svårövertalad där inte.. :) Innan jag cyklade ner till honom ringde dock Mr GT, han besökte en restaurang här i stan med några vänner och var liiite överförfriskad.. skoj att snacka med honom.. :) Mr Oemotståndlig har förresten ganska precis flyttat så jag fick kika på hans nya lägenhet, lite lätt avundsjuk måste jag säga.. han bor hur centralt som helst.. *skönt* Vi satt där och drack en del, kikade på Speedway på tv och hade skoj.. snackade en del.. vet inte alls vad klockan var när vi gick ner till krogen, men efter 23 i alla fall.. :)

Nere på krogen såg jag direkt Mr Livingman och Mr Rally..slängde mig om halsen på Mr Livingman, men hejade knappt på Mr Rally (varför inte liksom??).. *hm* Minglade runt och träffade på en massa folk jag känner (och känner till) och kvällen var riktigt trevlig.. exet och hans en kompis kom ner lite senare, men stannade inte alltför länge.. trökisar.. *ler* Mr Sushi sprang också runt på krogen och trodde han var Guds gåva till flickorna där.. gubbsjuk med andra ord.. ;) När krogen stängde och jag kom ut (Mr Oemotståndlig hade gått hem en liten stund innan) stod Mr Sushi utanför och väntade på mig.. när jag gick för att hämta min cykel sprang han dock före och jag tappade bort honom.. :( Ringde honom och han påstod att han stod en bit längre fram, jag kom dit.. ingen Mr Sushi.. ringde igen och han sade samma igen.. upprepades några ggr tills jag tröttnade och sms:ade Mr Rally: "Känner du för en månskenspromenad längs ån kanske?" Visst gjorde han det! :)

Jag och Mr Rally tog sällskap längs ån och hamnade på samma hångelställe där vi satt en gång tidigare iimage576 somras, han är underbar att hångla med.. *ler stort* Jag följde med honom hem sedan, men blev inget nuppa den här gången heller.. nuförtiden försöker jag inte ens.. Mr Rally har visst blivit min myskompis.. *ler* Mr Sushi sms:ade flera ggr och ringde även.. tjatade om att han ville hänga med mig hem.. knepigt när de är kompisar liksom.. *suck* Så jag tackade nej till Mr Sushi (som jag vet att jag skulle haft sex med) och följde med icke-sex-Mr Rally istället, det ni.. :) Dagen efter skulle Mr Rally iväg rätt tidigt så man fick släpa sig hemåt utan flera timmars morgonmys.. kanske kan bli längre mys nu i helgen.. ;)

Tänk lite killar! :)

När ni beter er som idioter (som t.ex. de jag varit med om på sistone.. killar som  "låtsas" intresserade och ska självklart höra av sig och sen hör man inte ett skit ifrån dem ändå) förstår ni inte då att ni "´förlorar" fler intressanta tjejer än den tjejen ni sårar??? Antagligen inte.. *haha*
image639
Visst, klart jag förstår att alla killar inte faller för mig.. men hallå!!! Ännu en gång: Varför inte säga direkt att man inte är intresserad isåfall?? *suck* Det kanske "sårar" lite för stunden, men absolut inte lika mycket som om man går och hoppas hur länge som helst, men killen bara "försvinner".. dessutom, två av de killarna jag träffat nu på kort tid.. de bor liksom i Köping.. tror de inte att vi kommer springa på varandra nån gång igen?? Pinsamt värre för dem.. *ler stort* Tur för dem att jag inte är långsint och att jag inte börjar planera framtid med dem efter en träff, men.. skärp er killar och väx upp nån gång!!

Självklart pratar en tjej (t.ex. jag) med sina kompisar om dessa idioter, om man blir behandlad illa, och lika sjävklart får andra tjejer reda på såna här saker.. killen har alltså förstört för sig hos inte en, men en massa tjejer, genom att bete sig som ett arsel.. och rätt åt honom! *skrattar*

Tänk efter lite, gärna före! ;)

Bläääää....

Jäklar vad jag ska festa ikväll!!! :) Livet känns så jäkla trist och tråkigt så idag var jag ner en sväng på stan, köpte nya "stövlar", lösnaglar, lösögonfransar och lite nytt smink.. ikväll ska jag banne mig ut en sväng och ha lite skoj! :) Stövlarna, eller de stövelaktiga skorna blev jag riktigt nöjd med, ska nog ha dem ikväll med toppen/klänningen jag köpte inför bröllopet i somras:

image637image638

Mr McRae har överraskande nog (inte alls) hört av sig i veckan och Mr Hångel har jag inte hört från sen i onsdags när han skrev nåt sms om att han fått magsjuka och skulle stanna hemma från jobbet (så jag inte skulle messa eller ringa på den tiden när han egentligen skulle ha jobbat).. så nä, just nu är det inte alls skoj.. :(

I helgen är det Rally-SM här i stan så ikväll blir det nog en hel del folk ute på krogen som man vanligtvis inte känner igen, kan ju bli trevligt.. lära känna lite utomstående.. :) Innan utgång ska exet, Mr Rally, Mr Sushi, Mr Livingman och en till kille käka middag på "vanliga" stället och syrran frågade mig igår om jag skulle med.. när jag messade exet för att höra om vi var inbjudna så svarade han att jag skulle säkert få hänga på.. *ler* Men nu är syrran velig som tusan och vet inte om hon vill festa ikväll och jag känner inte direkt för att "tränga" mig på killarna.. tyvärr.. även fast jag egentligen, egentligen väldigt gärna skulle vilja umgås med dem.. :) Får se hur det blir, kanske bara cyklar ner själv till krogen.. för ut den här helgen bara MÅSTE jag.. ;)


Skön kväll ikväll.. ;)

Har precis kommit hem från jobbet och från posten, hämtat ut mina nya lekkompisar..
så den här kvällen kommer inte innebära nåt nytt inlägg, inte efter det här i alla fall.. :)

image636

fortsättning..

image607Igår kväll hade jag tjej-fest, syrran och två av hennes kompisar kom förbi och så festade vi till det lite igår igen, inte märks det att jag är 30 och börjar bli gammal i alla fall.. still going strong.. ;) Jag hade tidigare luskat fram Mr McRaes telefonnummer så under kvällen skickade jag ett sms och tackade för senast.. fick inget svar.. *suck* När vi sedan kommer ner till krogen är han en av dem jag ser först och han kommer fram, undrar hur jag kunde hitta hans mobilnummer.. äh, man är ju detektiv liksom.. :) Vi står ett bra tag och snackar där i baren, kommer ihåg att jag frågade varför han inte svarat på mitt sms och han berättade säkert varför.. men där har jag en liten minneslucka.. :( Tyvärr var det ännu en kväll ute när precis alla man känner verkar va ute så det kom hela tiden folk och avbröt oss, efter en stund har Mr McRae försvunnit.. skickar ett sms efter krogen och undrar om jag trängde mig på, men nä.. får ett svar där han skriver att så var det verkligen inte.. :) *skönt*

När stället precis håller på att stänga får jag syn på Mr GT och han kommer fram och ska snacka.. jag får min chans att skälla ut honom efter det han gjorde mot mig tidigare och han förstår att jag blev sur och slutade höra av mig.. ber om förlåtelse! :) Han är på väg hem och eftersom Den äldre är där med honom så vill vi inte lämna stället tillsammans.. när jag kommer ut hörs vi av på telefon och jag somnar i Mr GT:s mysiga famn den natten.. inget sex alls, var bara skönt att sova sked med honom igen.. han är en jäkel på mys den där.. :) Jag kommer inte börja dejta honom igen eller nåt sånt, det där var en engångsföreteelse skulle man väl kunna säga, ett riktigt hej då eller nåt sånt.. :)
image634
Ikväll hörde jag av mig till Mr McRae igen istället, nyfiken på den karln ju.. :)
"Trevligt att springa på dig på krogen igen.. :) Använd gärna mitt nummer om du känner för att hitta på nåt nån kväll eller så, vore skoj! Ha en trevlig vecka!"

Och så kom hans svar (som jag redovisade för i inlägget här innan).. och Afrodite är hur glad som helst! :)
Ser fram emot den här veckan och att kanske få träffa Mr McRae igen.. *längtar*

*hoppas*

"Hej! Jo, visst kan vi hitta på något eller bara ta en kopp. Hör av mig i veckan!"

Det sms:et kom nyss från killen jag träffadepå krogen i fredags, Mr McRae.. :)
image632
Läste om Colin McRae ikväll också (såg det i tidningen redan igår, men då visste de inte alltför mycket om olyckan än) och fick reda på att han dödskraschat.. I och med att exet är motorintresserad så har jag sett en del rallytävlingar på tv och faktiskt Svenska Rallyt på plats ett år.. Colin blev snabbt en favorit, mycket på grund av hans mysiga sätt.. hans dialekt och även hur förbannat duktig han var.. :) Olyckan igår kom verkligen som en chock, jag kan inte ens tänka mig sorgen som frun och hans dotter upplever just nu.. :(

Vila i Frid Colin McRae!

I fredags ja...
Exet och jag försökte få med oss några kompisar och ha lite fest, ingen nappade.. jag tog därför med mig en vinare och åkte hem till honom efter jobbet, vi satt och drack där en stund och började kika på en film.. :) Efter en stund blev han akut trött och ville absolut inte gå ut eller nåt sånt, jag som blivit lite påverkad ville självklart ut på krogen.. :) Sms:ade Mr Oemotståndlig som var på fest nere på stan och cyklade dit, efter ett tag så gick vi allihopa ut på krogen.. Mr Oemotståndlig och jag kan verkligen ha skoj tillsammans, försökte hjälpa honom lite med val av tjejer.. men verkar inte riktigt som jag vet vad han är ute efter.. än.. :) Sorry, ska bättra mig till nästa gång! *ler*

image633Ganska snart får jag syn på den här killen som sitter alldeles ensam (och faktiskt ser rätt uttråkad ut), men han är så jäkla söt att jag inte bara kan "strunta" i honom.. sen såg han inte ut att "spela i samma liga" som mig, alldeles för snygg, inte såna killar som brukar intressera sig för mig.. *hm* Men men, lite senare springer jag på honom när han pratar med en tjej jag känner och jag ansluter mig till dem.. hon försvinner och Mr McCrae och jag pratar vidare.. vi kommer ifrån varandra på slutet, men när jag kommer ut från krogen står han där och väntar.. vi tar sällskap hem.. *ler stort* Visar sig att han bor på en gata på mitt område.. ännu en "granne".. ;) Hänger med honom in och vi dricker te och spelar X-box hela jäkla natten, hade hur skoj som helst.. *myser* Jag sover över där, men det händer inte så mycket mer än lite kyssar och taffsande.. vi somnade t.o.m. i våra kläder.. *skrattar*

På morgonen (mitt på dagen snarare) vaknade han först och ordnade frukost (kaffe i alla fall.. *ler*) och sen satt vi i hans kök och drack kaffe i några timmar.. lärde känna varandra.. :) Han verkar riktigt mysig.. jobbar på ett rätt känt ställe här i stan, 33 år gammal och har en son.. som sagt, verkar va en bra kille.. *spännande*

Mysigt! :)

Mr Hångel ringde igår kväll igen.. jag skickade ett mms och skrev: "Tänker på dig!", efter en stund ringde han och tackade för mms:et, jag var visst fin.. :).. Vad bilden föreställde är en sak mellan honom och mig.. ;) Idag fick jag ett sms vid fyra-tiden, men vågade inte svara eftersom jag upptäckte det en timme senare.. vet ju inte vem han var med eller vad han pysslade med just då.. sånt kan faktiskt kännas lite jobbigt.. :( Jag vill kunna ringa honom precis när jag känner för det, när jag saknar honom som mest.. men nä, går inte i nuläget.. *snyft*

Sååå frustrerad så jag har faktiskt beställt hem nya sexleksaker ikväll.. :) Hinner nog inte få dem innan helgen, men jäklar vad de skulle behövas.. när man väl har riktigt bra sex  med nån så kan man ju inte bara glömma känslan sen, den sitter i ett bra tag efteråt.. och jag vill bara ha mer och mer och mer! ;)

Några kort på mina nya vänner kanske? ;)



Dagarna får fort, men ändå så sakta.. :(

image628Tur att jag har så mycket att göra på jobbet, annars skulle jag längta ihjäl mig efter Mr Hångel (nä, jag har inte "glömt" honom och gått vidare), han är i mina tankar när jag vaknar och han finns i mina tankar när jag somnar om nätterna.. varje kväll ringer han mig från jobbet och pratar bort en stund.. :) Tänk att man kan se fram emot en stund i telefon så jäkla mycket.. *ler stort*

Mat nu, skriver mer senare..


Frustrerad..

..är bara förnamnet på mitt tillstånd just nu.. *suck*

Mr Hångel har precis åkt hem igen och jag är sååå varm.. :)
Vi snackade en del och det som hände i fredags var inget som "bara" hände på fyllan, även fast både han och jag var rejält på lyset när vi träffades.. nä, det finns nåt där mellan oss.. *shit*

Ikväll hände inte så mycket mellan oss, men även fast vi bara satt i varsitt hörn av min soffa och snackade när hans tjej ringde så kändes det inte bra, självklart ska det heller inte kännas bra.. men som han sade: "Det känns förjävligt, men samtidigt så jäkla bra". Vi hade precis "vågat" närma oss varandra och var på vippen att börja kyssas.. då ringer tjejen för andra gången (han svarade inte första gången),
helt otroligt..

Känner hans parfym överallt här nu, mina händer och min top doftar Mr Hångel.. ska jag verkligen ge mig ut
på den här banan igen? Vet att det säkert blir jag som såras i slutändan, men kan nog inte låta bli ändå.. :(
Tänkte inte på mycket annat än att jag ville slita av honom hans kläder och dra in honom i sovrummet
när han var här.. *skrattar* Jag e kåt!!!

Japp, så är det.. ;)

Mr Hångel är hemma hos mig inom en timme.. *ser fram emot*

image628

Knepigt, hur kan man va "nervös" när han redan sett mig bakfull och jävlig..
allt annat än hur jag såg ut på lördagsmorgonen är ju hur bra som helst.. *skrattar*

Ska jag stilla er hunger?

Efter en uppdatering alltså.. ;) Mr DJ, han är en historia för sig själv.. vill egentligen inte ens skriva och berätta om honom efter den här tiden, men ni är ju värda en förklaring till allt så här kommer det.. :) Håll i hatten! *ler*

Vi träffades som sagt för cirka en vecka sen, dejten var helt okej och han verkade så go och mysig, men jag hadeimage625 mina tvivel som jag skrev om.. :) Dagarna efteråt snackade vi på msn om kvällarna (måndag och tisdag), men inga telefonsamtal som varje dag innan dejten.. I tisdags kväll bestämde vi att han skulle komma till Köping på onsdagskvällen, skulle bara fixa en bil (nä, killen har ingen egen).. jag bad honom att i alla fall höra av sig innan lunch på onsdagen om hur det skulle bli eftersom jag tänkte handla hem lite mat på lunchen och självklart skulle han det.. :) Kvart i ett sms:ar jag honom, undrar om jag ska tolka hans tystnad som ett nej.. får inget svar.. :( Åker i alla fall och handlar (utifall att) och när jag kommer tillbaka har han ringt hemifrån till min mobil (jag hörde inte då), tänker inte slösa mina pengar på ett samtal till honom så jag sms:ar: "Hörde tyvärr inte när du ringde, var en sväng på stan", sen hör jag inget mer från honom den dagen.. på kvällen är han inte inloggad på msn och inte heller på torsdagen, fredagen eller igår.. han "försvinner" bara.. ???

Igår fick jag ett sms kl. 20:02:
" Hej. Förlåt att ja inte hört av mig. Va tvungen att åka iväg på jobb. Å hann inte ladda kortet innan ja åkte. Va därför ja ringde från hem tel innan ja åkte. Allt bra med dig? Kram
Jag svarade aldrig på det sms:et och jag tänker inte höra av mig till honom.. inte ens den bästa förklaringen är god nog och den där förklaringen.. *skrattar* Kunde han inte bättre? ;o)

Fick även ett sms från Mr Moore inatt (men då sova jag redan):
"Tjena, kul för dig. Har min kompis X här i kväll. Vad tror du om en träff framöver, längtar efter dig!"
Som sagt, en del verkar tro att jag är helt, komplett dum i huvudet.. *skrattar* Dessutom, kul för dig?? Jag har inte skrivit nåt till honom på en månad minst ju.. kanske var till nån annan.. *hm* Jaja, skiter i vilket!

Märker ni hur avvisande jag är idag??? *ler stort*

I fredags.. :)
När jag åkte från jobbet försökte jag fixa till nåt skoj till på kvällen, ingen ville dock göra nåt utom jag och exetimage627jag tog med mig några öl och cyklade hem till honom när jag kom till Köping.. klippte honom lite snabbt och sen bestämdes det att vi skulle ner till krogen för lite After Work.. :) Träffade på några vänner, men exet ville snart hem.. Mr Oemotståndlig som är på stan kommer till undsättning och vi sitter kvar en stund och har trevligt.. :) Strax före midnatt byter vi dock ena krogen mot en annan där det är mycket mer folk och festandet fortsätter.. Jag springer på lite folk jag känner, ser Mr Norge (men undviker honom rätt bra.. *ler*). Lite senare får jag syn på en gammal flirt som sitter vid poker-bordet så sätter mig där och snackar lite med honom, snart kommer hans kompis fram och jag skrattar till.. kompisen är ingen mindre än Mr Hångel, en kille jag träffade ute en kväll under gymnasietiden, jag fick hans telefonnummer den kvällen, men struntade i att ringa upp.. :( Han kommer ihåg mig och jo, jag minns honom också.. *ler* Vi beger oss till dansgolvet och när klockan slår 02.00 är vi båda blöta av svett.. av dansen.. ;) Han vill följa mig hem och visst får han det, han följer med in och klockan halv nio på lördagsmorgonen beger han sig av hemåt och jag får äntligen lite sömn.. *ler stort* Sorry, men den här gången var det omöjligt att hålla sig.. duktig som klarade mig några timmar i alla fall.. :)

Till saken hör att han inte riktigt är singel, han är tom tillsammans med en tjej som jag "känner till" sen jag var liten, vi är båda uppväxta i samma lilla håla.. :( Han fick i alla fall mitt telefonnummer den här gången och igår sms:ade vi varandra lite och på kvällen hörde han av sig på telefon.. :) Jag vill inte förstöra ett förhållande, jag vill inte vara den "andra kvinnan", jag vet inte om han skulle lämna henne för min skull eller om han ens skulle vilja vara tillsammans med mig, men.. jag vet heller inte om jag kan låta bli att träffa honom igen om han skulle vilja det.. :) Finns "nåt" hos honom som är jäkligt intressant.. tiden får utvisa vad som händer och sker (som alltid).. :)


*snyft*

Tycker lite synd om er mina blogg-läsare, verkar ta sin tid innan jag berättar vad som hänt.. men men, det får ni tåla.. ;)
Nu ska jag ge mig ut i vimlet här i stan och festa järnet, behövs verkligen efter den här veckan.. :)

Puss och kram!

Förresten, Dejt efterlyses.. nån som vill?
Cause, I´m single.. tralalala! ;)

Haha!

Han kan känna sig fet-dumpad.. *ler stort*

image626

Fasen..

Jag vet inte vad jag vill!!!!

image625I motsats till igår så har jag haft en toppendag idag, hur skoj som helst på jobbet och jag har känt mig snygg.. hur nu det kan gå till, men men.. :) Hann tänka lite på situationen med Mr DJ och kom fram till att jag egentligen inte bryr mig om han nu inte är intresserad.. han betedde sig helknepigt igår kväll och jag var rätt sur (ledsen) när jag kröp ner i sängen för att sova.. står det verkligen idiot eller bimbo stämplat i pannan på mig??? Hur svårt kan det vara att va ärlig och bete sig som en vuxen karl liksom.. ja, inte bara han som verkar ha svårt med sånt.. :( Karlar! *ler*

Ikväll när jag kom hem "ropade" han på mig på msn och jag fick en förklaring som "duger", men känns i alla fall inte riktigt som han är alltför intresserad och det gör att jag "svalnar" också.. tänker inte springa efter eller tänka hela dagarna på nån som jag ändå inte kan få.. nä nä, livet går vidare.. ;) Han är hal som en ål den killen.. *suck* Frågat honom flera ggr nu ikväll om han verkligen vill träffa mig igen och jodå, "klart jag vill".. men nä, kan inte skaka av mig den här känslan av att det inte är riktigt sant det han säger ändå.. men samtidigt, jag har ju analyserat killars känslor tidigare och kommit fram till fel så kanske ska vänta bara och låta tiden ha sin gång.. :)

Få se nu om han kommer på besök eller inte imorgon kväll.. var visst krångel med nån bil.. *skrattar*

VI hörs mina vänner.. Dejta på!! :)

Inte bortrövad.. ;)

Ni är såå roliga mina kommentatorer, nästan så ni skriver mer till varandra än till mig ju.. *retas lite*
Jag är inte bortrövad, jag är hemma och alldeles utmattad efter helgens dejt.. ;) Utmattad på grund av alldeles för lite sömn, ingenting annat.. *ler stort* Men men, från början var det ja..

Jag var faktiskt inte såå nervös inför att träffa Mr DJ ändå.. :) Åkte iväg till Fagersta vid fyra-tidenimage624 ungefär, hittade hans område rätt snabbt och skickade iväg ett sms om att jag var där.. han stod i duschen!!! Jag fick svänga runt lite i området innan han bjöd in mig.. *skrattar* Syntes att han också var lite nervös, fick ingen kram och han vågade knappt titta på mig när vi pratade till en början.. tog oss varsitt glas vin.. :) Satte oss sedan och pratade en stund i soffan och han var absolut inte så blyg som han sagt att han skulle va (om det nu var positivt eller negativt är frågan.. *ler*), efter en stund började han med maten.. jag tittade på och drack mer vin, med frysta jordgubbar i.. sicken kille.. :) Vi började kika på film under tiden vi åt, men ingen kunde riktigt koncentrera sig på den så vi snackade mest och drack vin istället.. han ville nog få mig lite lurig, men tji fick han.. ;)

Dröjde ett bra tag innan vi kysstes första gången, men jäklar så mumsigt det var.. *ler åt minnet* Lade oss tillrätta i soffan och myste till ytterligare en film, men snart var det dags för sömn.. han lade sig i soffan och jag tog sängen. Efter ett tag gick han ut för ett glas vatten och på vägen tillbaka hittade han dock inte hela vägen till soffan.. han kröp ner i sängen.. :) Vi kysstes och hånglade en hel del, men jag höll mitt ord.. blev inget mer.. *duktig* På natten vaknade jag av hans fingrar på min kropp, men även då fick han somna om utan sex.. morgonen innehöll även den en massa mys.. jäklar så mysigt det är att sova sked.. i alla fall med honom.. *myser*  Vi kom upp ur sängen vid lunch och åt lite mat, lade oss i sked-ställningen igen i soffan och kikade på Gladiator.. sen var det tyvärr dags för mig att åka hemåt.. :(

image625På vägen hem kändes det lite knepigt, varför vet jag egentligen inte.. vi snackade inget i söndags om att ses igen och han verkade faktiskt inte alltför intresserad.. ärligt talat så vet jag inte heller om han är en kille jag skulle kunna få känslor för.. blev inget direkt klick i alla fall.. :( MEN, ikväll pratade vi en stund på msn och nu kanske han kommer ner till Köping på onsdag eller i alla fall nån kväll den här veckan.. jag ska ge honom en chans till, sen får vi se hur det blir.. :) Han verkar i alla fall himla go, så romantisk och mysig som jag vill att en pojkvän ska va.. ingen typ som tror att han är nåt, ingen som försöker vara nån han inte är.. himla go helt enkelt.. :) Bara det att vardagsrummet var fullt av tända värmeljus när jag kom dit i lördags och att han gjort en blåbärspaj hel själv, såå gulligt och romantiskt.. han fick mitt hjärta att dunka ändå.. *ler stort*

Sååå förbannat..

PIRRIG!!!! ;)

Kommer inte skriva mer idag, dags att göra sig fin.. försöka i alla fall.. *ler*

Hörs imorgon med uppdatering av dagens dejt.. See ya! ;)

Värdelöst..

image623

Verkar stört omöjligt att få tag i biljetter till Springsteen.. iofs "bara" suttit och försökt i 10 min än, men ändå.. :)
Kan ju inte åka iväg på min dejt förrän jag kommit fram.. :(