Ännu en karl..

image551Ledsen, men efter den här helgen så behöver ni inte memorera ännu en bokstav.. ;) Kom på att det kanske är lättare om man kallar killarna för olika "namn" så igår träffade jag på Mr Rullstol.. :) Vi har snackat ett tag på nätet, i flera år.. träffats flera gånger ute på krogen och snackat lite och dessutom hade vi en dejt för nåt år sen hemma hos honom.. det har aldrig" hänt" nåt mellan oss dock.. :( Sen den gången jag träffade honom ute på krogen och hans polare berättade att "Mr Rullstol före olyckan alltid hade så snygga tjejer" så tänkte jag att det kanske är bäst att lägga ner mina planer på att få honom.. *skrattar* Hur ska han då kunna "nöja" sig med mig liksom.. ;)

Han är en gud när det gäller kyssar.. *myser* Inatt tog jag liksom mod till mig och gick till attack.. :)

Exet (han får fortfarande heta så.. *ler*) kom över en sväng igår, vi grillade och drack en del vin.. han gick dock hem strax efter 21 med en underbar bakfylla sen lördagen .. :) Jag satte mig vid nätet och där dök snart Mr Rullstol upp, vi kom på att vi båda var rätt sällskapssjuka och snart satt jag i en taxi på väg hem till honom.. han låg redan i sängen så det var bara att hoppa ner bredvid honom och där låg vi och snackade i flera långa timmar.. sen började jag röra vid honom.. ;) Inte ofta man träffar på en kille som verkligen kan det där med kyssar, men här var det rakt upp i himlen på direkten.. jesus, sicken 10-poängare när det kommer till kyssar.. *ler* Vi hade inte sex, bara härligt hångel.. :) Kan inte skriva alltför mycket om vem killen är, Köping är litet, skulle jag skriva mer om orsaken till att han sitter i rullstol så skulle nog en del veta direkt vem han är.. risken finns att de gör det bara man nämner att han sitter i rullstol ju.. men men.. :)

Mr Norrland kunde också det där med kyssar.. *minns* Annars vetifan om jag sprungit på så många riktigt duktiga "kyssare".. iofs är väl smaken som baken, de som inte jag gillar gillar förmodligen nån annan.. :)
image552
I lördags var jag hem till T.. vad fasen ska jag kalla honom då?? *hm* "Den äldre" får det bli.. ;) Det blev räkor och vitt vin på hans veranda.. senare plockade han fram kex och ost.. och mer vitt vin.. kvällen slutade med att jag låg och sov i hans knä under Spiderman 1.. *skrattar* När filmen var slut väcktes dock den där härliga känslan hos oss båda och efter en tur till "Lustlandet" så somnade vi båda in riktigt skönt.. morgonen "firades" med en repris.. ;) Jag vill absolut inte bli ihop med honom igen, men killen kan det där med sex.. *ler stort*

Dejt på g...

.. bättre sent än aldrig.. ;)

*ringer efter taxi*


Utan trosor...

Ja, vilken kille skulle inte nappa på nåt sånt.. med kjol, utan trosor och i din källare vilken minut som helst.. *limage550er* Men nä, grannen verkar sova.. *suck* Han anar inte vad han går miste om.. ;) Nu kanske det kommer en väldigt hemlig hemlis (hoppas inte alltför många vet vem jag är på den här bloggen än), men är det nåt jag verkligen gillar.. så är det att gå ut på krogen i kjol och stay ups, utan trosor.. *ler* Tänk er tanken (ni tjejer) att kanske sätta er i knä på en kille och ni är den enda som vet att det bara är ett enda kjolstycke som skiljer nåt åt.. iofs, han har väl "förhoppningsvis" kläder på sig han också.. *ler*

Men ändå.. vilken jäkla känsla.. *ler åt tanken* Längtar efter sommaren! ;)


*hoppas*

Imorgon är det Valborg och jag hoppas en hel del på festen.. blir antagligen hos M, min flirt.. ;)

image549

Fattar inte.. :(

image548Ibland kikar man förbi en "ny" blogg och skriver en kommentar och så är det en sån där blogg där "författaren" måste godkänna inlägget innan det publiceras.. ibland (hänt några gånger nu) så publiceras aldrig mina inlägg??? Menar, jag skriver inget dumt eller så.. varför?

Hände nyligen.. skrev ett fint inlägg i en killes blogg igår kväll, en kille som jag har länk till på min sida och jag läser hans blogg regelbundet.. men nädå, finns tjejer som skrivit inlägg imorse och deras är med.. inte mitt.. *fattar nada* Men men... man kanske inte ska förstå allt.. ;)

Snälla, svara!!! ;)

Snodde den här listan från Freddeland, hoppas på en massa svar nu.. vem blir först??? ;)

1. Vem är du?
2. Är vi kompisar?
3. Hur och när och varför "träffades" vi?
4. Tycker du om mej?
5. Skulle du kunna pussa/krama mig?
6. Ge mig ett smeknamn och berätta varför du valde just det.
7. Beskriv mig med ett enda ord!
8. Vad var ditt första intryck av mig?
9. Är du fortfarande av samma åsikt?
10. Vad påminner dig om mig?
11. Om du skulle kunna ge mig vad som helst, vad skulle det då vara?
12. Hur bra känner du mig?
13. När sågs vi senast? Eller skulle du vilja träffa mig och hur skulle det vara tror du?
14. Tänker du sätta den här listan i din egen blogg för att få veta vad jag tycker om dig?


Har ångest.. :(

Men.. först lite bilder på inköpen jag gjorda ikväll.. *fynd*




Egentligen har det varit en skitdag det här, alldeles för mycket att göra och övertid en fredag???? :(
Några saker hände som gjorde dagen rätt skoj, men det negativa var för mycket ändå...

image546Hade alltså massor att göra och tyvärr har jag upptäckt att "chefen" T inte gör alltför mycket för att hjälpa till.. däremot är min andra jobbarkompis R en klippa.. en riktig gentleman.. skit att han har tjej.. och bara 25.. *ler*
Har ångest över att jag inte önskade T en trevlig sista april, men just då var jag sååå irriterad och förbannad på honom för att han inte kunde hjälpa till.. syrran väntade på mig på E-tunas station från 17.10, jag kom dit först efter 18.. superstressad och på dåligt humör.. *tycker synd om syrran som fick stå ut med mig* Men tack för sällskapet!
På vägen hem först efter åtta så ringde jag exet för att höra lite med honom om planerna inför sista april.. då hade han haft en helvetes-vecka på jobbet så jag fick mig en "oförtjänt" utskällning av honom också.. Tänk så lite det behövs för att man ska börja gråta ibland.. *skrattar* N är den sista jag vill bråka med liksom.. :(

R på jobbet guidade fram mig till stationen i E-tuna där syrran väntade.. R är verkligen en kille man inte alls behöver be om saker, han förstår en innan man ens hinner öppna munnen för att berätta att man behöver hjälp.. erbjuder sina tjänster (obs! inget snuskigt.. *ler*) hur fort som helst och ja.. han är en riktigt, riktigt bra kille.. :)
Grattis till hans tjej! *ler*

Nu har jag ångest över att jag inte önskade T en trevlig sista april i alla fall, men han och M skulle jobba imorgon så då ska jag skicka ett sms i alla fall.. *alltid nåt* Shit, T är ju en himla go kille.. vill jag gärna tro i alla fall.. ;)

Trodde jag skulle "slippa" i år..

Fasen, alldeles för mycket att pyssla med idag på jobbet så vi hann inte ha vårt torsdagsfika.. min kladdkaka och mina dumlekakor fick bli kvar i kylskåpet, hoppas vi hinner med en snabbfika imorgon istället! Tyvärr brukar det va en hel del på fredagar också.. *suck* Arbetstiden är egentligen 8-17.. under mina snart 2 veckor på nya jobbet har jag inte kommit ifrån vid 17 en enda kväll.. *ler* Men men, har ju inget liv ändå så varför va ledig alltför mycket.. :)

image540Rubriken ja..
Var på två bröllop förra året och trodde faktiskt att jag skulle "slippa" sånt i år.. slippa kanske inte är rätt ord direkt, men man måste ordna en inför bröllop.. :) Snygg klänning, nya skor kanske, accesoarer, bröllops-present och annat.. Tror ni jag "slapp" i år.. nädå, häromdagen fick jag höra att jag är inbjuden till ett bröllop den 25/8 i sommar.. *ler stort* "Fick höra" tänker ni kanske?

Personen som ska gifta sig känner jag egentligen inte alls, bara träffat honom några gånger på
fest hos exet.. han är släkt med en kompis till exet.. hängde ni med??? ;)
På N:s inbjudan stod det hans namn och efternamn + mitt förnamn.. :) Börjar undra om folk tror att vi är tillsammans igen.. först "par-middagen" vi blev inbjudna till för några helger sen och nu det här.. *ler* Iofs, vi är bra kompisar och naturligtvis kan vi gå tillsammans på det här bröllopet också.. ska faktiskt bli himla skoj! *ser fram emot* Blir nog en hel del dricka och då kan man inte misslyckas med en fest.. ;)

Åh, måste berätta om en skoj sak som hände häromdagen.. *ler*

Jag lånade exets bil måndag-tisdag till jobbet och på tisdagskvällen skulle han komma hit och hämta mig, han fick skjuts av M ("sommar"flirten för er som inte minns alla mina bokstäver.. *ler*) efter ett möte.. N nämner för M att de måste till *** (min gata) och hämta bilen och M kör på, stannar utanför mitt hus och N hoppar ur.. jag kommer ner och lämnar nycklarna när M åkt därifrån.. då börjar N skratta.. M hade precis avslöjat att han vet var jag bor eftersom N aldrig nämnde siffran på mitt hus.. *skrattar* Han gjorde det säkert utan att tänka sig för.. skoj va det i alla fall! :) Nu vet ju N allt om vad som hänt mellan mig och M eftersom jag berättat, men det vet ju inte M.. *fniss*

Dessutom, M förslog den kvällen att vi skulle va hemma hos honom och festa på sista april.. I like!!!! ;)

Bak-kväll.. ;)

Imorgon ska det smöras på jobbet.. min tur att baka till torsdagsfikat och jag gjorde det ordentligt,
blev både kladdkaka och dumlekakor.. *ler stort* Vill ni se hur det gick???


Helg kanske inte är så dumt ändå.. ;)

Oj oj oj.. sicken helg.. :)image537
Igår var jag hem till exet som bestämt och vi delade på två vinare, käkade mexikansk pizza för första gången.. men absolut inte sista, jäklar så gott det var! *mums* Vid elva-tiden blev han akut-trött så jag tog cykeln och begav mig hemåt.. på vägen hem fick jag en idé.. :) Messade grannen D som iofs hade sina barn hemma, men jag ville träffa honom en snabbis.. bestämde att vi skulle ses i hans källare och känna lite på varandra.. *ler* Ner i den mörka källaren.. hans mjuka läppar mot mina.. krävande, sökande.. hans händer innanför min jumper, mina byxor nere vid fotknölarna och pang på! En snabbis lite då och då är inte fy skam.. även fast några timmar tillsammans med honom hade ju varit ännu bättre.. ;)

Väl hemma igen var jag absolut inte nöjd, jag var fortfarande "hungrig".. *ler*

Satte mig vid nätet och började snacka med en kille som jag har haft kontakt med i flera år, aldrig träffats (förutom en liten stund en gång ute på krogen för nåt år sen). Tänkte att "vafan, varför inte" och så bjöd jag in honom till mig.. :) Vi satt uppe i flera timmar, drack vin och snackade.. men sedan slutade kvällen/natten i min säng där jag fick chans till lite mer utforskning av honom.. *mums* Sov några timmar sen och på morgonkvisten åkte han hem.. :)




Nu sitter jag här och inser att om några timmar får jag träffa min läckerbit till chef igen, älskar verkligen mitt jobb!
Dessutom har jag fått låna exets bil, en S60, nu i två dagar så jag kommer till jobbet.. helt okej att köra.. :)
Natti natti på er alla därute, vi hörs och ses.. *over and out*

Varför har man helg???

Jag är heltokig, hinner knappt hem från jobbet inför helgen innan jag längtar tillbaka.. *ler* Kan nog ärligt talat säga att jag älskar mitt jobb.. OCH mina jobbarkompisar! :) Håller ju iofs ännu på att lära känna dem, men I love them! ;) Hände några roliga saker på jobbet igår också som jag måste berätta om:

1) På lunchen hade R (ena killen jag jobbar med) varit iväg en sväng, kom tillbaka och satte sig vid vårt bord.. jag såg i ögonvrån att han tittade till på mig (utan att jag tittade tillbaka), vilket T också såg och kikade genast till på mig (kanske för att se om jag tittade tillbaka).. Känns egentligen som en grej man blev glad över när man var tonåring, men men.. kanske fortfarande är det i sinnet.. ;)

2) Innan vi slutar går kollegan M (tjejen) och jag alltid iväg med posten och igår var det en jäkla massa att bära iväg, vi behövde hjälp.. M frågade R och han skulle hänga på, då kommer T.. - Om du har mycket R så kan jag hjälpa dem!! R insisterade dock på att hjälpa oss.. :(
Har fått för mig att chefen inte hjälper till med posten alltför ofta så det var också en skoj sak.. :)
image536
Ikväll ska jag iväg till exet en sväng och dricka vin, känns som det kan behövas några glas efter en hård veckas arbete.. börjar dock få in en del rutiner redan så det känns skönt.. :) Överallt vimlar det av kostymkillar så jag är i rena rama himmelriket, nästan så att jag också måste börja med så snygga kläder.. korta kjolar och stay ups kanske får igång killarna ordentligt.. *fniss* Nä, ska hålla mig i skinnet.. har ju ändå "bara" provanställning än så länge.. :(

Hej hopp, dags för lite mat nu!!

Sug på den ni! ;)

image533

Idag sade T att jag är en ängel.. berättar dock inte i vilket sammanhang.. ;)



Passande..

De pratade om att hångla och ha sex med sin chef på "Fråga Olle" ikväll.. *ler stort*


Kan inte bli bättre.. *myser*

För det första, kolla in mitt horoskop för veckan!!!

Kräftan


Vecka 16 (16 april - 22 april 2007)


Du möter många nya människor och de kontakter du gör i veckan kan utvecklas till fin vänskap. Du har framgång även i kärlek. Du kommer att få höra att du är en tillgång på arbetet. Du känns frisk och stabil. Nu bör din ekonomi vara trygg. Du kan dessutom få pengar över när du betalat dina räkningar. Du kan vinna i spel, men insatsen ska vara liten.

Klart jag möter många nya människor, första veckan på nya jobbet ju!
Framgång i kärlek.. nja, inte än i alla fall.. men liiite! :)
Tillgång på jobbet? Jodå, får jag höra varje dag!
Frisk och stabil är jag helt klart!
Ekonomin tryggad.. jodå, absolut!
Pengar över.. ja, kanske det kanske.. :)
image531--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag på lunchen hann jag och T (kunde han inte haft nån annan bokstav först i namnet.. *ler*) först ut av alla i lunchrummet.. självklart satte jag mig mittemot honom så man kunde se ögonen och smilgroparna när han ler, för det gör han rätt ofta.. *myser*
Jag drunknar snart i de där ögonen, de gör mig galen.. ;)
Fick reda på att han bor ensam!!! (han köper jämt mat ute eftersom han inte gillar att laga mat till sig själv bara.. *ler*) Vadå, bara att bjuda hem mig lite då och då ju.. :)

Hur smart är det?

image530Ja, vad tycker ni.. hur smart är det att falla för sin chef? Nu säger jag inte att jag gjort det.. i alla fall inte än.. *ler stort* Fasen, killen har världens finaste leende, ni vet.. sånt där "bli knäsvag"-leende.. ;) På nåt sätt känns det som han undviker att prata med mig, men idag blev jag tvungen att fråga just honom några saker.. då blev han generad och nervös??? :)
Han har ingen tjej vad jag vet (dock viskande han väldigt länge i tfn idag med nån.. *hm*), måste fråga tjejen jag jobbar närmast, M, om han har nån flickvän.. men lite senare, får ju inte verka misstänkt.. ;) Längtar efter morgondagen, jag vill beundra T igen! Som tur är sitter jag snett mittemot honom.. kanske hade varit bättre för arbetsmoralen iofs om jag vände mitt bord.. *ler*

I privatlivet händer inte alltför mycket annars, D (grannen) messar hur mycket som helst, men mest om vanliga saker som jobb och barnen och sånt.. :( Vet inte hur jag känner för honom egentligen.. skoj att träffa då och då, men nä.. ingen jag tänker alltför mkt på eller har nåt förhållande på gång med.. :( Jobbet jag ska koncentrera mig på just nu, det räcker och blir över för mig! :) Jag är en lycklig flicka, livet är hur härligt som helst ju! *myser*

Vad tycker ni? Har ni några erfarenheter om att "ha haft ihop det" med chefen? Hur dumt är det egentligen? :)

Hittat rätt nu.. eller?

Första dagen på nya jobbet och det känns helt rätt, sitter här framför datorn och längtar tills jag ska gå och lägga mig.. vill sova mig igenom natten och sätta mig i bilen igen, åka till jobbet.. :) Jobbade 9-17 idag, men kändes som några få timmar bara.. mkt att lära sig och många nya ansikten att spana in.. *ler* De två killarna som jag ska arbeta tillsammans med är inte alls otäcka att titta på, sen att de är jäkligt trevliga också.. inte fel alls! ;)

Ska sussa nu, får blogga mer imorgon när jag förhoppninsgvis känner mig piggare... *god natt-pussar*

Lite sent..

.. men hände ju lite i helgen som jag inte berättat om än.. :)
image528
Fredagen blev himla skoj! Syrran och jag dök upp hos exet strax efter halv sex och blev bjudna på skumpa som han köpt för att fira mig.. :) Åkte ner till Etage för lite After Work vid sju-tiden, inte alltför mycket folk där men lika bra det. Drack några öl och snackade, sedan blev syrran trött och åkte hem vid tio-tiden kanske.. N och jag satt kvar och tog lite mer att dricka.. *gött* När klockan började närma sig 23 så gav vi oss ändå, de riktiga "festar"-människorna började komma ut och vi skulle ju ta en lugn kväll som bestämt.. :)

image529Jag hängde på hem till N för en gin och tonic och började sms:a lite smått med en kille jag träffade på Köpingsyran förra året.. han bor i Österrike egentligen, men hörde ifrån honom i fredags morse och han var hemma över helgen (eller längre).. :) Jag ville inte gå hem i mörkret ensam och taxi, nä.. för dyrt.. :( Det visade sig efter en stund att han festade också, men ville komma över ändå.. samtidigt frågade N om jag ville sova över hos honom.. svårt val?? Nä, knappast... *ler* Så det blev helt enkelt en mysnatt med N i fredags.. *goding*


Gårdagskvällen var lugn och det lär det bli ikväll också, har en del att stå i.. matlådor som ska lagas i förväg och lite annat.. Kan tänkas att man är rätt trött i skallen imorgon kväll så bäst att städa undan här ikväll.. :)

Kommer jag klara det?

Snart dagen innan jag ska börja nya jobbet och det börjar kännas i kroppen, svårt att få sig en ordentlig uppfattning av jobbet i sig när man sitter på en intervju och är helnervös.. svårt att "ta in allt".. :) Gick in på deras hemsida idag och läste områdesbeskrivningen för Ekonomiavdelningen och där står det:

Ekonomiavdelningen hanterar allt som har med pengar och redovisning att göra. Här bokförs alla butikers omsättning, stora summor pengar betalas in dagligen och vi betalar varor för stora belopp. Utöver all bokföring och cash-flow görs även alla bokslut och deklarationer här.


Ja, jisses.. utan nån som helst erfarenhet av ekonomi så börjar det kännas riktigt pirrigt nu.. *ler stort*

Nu ska jag ner till "min" butik och handla lite att grilla till kvällen.. :)


Mina underbara..

image524Vill bara säga det en gång till, JAG HAR JOBB!!! Känns annorlunda, men väldigt underbart.. fortfarande.. :) Bara en gång tidigare i mitt liv som jag haft ett fast jobb (olika långa vikariat och studier om vartannat) så det här känns nästan overkligt.. framtiden är tryggad.. *sååå skönt* Den enda gången jag haft ett fast jobb var på Transcom (ett call-center), där stod jag ut i 1 1/2 år innan doktorn tyckte jag skulle sluta innan jag blev utbränd.. säger ju nåt om vilket ställe det är.. :( Iofs, ska inte bara klaga på stället, jag hade superfina jobbarkompisar där och trivdes bra.. men arbetssättet.. nä, fy.. :( Sen kommer ju nästan alla personer som jobbar där direkt från skolan också.. stackare som inte vet nåt annat.. *tycker synd om* Men men, en erfarenhet ändå.. :)
image525
Jag ska ta och hoppa in i duschen här strax..
Ikväll ska jag fira mitt nya jobb med de två personerna som står mig allra närmast (förutom mamma och pappa då), nämligen min syster yster och exet N.. :) Jag älskar dem, på olika sätt naturligtvis.. ;) både ställer upp för mig i vått och torrt om jag skulle behöva det och de är guld värda! Love you! Bara det att jag ringde N först av allihopa för att berätta om jobbet.. *ler stort* Han kommer alltid, alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.. sen får vi se vad som händer i framtiden! :)


Vädret ute är toppen och min helg skulle inte kunna bli bättre.. jo, om man hade nån miljon att spendera på vänner och familj.. ha en liten tack-fest! :) Men det får bli sen när jag börjar håva in pengarna.. *ler* Trevlig helg på er alla!!!

Nu ska det drickas skumpa som aldrig förr! ;)


Kanske dags?

image523Sitter här vid datorn, fixar och donar (jäklar, kom på fler saker jag skulle behöva göra).. och helt plötsligt är klockan snart nio.. jag har inte ätit nåt idag ju.. *suck* Ska man behöva ha en Skalman-klocka så man inte glömmer att äta eller? :) Mycket som snurrar i huvudet nu, därför jag glömt av maten.. men nu får det bli en kotlett och lite sallad.. sen ska jag fortsätta att maila mina vänner och berätta nyheten.. *ler stort* Egentligen borde jag beställa en pizza.. nä, inte råd.. spar pengarna till festandet imorgon istället.. ;)

Måste ordna med så mkt som jag annars säkert glömmer bort när jag väl börjar jobba sen på måndag (och det ska få rum så mycket mer i den där lilla hjärnan). Äta först.. sen maila fd jobbarkompisar, ordna med deklarationen, beställa Skattsedel.. fasen, glömt hälften av allt jag skulle göra redan.. :( MAT NU!!!! *ler*

Ibland är man bra och ibland är man suverän!!! ;)


image522Ni vet det där jobbet som ekonomiassistent? Det jag skrivit om en del?

JAG FICK DET!!!!!

Helt fucking underbart, äntligen får man nåt meningsfullt att göra om dagarna.. :)
Det första jag gjorde (efter jag fått jobbet klart idag och efter att jag ringt familjen och exet för att berätta) var att gå upp till Arbetsförmedlingen och berätta att jag vill bli struken ur rullarna.. finns nästan inget som är mer underbart just nu.. och när man dessutom fick säga att det är ett tillsvidarejobb..
*den skönaste känslan jag känt på länge*

Exet ville fira redan ikväll, men ikväll ville T att jag skulle komma förbi en liten stund.. så gör honom till viljes.. :)
N och jag tar hand om firandet imorgon istället och lite mer storstilat, ut på krogen en sväng kanske.. *ler*

Grattis till mig, jag är såååå bra ju! ;)

*utan dator*

Ska strax ta min lilla packning (inte alls så liten eftersom jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig imorgon på intervjun) och åka hem till syrran som bor en bit härifrån för att sova.. :)
Hon har tyvärr ingen dator så jag får lov att klara mig utan, hur nu det ska gå.. :(
Men, däremot två supersöta och gosiga katter.. *längtar efter dem*

Imorgon kl. 14.00 sitter jag på intervju igen.. antingen grillas jag med
tusen frågor igen eller så frågar de mig om jag vill ha jobbet.. :) *gissa vad jag hoppas på*

Hörs imorgon kväll antagligen, då berättar jag den underbara eller sååå trista lösningen på denna historia!!! 

Jävla förbannade skit!!!

Idag ska jag iväg och klippa mig, imorgon ska jag iväg på min tredje intervju på Lidl..
och idag har jag fått munsår! :(
Jag vet hur mitt humör blir när det där äckliga uppstår,
jag vill bara gömma mig hemma i lägenheten så ingen ser mig..
men nu måste man göra sitt bästa under morgondagen.. *suck*
Undrar verkligen hur det här kommer att gå.. känner mig så äcklig! :(

Nån annan här i bloggvärlden som brukar råka ut för sån här skit? När är absolut "värsta" gången ni fått såret?


Dessa grannar..

image519..ja, var kommer dessa snyggingar från helt plötsligt.. är det vårsolen som lockat fram dem? :)

Under en tid, i olika perioder, så har jag chattat på msn med en granne (ingen av de grannarna jag nämnt här i bloggen tidigare.. *ler*) Vi kan kalla honom för "killen"! Han har hela tiden varit så anonym.. inte velat avslöja vad han heter, var exakt han bor eller nåt.. jag har bara vetat att han kan se in i min lägenhet och restaurangen under mig från sitt fönster.. *ler* Rätt skoj med den här mystiken ändå måste jag säga, när man är ute och går har man aldrig vetat om man möter honom eller inte.. :) Mkt av anonymiteten har berott på hans "trassliga" förhållande med tjejen eller extjejen.. vet faktiskt inte hur de har det, men de bor inte tillsammans just nu i alla fall.. :)

Igår avslöjade han nästan var han bor och jag fick se kort på honom, dessutom sade han: "jag skulle nog våga träffa dig!"  Det han är lite rädd för är att tjejen ska få reda på det, de har barn tillsammans och hon älskar honom fortfarande.. Åh, jag vill egentligen inte bli inblandad.. men samtidigt, visst är jag nyfiken på killen! :)



Imorgon ska jag klippa mig, min frisörska ska få fria händer.. *pirrigt*

Tvärtom.. *ler stort*

Jag kommer inte springande ikväll, han som gör det alldeles strax.. *ler stort*

Äntligen dags för lite snusk, sex-hungern börjar slå sig på humöret.. ;)


Inte ofta, men idag!



Japp, en måndag av alla dagar i veckan (lite helg kvar ändå.. *ler*).. sitter här hemma och rensar kylskåpet på det "onyttiga" som blev kvar efter helgen.. ;) Druckit en cider syrran fick kvar, finns en halv flaska vin som hennes
 kompis lämnade kvar och sen blir det nog nån grogg också.. min gin som behöver ta slut.. :)
Sen är det GI-vecka som gäller igen!!!

Grannen D dök upp på msn precis, barnledig igen efter att ha haft sina barn sen i onsdags..
men inte fasen tänker jag komma springande.. inte ikväll redan i alla fall.. ;)

En favorit från "förr".. ;)

image517Påskafton.. *myser* 4 månader sen, men i lördags fick jag äntligen träffa honom igen.. :)

Exet kom hit vid fyra-tiden i lördags och vi tog en drink innan vi skulle iväg till den "riktiga" förfesten.. ni som läst min blogg vet att N och jag skämtat om att "tänk om vi är de enda som blivit bjudna på festen".. *ler* När vi kommer till JA så är det dukat för fyra personer och vi håller på att dö.. men men, kvällen förflöt rätt smärtfritt ändå och JA:s sambo var faktiskt supertrevlig och lätt att snacka med.. :)

Åker ner till Ögir efter en stund och möter upp de andra kompisarna, kvällen är hur skoj som helst.. vi kör nåt popquiz och lyssnar på bandet som för kvällen är "Holiday Factory", minns tyvärr inte om de var bra eller dåliga.. *ler* Plötsligt är alla våra kompisar försvunna, bara jag och N kvar på stället.. *fattar inget* så vi går därifrån vi också, upp på stan för att se om vi hittar på de andra.. N hittar på nån lillesyrra till JA och hennes kompisar så vi hänger med dem och handlar lite nattamat, men när lillesyrran ropar på en massa omogna killar i hennes ålder som kommer fram till vårt bord får jag nog och går ut en stund.. då ringer M!!! :) Han är på väg in till stan efter att ha bastat och festat med några vänner och undrar om jag inte vill sova hos honom.. *ler* Självklart vill jag det! Går in och säger hej då till N, vet inte ens om han fattade det eftersom han var så "nerkärad" i den där lillesyrran för kvällen.. *suck*.. och sen går jag hem till M för att sova, faktiskt bara sova.. ;)

Senast jag sov hos honom var juldagen och det var såå mysigt att träffa honom igen, hoppas han tyckte likadant bara.. :) Sedan juldagen har han nästan varit "rädd" att träffa mig igen verkar det som, exet har haft några fester där vi skulle kunnat ses.. men M har alltid tackat nej med nån anledning (mkt beror på att N är en nära vän till honom och varje gång M och jag hamnar hos varandra så har han skuldkänslor efteråt).. Nu kommer det säkert dröja ett tag igen innan vi ses, men Påskaftons-minnena har jag ju alltid kvar.. Han är en riktig gos-kille den där, väldigt bra pojkväns-material.. ;)

Länge sen, men inte nu längre.. ;)

Hinner inte blogga nåt just nu (förutom det här då.. *ler*), ska ner till pappsen och äta lite "påskmat"..
så jag återkommer!

Ville bara nämna att gårdagskvällen fick ett oväntat, men dock väldigt efterlängtat slut.. där M ingick.. ;)

image516

puh..

.. inte alls skoj att städa.. :( Men, ibland måste det göras och idag just för att det är party, party här hos mig ikväll.. "tyvärr" är inte jag inbjuden, men ändå.. *ler* Jag ska iväg på fest hos en kompis, men snäll syster som jag är
så ska syster yster och en eller två av hennes kompisar få festa i min lägenhet ikväll..
Vad gör man inte för personer som inte bor i Köping liksom? :)

Den första ölen kommer sitta såå fint, känner redan nu hur den smakar i munnen...
läskande med en kall Staropramen sen i eftermiddag.. *mums*
Vågen imorse stod på -8,7 kg sen jag började.. pendlar en del i vikt från dag till dag eftersom mina helger inte är de kalorisnålaste med öl och pizza "dagen efter" ibland, men för varje vecka minskar jag ändå några hekto eller nåt kilo mer totalt.. så jag är rätt nöjd i alla fall.. :)
Man måste ju få festa och unna sig nåt ibland, jag vill inte bli helt diet-tokig.. :(

"Snackade" lite med grannen på sms och msn igår, han hade tråkigt.. bara en massa pappa-sysslor i helgen.. *ler* Vi har inte bestämt nåt mer när vi ska ses, han fick inte ens se mig på webcam igår.. nåt straff ska han ju ha för att han ställde in vår "dejt" senast.. ;) Han var nästan lite orolig för att jag ska ut ikväll, tror att jag inte är nöjd med honom och letar annat.. men nä, jag är inte klar med honom än på långa vägar.. vi har en del kvar att utforska innan jag slänger honom på tippen.. eller så gifter vi oss till slut.. den som lever får se.. *ler stort*

Måste fortsätta att städa.. *suckar högt, så högt*

Osså syrran då.. :)


Har visst en del bra drag.. ;)


Jag e inte alls bitter.. ;)


Usch, blä, fy..

D och jag snackade på msn igår om att vi skulle ses till kvällen nu, men nädå.. barnen kom emellan igen.. *suck* Om det nu verkligen är så eller om han bara skyller på dem.. *hm* Kom nyss sms dock:

"Måste tyvärr ställa in ikväll! Yngsta sonen saknar sin pappa så mycket så han ska komma över redan ikväll.. får ha den där fikan innestående.. ;)"

Barnen skulle ändå komma imorgon och stanna tills på söndag ju, räcker inte det? Men men, så är det när man har barn.. bara att vänja mig om jag ska fortsätta att träffa honom och det ser ju ut så.. just nu i alla fall! :)

Kanske nåt glas vin hos N ikväll istället, fira min tredje intervju.. :)

Vågar inte.. :(

Kom nyss hem från en långpromenad på ca 1 mil, känns i benen nu kan jag säga.. :) Men skönt att jag kom iväg och ännu skönare nu när jag kom hem igen.. *ler stort* Nu kan man kanske äta lite påskmat till och med utan att få dåligt samvete.. eller, vad säger jag.. kommer ju att festa järnet i helgen ändå.. även fast jag inte gått långa promenader.. ;)

Fasiken, hann inte skriva klart innan det hände mera här hemma, men börjar lite smått med vad som hade hänt när jag kom hem från promenaden:

Brukar alltid ha med mig mobilen var jag än går eftersom jag kan få samtal om intervjuer och nu har jag ju gått och väntat på svar från ett ställe i 1 1/2 vecka.. idag lämnade jag mobilen hemma och tror ni inte att de ringde just då??? *suck* Jo, missat samtal från dem 5 minuter innan jag kom hem.. :( Vågade inte ringa upp (utifall de skulle komma med ett negativt svar) så jag beslutade mig för att vänta tills de hörde av sig igen.. *pirrigt*

Rätt som det var ringde det ett 016-nummer på min mobil igen!!!!
Japp, det var chefen från "det" stället som presenterade sig och undrade hur läget var.. självklart är det  bara toppen, men berätta nu om jag fått tjänsten eller inte!! Han började lite "försiktigt:
- Eh, jo.. vi tänkte höra om du skulle vilja..

Fan, säg det då, har jag fått jobbet????

-.. komma hit på ytterligare en intervju?

YES!! Fortfarande med i matchen, men ändå.. trodde ju att jag skulle få ett slut på den här "anställningen" nu.. :) Snackat runt lite med vänner och de tror en massa, allt från att vi är 3-4 stycken kvar nu som de ska välja mellan till att det bara är jag kvar och det som de kallar "en tredje intervju" är bara att jag ska komma dit och underteckna kontraktet.. *ler stort* Vågar inte hoppas på alltför mkt, men nästa torsdag är det en nyklippt, tillfräschad "jag" som stiger in på deras kontor och roffar åt mig jobbet!! ;) Jäklar, jag kan få bli ekonomiassistent!!!! *ler såååå stort*

Ja, det blir många J..

Tänkte berätta lite om en "vän", en kille jag lärt känna lite genom mitt ex.. och nä, han är ingen potentiell kk eller pojkvän eller nåt sånt, killen har redan sambo och en dotter.. och jag är inte intresserad av honom på det sättet... :) För att han inte ska blandas ihop med två J från mitt "förflutna" så får denna kille kallas JA.. *bestämt*

image511Denna JA var med oss för några veckor sen när vi besökte Ögir här i stan och jag upptäckte ännu mer (träffat honom en eller två ggr förut för en tid sen) att han är jäkligt trevlig. Killen är absolut inte en kille jag skulle vilja lära känna om jag såg honom ute, han är rätt stor (stark) och  har armarna fulla av tatueringar.. till utseendet en kille som jag snarare skulle blir rädd för.. *ler* Men när man snackar med honom så är han precis tvärtom.. visst, han har varit en buse när han var yngre, men har vänt ryggen mot allt sånt nu på senare år och satsar allt på sin familj och vänner som verkligen bryr sig om honom.. :)

I alla fall, denna JA messade exet i helgen och undrade om inte N och jag ville komma till honom på fest i image512helgen.. Träffar ju mest N:s kompisar hemma hos honom när han har fest, inga som brukar bjuda in mig på deras fester direkt eftersom jag och N faktiskt inte är ett par längre.. men JA undrade om inte jag också ville komma! *glad* Eftersom syrran tjatat på mig om att jag ska ha fest den helgen frågade exet JA om hon och två av hennes kompisar kunde få komma också.. svaret blev: "Nu gällde ju inbjudan bara dig och "jag", men de kan väl komma om de vill.. A:s pojkvän är inte välkommen dock."  Vet vem han syftar på, men som jag berättade förra gången vi sågs så är de inte tillsammans just nu ( vad jag vet) och dessutom sitter den killen bakom lås och bom i nåt år till (ja, syrran är inte den smartaste när det gäller att hitta pojkvänner).. Men JA hatar denna kille lika mycket som mig och jag tänker absolut inte ta med syrran till hans fest, skulle de komma i diskussion om denna JO så kommer syrran "försvara" sin fd och då kan det bli riktigt kaos.. :(

Nä, N och jag sticker iväg själva till JA på fest på Påskafton.. syrran måste ju ändå ha nån annan mer än mig som hon kan "tvinga" på en fest här i stan, eller inte.. men det struntar jag fullkomligt i, faktiskt.. *ler stort*


Om inte "om" fanns.. :)

N blir så mysig av sig när han är bakis och idag på förmiddagen ville han att jag skulle krypa ner till honom i soffan en stund.. märk: inget speciellt hände, jag låg bara där framför honom och han höll om mig.. :) Sen säger han:
- Jag tycker verkligen om dig..

Hallå!!! Killen måste va full fortfarande.. nåt sånt har han aldrig, aldrig sagt till mig efter att vi gjorde slut för snart 3 år sedan, inte ens när vi varit ute tillsammans och varit riktigt onyktra.. *hm* Jag pratade bara vidare dock så vet inte ens om han trodde att jag hörde, men.. nåt sånt undgår verkligen inte mina öron.. :)

Tänk ändå om livet såg annorlunda ut, om man kunde spola tillbaka några år och "börja om".. *drömmer*

Ska dit en sväng senare med en cd jag spelat in och god fyllemat, hoppas han fortfarande är gosig.. den killen kommer alltid att vara jäkligt speciell i mina ögon och min bästa, bästa, bästa kompis.. *ler stort* Gillar dig också N!!!


Ha ha ha..

Som vanligt:
Skickade iväg ett sms till exet igår och frågade vad han pysslar med.. han (som inte skulle göra nåt speciellt alls) svarar att de sitter några stycken hos M och dricker öl, men det blir lugnt.. :) Imorse såg jag på mobilen att  03.26 hade det kommit ett sms från M där han skrivit: Är du i farten så kan du väl hjälpa N hem? Han var alltså inte alls så nykter när han skulle hem alltså.. *suck*

Eftersom jag inte sov hemma inatt utan hos T var jag nära exet imorse och cyklade förbi honom på vägen
hem, synen av en väldigt bakfull N mötte mig i dörren.. kan inte låta bli att känna lite skadeglädje.. :) Jag drack inget mer än 2 öl från Willys igår till kvällsmaten så jag var pigg och kry imorse.. efter den behandlingen av T imorse också så kunde man inte annat än må bra.. ;) Tänk om man kunde trivas bra tillsammans med honom på andra plan också, då skulle det vara perfekt.. men men, min tid kommer väl.. nån gång om hundra år.. *ler*

N hade fått ett sms från en av sina kompisar igår där den här J undrade om inte N och jag ville komma till dem på Påskafton och dricka lite öl och äta nåt.. självklart!!! :) Sen var det tal om att vi ska iväg till Ögir på kvällen, men får se.. Ögir är för mig värsta raggningsstället ju, aldrig "misslyckats" där.. *ler* Senast var det grannen D jag träffade på där.. *mys* D fick förresten oväntat besök av sin yngsta son igår kväll så det bidde ingen mer träff med honom den här helgen.. iofs, helgen är ju inte riktigt slut än.. och jag vill lära känna honom.. mer!!! ;)


Och sen den här T.. jag kände mig ensam igår och ville gärna ha sällskap över natten, sova sked och mysa.. messade honom när han var ute på krogen, han lämnade krogen direkt (vilken dragningskraft man har ibland.. *ler*) och vi möttes upp.. åkte hem till honom och ja, svårt att "bara" sova märkte jag, men så länge han inte tror vi ska bli ihop igen så är det okej med mig.. :)