Dagens shopping..

Så har man börjat göra av med lönen nu då.. :)



Åh, vad jag längtar till ikväll oxå.. ska bli skoj att träffa M igen.. *sorry om jag tjatar om det*
Syrran ringde och undrade om två av hennes kompisar (som var med ut senast på räkfrossan) fick hänga på..
men jag sade nej.. *fniss* Ikväll vill jag ha uppmärksamhet och inte dela den med några andra.. :)
Egoistiskt ja, men ändå.. *ler*


M med smör på, ja tack! :)

Tror minsann att jag kommer få träffa M till kvällen ändå..  *glad*
Igår när jag snackade med exet om ikväll så ville han inte bjuda med nån mer, menade att vi kanske skulle gå ut själva.. antingen han och jag eller han, jag och syrran om hon nu ska med.. fasen så alla ska backa ur i sista minuten jämt.. :( Tänk att det alltid är så, går ju inte att planera nåt i förväg alls..

Men igår när vi satt på Grekiska hemma i stan så bestämde vi att vi nog skulle gå och käka
på en restaurang i Gamla stan och i samma hus bor M så då MÅSTE vi ju bara ringa och höra om han vill med.. tänk vad pinsamt om han tittar ut, ser att vi sitter där på uteserveringen och så har vi inte bjudit med honom liksom.. :( Han tillhör ju ändå "gänget".. *ler* Så, jo.. N gick med på det och jag får antagligen träffa M i kväll alltså.. *myser* Var ju länge sen nu.. typ en vecka.. ;) Saknar honom faktiskt!

75404-11975404-120

Det ser väl helmysigt ut eller hur.... :)
Där har man blivit onykter både en och två gånger i sitt liv.. *ler*
Men.. det som inte syns på utebilden och det som gör hela stället perfekt.. det är att på "andra sidan" går
 ån förbi Gillet (restaurangen) så man kan promenera längs ån ända in till stan om man vill.. *sååå mysigt*


Brandmannen dyker upp igen!

Hittade ett kort på nätet där "min" brandman är med, måste ju lägga ut.. :)
Men nä, säger inte exakt vem han är.. så oschysst är inte ens jag.. *ler*

75404-117


Kan han bli gulligare?

75404-116

Igår kväll var det dags för lite minigolf-tävling mellan syrran, exet och mig.. trodde jag hade segern som i en ask, men där visade det sig att jag tänkte liiite fel.. *ler* Måste berott på att jag inte var på min "hemma-bana".. :) Vi provade nämligen på en ny bana igår, ett ställe strax utanför där syrran bor. Får åka dit och smygträna några gånger innan vi har nästa "tävling".. *ler* Ölen och maten efterår var desto godare!

 
Precis här på morgonkvisten var jag in och kikade på de sidor där jag är reggad här på nätet, en av dem är www.vildawebben.com. Där hade min sötis från Norrtälje skrivit så gulligt så nu kan den här dagen inte gå alltför tokigt.. :) På sin egen sida kan man skriva en rubrik och där stod det att han var på semester i Halmstad, men att han hellre skulle vilja vara hos mig.. *myser* Nu låter det kanske som att vi känner varandra hur bra som helst och att vi träffats flera gånger redan, men så är det ju inte riktigt.. än.. :) Nä, faktum är att vi bara snackat på telefon en gång hittills och då ringde jag upp honom inte alltför nykter på en After Work.. *hmm* Desto mer mailande, sms:ande och hans härliga god natt-sms varje kväll innan han lägger sig.. *gillas*


F har jag inte hört nåt från på flera dagar och jag har heller inte hört av mig till honom, känns inte heller som nån större förlust.. han verkar vilja att man ska dyrka honom, inte göra saker utan att behöva och sakna honom och nä, sån är inte jag.. eller jo, om man verkligen gillar killen så kanske.. men F känns det inte så med, jag glider mer och mer ifrån honom och det är självvalt till viss del.. :) Bättre att dejta och koncentrera sig på de riktiga guldklimparna till killar istället! ;)
Tjänar man förhoppningsvis på!

75404-105Snackade med tjejerna i lördags om det här med att vara singel och dejta,
hur ska man bete sig? De höll väl med mig rätt bra... man kan dejta fler samtidigt, men så fort man känner att det blir mer allvarligt, kanske att killen får känslor eller jag själv, så lär man ju bestämma sig, satsa eller avsluta! Eller? Vad tycker ni som läser det här?
Kan man "dejta" fler samtidigt eller ska man hålla sig till en i taget då redan?
Och med dejt så menar jag alltså i början när man ses, innan kyssar, hångel och sex
(om man nu kan hålla sig ifrån sånt på de första träffarna, svårt ibland).. *ler*


Min tur.. :(

Skrev ett låååångt inlägg och så försvann det.. *suck*

Vill inte, orkar inte..

Den 5/8 ska jag iväg på kompisens bröllop och jag borde vara ute varje dag (lunch) och leta efter klänning att ha på mig.. men det är ju bara sååå trist, orkar inte bry mig.. :( Kommer få ångest nästa vecka när man inte hittar nåt och känner paniken komma mer och mer.. men orkar ändå inte.. *hmm*


Sen känns det extra trist när jag fått veta att av 80 personer som är bjudna är endast 3 singlar.. och en av dem är jag.. *suck* Trodde jag skulle få ha lite skoj där ju.. :) Men är väl bara att acceptera, när man närmar sig 30 så är de flesta upptagna, har familj och är gifta.. eller i alla fall på planeringsstadiet när det gäller barn och giftermål.. inte många som mig som är rätt nöjda med singelliver och vill bjuta av det.. *ler*

På fredag är det i alla fall lite party inplanerat, antagligen blir det samma gäng som var iväg på räkfrossan på Gösen.. syrran, jag, exet och M.. men vad gör det, de är ju himla härliga allihopa.. :)
Jag vill nog ha lite mer med M att göra, hoppas på en härlig och givande kväll på fredag alltså!

Få arslet ur vagnen.. eller vad det nu kallas.. :)

75404-112 mm, kanske dags att få det nu.. Vet inte vad det är med mig, men haft en blogg-vilja lika med noll de senaste dagarna.. iofs har jag ju haft en veckas semester och knappt varit hemma, kanske beror på det.. :) Semestern var härlig och precis vad jag behövde, även om de fjuttiga fem dagarna gick superfort så hann jag ju med en del festande och även en möhippa i lördags.. att träffa släkten på söndagen sedan kanske var mindre lyckat, var rätt seg om man säger så.. *skrattar*

På min födelsedag satt vi ett gäng hemma och festade lite på kvällen, spelade (eller kastade?) kubb för att senare gå ner på krogen och käka räkfrossa.. tyvärr missbedömde jag det där med alkoholen den kvällen och blev lite väl onykter, ingen i gänget som tyckte det var alltför pinsamt, men räcker ju bra att jag skäms.. *suck* Den kvällen skulle jag även behövt alkolås på min mobil.. ;) M skulle jobba dagen efter så han gick hem rätt tidigt, syrran påminde mig dock om att han och jag gått iväg nån gång för att snacka lite.. synd att man inte minns den episoden.. *ler* Resten av veckan träffade jag honom ingenting, men på fredag igen.. förhoppningsvis.. *håller tummarna*

På lördagen var det som sagt möhippa, men den blivande bruden "råkade få magont" under dagen så det blev inte alltför mkt fylla.. lite trist ändå, varför kan inte en del släppa loss nån gång och ha lite skoj?? En del behöver verkligen det, typ hon! :) Vi gick en sväng på krogen och jag såg många skojiga personer som annars knappt aldrig är ute, men vad hjälpte det när tjejerna ville gå hem efter en timme igen.. alldeles för många mammor bland mina kompisar.. *suck* Vi är liksom inte riktigt på samma "nivå" i livet om man säger så.. På natten tog jag sällskap med exet hem från hans kompis och sov över där, behövde nån att krama om.. han får mig att känna mig sååå trygg och det är en så härlig känsla så den finns inte.. *skrattar* Usch, den meningen påminde mig om sms:et i onsdags som borde ha hindrats med alkolås på mobilen.. ;)

75404-113
Nån mer än mig som tyckte om åskan igår????
Tyvärr var jag inte hemma när den pågick och tyvärr hade jag ingen som kunde krypa ner med mig i sängen eller soffan och mysa då (förutom katten, men inte riktigt så jag menade ju.. *hmm*)


Pratade kärleksproblem med syrran igår.. inte för att vara dum eller elak, men ibland är det skönt att förstå att det inte bara är jag som har problem med kärleken.. *ler* Syrran har lyckats kära ner sig i en kille som absolut inte vill ha ett förhållande, vill hålla alla dörrar öppna och träffar han nån som han vill ha sex med så har han det.. och syrran, den stackaren, går och blir kär i honom.. hon var inte alltför uppåt igår, ringde två gånger och jag tror vi snackade en timme åt gången.. *tycker synd om* Till saken hör att syrran har så svårt att släppa saker, var ledsen igår för att han inte hörde av sig varje dag till henne.. men det borde hon väl förstå efter hans "ärlighet" att han inte hinner.. skulle han göra det till alla tjejer han träffar på så skulle det bli ett heltidsjobb ju.. (men det sista sade jag naturligtvis inte till henne).

Så vi bestämde oss för en After Work med grabbarna på fredag, jag ska ragga upp lite godingar till syrran som hon kan trösta sig med.. och med lite tur så får jag snacka vidare med M också..*hoppas*

75404-27


 

Afrodite77 fyller 29 år!


75404-111

Grattis på 29-årsdagen önskar jag mig själv! :)

Hoppas alla får en strålande, helt underbar dag! *kramar om*

Hantverkaren!?

Sökte nyss inne på Google för att se om det fanns nån bild på restaurangen dit vi ska ett gäng imorgon och käka räkfrossa.. ingen bild på restaurangen som heter Hantverkaren, däremot dök en bild på denna Hantverkare upp.. man kanske kan kalasa på honom istället.. ;)

Imorgon fyller jag som sagt och vi ska festa några vänner och jag, spela kubb och ha skoj på dagen och kvällen ska vi ägna på en restaurang här i stan med räkfrossa och en massa vitt vin.. längtar, mycket för att jag ska träffa M igen.. efter förra helgen och allt.. :)

 I fredags åkte jag alltså direkt från jobbet till exet där killarna redan hade infunnit sig, både M och R satt på balkongen med N.. jag drack några öl innan vi skulle cykla ner till hamnen, men jag var absolut inte onykter. Väl där nere hade vi himla skoj, tänkte inte alls (alltför) mycket på M och tyckte heller inte att han ägnade mig alltför mycket tid eller nåt sånt.. allt var alltså som vanligt.. *ler* Drack några fler öl, käkade ost och kex-bricka med varsitt glas vin.. och så ville vi vidare förstås, varför åka hem när det är som roligast? :) R åkte hem för han hade skadat foten, men M, N och jag fortsatte till krogen och festade vidare..

Nästan direkt hamnade exet N i diskussion med nån annan kille, jag sprang på M och han tog tag i min hand, ledde iväg mig till ett bord (i ett hörn) i ett av rummen och där satte vi oss och pratade lite.. kommer inte ihåg, men rätt som det var sitter vi där och kysser varandra.. kändes helt underbart och nä, jag ville inte sluta (fast vem som helst kunde se oss och det kanske inte var sååå passande).. *ler* M ville gå hem och vi försöker leta på mitt ex, finns dock inte att finna och när vi kommer ut så förstår vi att han lämnat stället redan (dock inte på grund av oss som vi först var rädda för).. så M hänger på mig hem och sover över.. ;)

Dagen efter var det inte alls lika pinsamt som efter midsommar, även fast han var tvungen att åka hem snabbt och även fast han inte hört av sig nåt efter det.. men han är lika kluven som mig, ingen av oss vill såra mitt ex och skulle vi "gå vidare" och bli tillsammans eller nåt sånt så skulle det heller inte kännas riktigt bra för oss eftersom mitt ex tillhör ju samma kompisgäng.. :( Innan vi gör nåt mer så måste vi verkligen vara säkra på vad vi känner för varandra och om det är värt det.. ska snacka mer med honom imorgon tänkte jag, INNAN vi blir för onyktra.. :) Kan dock inte undgå att förstå att jag känner nåt mer än kompis-känslor, tänker på honom en hel del och det snurrar i huvudet av allting.. *ler stort*
75404-38



Da´n före da´n...

75404-64

Jag blir såååå trött.. på killar.. ibland.. :)
F från Insjön har varit helt tyst hela helgen nu så jag tog och mailade till honom,
undrade bara om vi "tagit en  paus" från varandra.. han mailade tillbaka och sade att
"det kändes lite avslaget från hans sida", gissa vad han hade som orsak????
Jo, att jag föredrog att gå ut med mina killkompisar i fredags istället för att bjuda hit honom!!
*sucka högt*
Precis som han förslagit nån gång att vi ska ses? Nä, det är hela tiden att han tycker om när vi tar det lugnt, skyndar långsamt, bla, bla, bla.. han kanske också ska engagera sig lite nån gång.. :)
Dessutom, när jag berättade att jag skulle ut och fira semestern med mina vänner
(och nu råkade det vara tre killar, men ändå vänner ju) så skulle han minsann ragga upp nån tjej
och festa med henne... menar, hur barnslig får man vara? Killar... :( Eller, den här killen i alla fall.. :(

Sen kanske jag inte är riktigt ärlig heller när jag säger "bara" vänner.. en av dem är ju faktiskt mitt ex och en annan M (som jag sov hos på midsommar och som *skäms lite* sov hos mig i fredags).. *ler*
Ska ner till hamnen och käka lite lunch strax så lär hoppa in i duschen, men jag bara måste skriva av mig lite om helgen senare.. och imorgon ska jag träffa M igen, längtar faktiskt.. ;)

Da´n före da´n?? Mm, ett steg närmare döden imorgon ju.. *hm*

Nu så..

.. nu tar Afrodite77 en välbehövlig semestervecka!!!

Kommer dock uppdatera här med jämna mellanrum ändå.. :)

Skål!!!


75404-102

GRATTIS VICKAN!

75404-128

Grattis på 29-årsdagen Victoria önskar en kräfta till en annan! :)
Du kunde ha stannat i mammas mage ett tag till så hade vi blivit födda samma dag,
då kunde jag få låtsas att alla flaggar åt mig också.. *fniss*

Ikväll blir det utgång, igen.. :) Pratade med F från Insjön häromkvällen och blev sur över en sak han sade angående mina besök på krogen och att jag (nästan) alltid går ut på helgerna, i alla fall en av kvällarna. Han sade att så länge jag "håller på så" kommer jag inte få tag i nån kille för ett längre förhållande? Fattar ingenting, varför ska inte jag som singel få gå ut och roa mig.. är väl det enda skojiga man har att pyssla med när man är singel.. är väl ändå nu man ska roa sig och inte sen när man skaffar familj, eller? Då kan jag mer än gärna sitta hemma och ha myskvällar.. men varför nu.. helt ensam?
Nä, den killen vill bestämma alldeles för mycket över mitt liv utan att ens träffat mig en endaste gång..
sånt gillas definitivt inte.. *suck*

Som sagt, jag ska ut ikväll.. :)
Ska cykla hem till exet efter jobbet och dit kommer även M och R (som jag var ute med senast på Peps oxå), ska ta oss nån öl innan vi cyklar ner till hamnen och käkar och dricker lite gott.. ska bli skoj!
För några år sen trodde jag absolut inte att jag skulle tycka om att bara umgås med killar, men på nåt sätt är de så mycket mindre komplicerade än vissa tjejer.. det tycker jag om!


75404-127

75404-126

Flaggskepp på Athos

Dags för ett glas vin och Fotbollsfruar på tv nu, ville bara berätta innan:

På fredag tar jag semester i en vecka och det ska firas, ska iväg med grabbarna till Athos
(favoritstället i hamnen såhär på sommaren) och käka lite, dricka lite.. eller mycket, är ju ändå fredag.. :)
Vad tror ni om detta att käka? *mums*


AVSMAKA 3 AV VÅRA FÖRRÄTTER
TILLSAMMANS MED 3X2 CL SNAPS

TILL GUBBRÖRAN DRICKER VI
OP ANDERSSON SOM HAR EN FYLLIG
OCH BALANSERAD KRYDDIGHET MED
SMAK AV KUMMIN, ANIS OCH FÄNKÅL

EFTER GÅR VI PÅ DEN LITE MER
KRAFTIGA TOASTEN MED KANTARELL &
RENSKAV TILL DET SERVERAS DEN LITE
MILDARE HALLANDS FLÄDER BLOMMIG
FRISK SMAK, INSLAG AV KANEL OCH
EN LITEN SÖTMA

SIST MEN INTE MINST DEN KLASSISKA
LÖJROMS TOASTEN MED DEN KLASSISKA
AALBORG JUBILEUM SOM HAR EN KRAFTIG
SMAK AV DILL & KORIANDER



Blir man sugen eller sugen???

75404-106

 Vill ha, vill känna.. var är de där förbaskade fjärilarna i magen.. ;)
Känns nästan som det flirtas mindre fast det är sommar, kan väl inte stämma.. *hm*



75404-105

Återblick..

Har ju egentligen inte berättat vad som hände sist, på Peps Persson-kvällen... :)

Efter jobbet cyklade jag direkt hem till M där killarna redan satt och ölade lite, var lite nervös för hur M skulle bete sig mot mig efter midsommar (och mitt hjärta bankade lite, men säg det inte till nån.. *ler*).. ändå första gången sedan den helgen vi skulle ses nu.. :)
När jag kommit in och fått mig en öl så var det dock ingen fara, M hejade som vanligt och det var som om inget hänt.. till saken hör ju att jag inte ville att det skulle bli nåt ändrat mellan oss så jag var helt nöjd.. :)

Väl nere på stället där Peps skulle uppträda så drack vi lite mer och lite mer, efter en stund när jag varit på toa sprang jag på M vid baren och ville passa på att snacka med honom då.. när ingen annan var där... hann bara säga hej innan han började ta upp det.. *ler* Vi är överens om att det bara "råkade" hända (trots att båda erkände att det var mysigt.. *hm*), vi var lite för fulla och vi vill inte såra mitt ex eller komplicera saker mer än de redan är. Jag har ju hört att han träffar nån tjej som har två barn, vilket han nekade till.. och han berättade varför han inte propsade på att löpa linan ut: han hade hört rykten om att jag träffade J (Karlstads-bon som jag träffade i mars-april) och trodde att vi träffades fortfarande!!!! *SUCKA HÖGT*
Även fast jag dumpat den killen för snart två månader sen så missar jag sex på grund av honom liksom.. :(
Men men, jag är faktiskt glad nu att vi inte gick så långt.. då kanske det hade känts jobbigare.. *ler*

Men förstår inte varför mitt liv diskuteras i det killgänget.. *hm* Är han intresserad ändå, nyfiken?

Bruce.. *längtar*

75404-101Jag ska till Globen på Bruce Springsteen den 30/10 2006!!!

Låtlista CD1
01: Old Dan Tucker 
02: Jessie James 
03: Mrs. McGrath 
04: Oh, Mary, Don't You Weep 
05: John Henry 
06: Erie Canal 
07: Jacob's Ladder 
08: My Oklahoma Home 
75404-103

 

75404-104

 

09: Eyes On The Prize 
10: Shenandoah 
11: Pay Me My Money Down 
12: We Shall Overcome 
13: Froggie Went A-Courtin' 
14: Buffalo Gals (Bonus Track) 
15: How Can I Keep From Singing (Bonus Track) 

Ful...

mm, precis så känner jag mig idag.. vill bara hem och gömma mig under täcket.. :(

Fått nåt jäkla sol-eksem, mina ögon rinner och det har gjort att ena ögat
svullnat och ögonlocket "hänger" lite.. *suck*

Plus, PLUS.. det där jäkla röda...

Skriver mer ikväll, kanske mår bättre då.. nog chips som saknas.. *fniss*

75404-29



Pinsamt.. eller bara helt underbart?

75404-129

Imorgon ska jag med exet och hans två kompisar (var med på midsommar) och kika på Peps Persson,
ser faktiskt fram emot kvällen.. vill se hur M beter sig mot mig nu efter incidenten på midsommar.. :)
Jag har inga planer på att det ska bli någon fortsättning så jag hoppas att läget är lugnt för honom också.. få se om jag får nåt tillfälle att prata med honom.. vill ju inte att det ska kännas knepigt mellan oss i fortsättningen.. eller är det bara önsketänkande från min sida?? *hmm*

Vi ska vara hos M innan så jag måste dit direkt när jag kommer hem med tåget, han ville börja redan vid två sade exet.. undrar om han måste va lite onykter när jag kommer för att han är nervös eller nåt.. *skrattar*
Ska som sagt bli skoj att träffa grabbarna nu igen i alla fall, jag trivs verkligen i deras sällskap!

Puss på er pojkar!! ;)

Bröllopsångest!!!

Är det inte bruden och brudgummen som ska ha det?? Eller ska och ska, men kan bli drabbade av det i alla fall..  Nä, här är det istället jag som smått börjar bli nervös över vad jag ska ha på mig, om jag ens kommer att hitta nåt snyggt eller om det som vanligt blir ett panik-köp och sen inser man att alla andra är sååå mycket finare än mig.. *hmm*
I alla fall kikat på lite fler skor idag på nätet...


När jag kikar lite mer så är nr. 1 och 3 kanske lite för "mycket" på ett bröllop, ska man smälta in i mängden så ska jag nog satsa på nr. 2... eller 4, men de är så mörka.. Hmm, tål att tänkas på.. :)

En av mina kompisar sen grundskolan ska gifta sig den 5 aug.
Hennes och brudgummens kärlekshistoria är sånt som man själv skulle vilja vara med om..
De träffades första gången när vi gick på gymnasiet, på ett uteställe naturligtvis.. *ler* De flirtade och jag vet faktiskt inte om det hände så mkt mer, han hade tjej och jag tror han var förlovad t.o.m. Sen kom de ifrån varandra, hon hade några pojkvänner emellan.. så sprang de på varandra igen, han gjorde slut med sin fästmö och nu har de ett barn tillsammans och ska gifta sig.. :) Det är verkligen meningen att det ska vara de två! *lycka*

Skulle jag gifta mig idag så skulle jag välja nån av dessa buketter i alla fall.. :)






Avslut = Frihet?

75404-92

Vaknade med en underbar känsla av frihet och nya möjlighetet imorse.. :)
M, din kommentar kanske hjälpte mig där i sömnen utan att jag hade läst den än, men tack! *ler*

Igår (efter att mina aningar om brandmannens nya tjej bekräftats av en av hans vänner) så messade jag honom och berättade hur omoget och löjligt det var att han inte själv kunde berätta.. menar, det har gått över en månad nu och han har inte hört av sig på nåt sätt, inte ens med ett ynka sms.. :(
Han svarade (faktiskt), vi skickade några sms fram och tillbaka och faktiskt, FAKTISKT så "erkände"
han att han träffat en tjej.. påstod att han trodde hans kompis redan berättat så därför hade han inte sagt nåt.. usch, hur kan killar hitta på så dåliga ursäkter.. *suck*

Men önskade honom i alla fall lycka till och somnade rätt snabbt sen...
och imorse, VILKEN KÄNSLA!!! *myser*
Man behöver verkligen avslut, oavsett vad det gäller.. sen kan man gå vidare!

KK som är som BB...

Ja, som bortblåst..
Nu har jag fått reda på att min kk skaffat sig tjej, men faaaan så sur jag är över att han inte kunde berätta det själv.. menar, är han 15 eller 35 snart liksom??? Fick veta på omvägar att han skaffat nån tjej och nä, kan inte låta bli att vara sur.. jag skulle aldrig kunnat bli ihop med honom eller nåt sånt, vi är faktiskt alldeles för olika.. plus att han alltid har hundra saker på gång, han har inte tid med tjej.. det kommer den här tjejen snart bli varse.. men men, deras liv ju..*ler*

75404-20 Kan heller inte låta bli att känna en liten saknad, men det går över.. :)