Konversation..

Känner mig jäkligt glad, undrar varför.. *ler stort* Han skickar så söta sms.. ;)

"Fan va skoj. Då handlar jag hem lite vin å så då.. :) Oj, ja du ser, tiden går snabbt när man har skoj.. :) Kram!"
(efter att vi bestämt dejt på lördag och snackat i 2 1/2 timme första kvällen)

"Fan, ser verkligen fram emot den här helgen, undrar varför? Hehe.. ;)"
(när jag satt på jobbet och skickade ett gulligt sms till honom)

*nervös*

image556Ja, det bådar gott inför lördagen.. ;) Jag är faktiskt lite nervös, men försöker att inte förstora upp allting.. alltför lätt att bli besviken då och jag vill verkligen ha skoj och trevligt på lördag..  *ser fram emot* Vi har ännu inte bestämt nån riktig tid när jag ska vara där, måste sitta hemma i telefonkö först i några timmar antagligen.. kl. 10.00 på lördag släpps biljetterna till Springsteens konsert i Globen den 10/12!!! Jag, exet och ett par av våra vänner ska vara på plats! Så.. kan inte bestämma tid riktigt, riktigt än med Mr DJ.. passande namn ju.. ;)

Mr DJ har en dotter på 6 år som han har varannan vecka, inget som direkt stör mig såhär just nu och antagligen inte på sikt heller.. aldrig träffat nån kille tidigare som har barn, men när man kommer upp i 30-års åldern och gillar att dejta lite äldre killar så är "risken/chansen" stor att de har barn sen tidigare.. hur man känner inför det får vänta, bäst att känna efter om man har känslor för pappan först.. sen får man "oroa" sig för resten och bestämma sig för hur man ska lösa det.. :) Inget som oroar mig det minsta än i alla fall..

Vi snackade med varandra för första gången i telefon i tisdags, 2 1/2 timme.. :) Igår ringde han på väg hem från shopping i image535Västerås och vi snackade en liten stund.. idag ringde han direkt jag kom hem, men dottern blev lite "avundsjuk" så vi ska höras senare när hon är nattad.. ;) Han är helmysig att snacka med på telefon, inget "krystat" samtal alls.. gillar när det känns som man känt varandra hur länge som helst utan att ens ha träffats IRL.. *ler* Blir förhoppningsvis en himla trevlig och mysig lördag/söndag.. för jo, tar ca 45 minuter att åka hem till Mr DJ och det ska drickas vin till middagen.. lär ju sova över.. :)

Första arbetsdagen idag efter semestern och jag var efterlängtad.. *ler* Chefen frågade inget alls om hur jag haft det, däremot kom den ena efter den andra blicken.. nån som saknat mig på jobbet kanske?? ;) Verkar som min nya frisyr blev lyckad i alla fall.. chefens blickar och gulliga kommentarer från flera av tjejerna på övervåningen.. *tack, tack*

Las Vegas på tv ett tag nu, sen ska det pratas i telefon igen.. ;)

Varför inte?

image622
Klart jag ska på dejt i helgen.. :)

Nyss avslutat ett 2 1/2 timmes telefonsamtal med en kille som vill dejta mig i helgen.. kanske dags att ta tjuren vid hornen och göra honom till viljes.. *ler* Vi har snackat på msn i mer än ett år nu, inte direkt regelbundet dock och han har nog varit lite mer på än mig när det kommer till en dejt.. men nu jäklar, ska fasen göra honom till viljes.. :)

Jag åker dit i helgen, med öppet sinne, och ser fram emot en trevlig kväll (snacka kan vi i alla fall.. *ler*), sen visar det sig vad som händer och sker.. Kanske lite dumt att åka till honom och "tvingas" sova kvar, men nya jag sover mer än gärna i gästrummet, vet ju redan att min gamla metod inte får dem att stanna.. dags att bli seriös.. :)

Förlåt mina trogna blogg-läsare som gillar bloggen som den är nu med äventyr var och varannan helg,
men även Afrodite behöver nån att älska.. ;)

Idag är en annan dag! :)

Självklart har jag inte helt tappat tron på det manliga släktet.. nä, jag ska faktiskt ta tag i dejtandet på allvar.. :)
Slut på "lekandet" och fram med seriösa dejter med middag och aktiviteter (utanför sängen).. *ler*

Eller, slut på lekandet (med nuvarande vänner) behöver det ju inte vara, inte förrän man känner att det blir allvar med nån.. men jag ska hålla mig på mattan, inte hänga med nån "ny" hem från krogen och sånt.. :) Afrodite77 är redo för allvar nu, träffa nån seriös och mogen man.. japp, han ska självklart vara äldre.. *ser fram emot*

Ska faktiskt kika in nu på en av sidorna där jag är registrerad, ta tag i det här.. :)

See ya! ;)


En sån dag..

Vet inte vad det är med mig idag, men trött på allt och alla (killar).. trodde att man blir mer mogen med tiden och åldern, men finns visst några undantag där också.. :( Jag funderar helt allvarligt på att lägga ner hela kill-grejen, den här helgen har varit förvåningarnas helg helt klart.. alltså, hur f-n fungerar vissa?? *suck*

image608I fredags var exet, jag, syrran, Mr Livingman och Mr Rally iväg och bowlade, åkte sedan vidare till en restaurang här i stan (där vi brukar hamna om kvällarna).. käkade supergott och hade väldigt trevligt.. :) Rätt som det är går Mr GT förbi och vi hejar naturligtvis på varandra, på vägen tillbaka stannar han och snackar en stund med mig där jag sitter med mina vänner.. för att sedan gå till ett bord för två och sätta sig hos sin dejt igen.. eh, ursäkta mig? Det kallar inte jag "att vara själv".. I "sista" sms:et i veckan skrev han att det är skönt att va själv ibland och då tänker ju inte jag tränga mig på.. men, går man ut på dejt i helgen då??? Dessutom såg de ut att känna varandra rätt bra (syrran sade till och med att det såg ut som de matade varandra ett tag).. *skrattar* Som tur var stack de från restaurangen när syrran och jag var på toa så slapp "heja" på honom en gång till.. menar, hur har han ens mage att komma fram och tilltala mig när han helt klart "ljugit" för mig?? Den karln är inte ens värd nåt "fult" sms, men jäklar så det kliar i fingrarna.. helst skulle jag ju vilja ställa honom mot väggen och fråga varför det är så himla svårt att bara säga att han inte vill träffa mig? *fattar inget* Men, som sagt.. jag ska va mer mogen och bara strunta i allt.. :)

Vi festade senare vidare lite hemma på Mr Livingmans balkong och det var tänkt att jag skulle ut, men syrran ochimage620 Mr Livingman började tjafsa om nåt skit så det slutade med att exet fick trösta syrran och sen var snart hela "festen" inblandad i deras tjafs.. *sååå skönt att va singel* ;) Mr Norge ringde när krogen stängt och ville ses.. ja, varför inte.. vi bor ju ändå nästan grannar så kunde ju ta sällskap hem i alla fall.. :) Han bjöd in mig på en öl och vi snackade och kikade på en konsert på tv, hånglade lite och myste en hel del.. jäklar, den killen kan kyssas.. *ler* Han tjatade om att jag skulle stanna över natten, men duktiga jag gick hem till slut i alla fall.. skoj att prova på det nån gång oxå.. ;)

Dagen efter skickade jag ett sms vid lunch och tackade för senast.. inget svar.. vid fem-tiden kom det ett sms från honom: Hej! Jag har funderat en del idag och du är nog inte den tjejen jag letar efter tyvärr. /Mr Norge Ja, jäklar.. duktig kille att komma på det så fort, några timmar tillsammans på fyllan och sen vet han exakt vem jag är.. *skrattar* Nä tack, såna ytliga killar är absolut inget för mig.. :) Visst, var ju inte så skoj att höra eftersom han verkar va så go, klart jag blev lite besviken.. men samtidigt, en så omogen och ytlig kille.. Nä tack! :)

Så, nu funderar jag starkt på att gå i ide eller nåt.. hitta nåt ställe där det inte finns nån av det manliga släktet.. ;)

Välkommen!

Välkommen in i mitt liv Mr Norge.. ;)

image620

Dags att sova lite nu, bröllop snart ju.. *skrattar*

Men.. Fyyy fan för Mr GT, berättar mer senare.. Natti!


Aldrig mer ledig..

Glömt berätta en sak..

Snackade med Mr Andersson på msn igår, utan att berätta för mycket så har han ett arbete som gör att han besöker mitt arbete ibland.. :) Han frågade plötsligt vad min chef heter.. eh, varför ska du veta det? Visade sig att nån chef på mitt arbete sagt upp sig med omedelbar verkan p.g.a. samarbetssvårigheter med ledningen??? *fattar inget* Det var inte min chef utan chefen för hela stället där jag jobbar kom vi fram till.. jo, jag har ju semester, men sånt här kanske jag skulle vilja veta ändå!! Hallå!!! Ringde kollegan idag som bekräftade det som Mr Andersson berättat.. verkar mysko dock, ingen som riktigt vet sanningen bakom det hela.. killen bara lämnade stället här i veckan.. *hm*
Skit, jag gillade honom.. var ju han och min chef som anställde mig.. :) Knepigt att komma tillbaka till jobbet
på torsdag och inte se honom varje dag.. men men.. livet går vidare.. :)
Jag ska dock aldrig mer ha semester, händer för mycket på mitt jobb.. *ler*

Lycka till i framtiden i alla fall Mr Chief! ;)


Duktig kille!

image619Så har då en potentiell (tidigare i alla fall) dejt lyckats hitta fram till min blogg.. hm, kanske inte är så anonym som jag trodde.. :( Men lugn i stormen, tänker inte stänga ner den här sidan och försvinna för det.. nänä.. :) Mr Spraydate har hittat hit, killen jag skulle dejta nån gång här i våras/tidig sommar.. Nu hann vi aldrig med nåt sånt innan semestern och under den hann han hitta en annan trevlig tjej att umgås med.. lite trist, men sånt är livet.. jag skulle ju faktiskt heller aldrig sitta hemma och vänta på nån som tar sån tid på sig som jag gjorde med att träffa honom.. synd för mig.. *ler* Lycka till killen!

Tvättar.. igen.. *suck* Hade beställt tvätt-tid i onsdags för att vara av med alla "måsten" till helgen, men nä.. då fungerade bara en tvättmaskin av två så hann bara med hälften av tvätten.. :( Egentligen, att tvätta är väl inte såå trist.. bara att man inte kan ta sig så långt bort mellan varven när man måste ta ur tvätt, hänga tvätten..

Syrran kommer till Köping idag, ska iväg och sola en liten stund på eftermiddagen tillsammans.. bröllopet är redan imorgon och jag är inte tillräckligt brun ju.. eller jo, kanske.. men man kan alltid bli lite brunare.. :) Sen ikväll, är det dags för lite öl och god mat för att senare ta sig en tur ner på en av stans krogar.. har ju en ny potentiell dejt som ska ut.. ;) Mister man en står det tusen åter eller hur är det nu igen? *ler*

Mr Norge är en Köpingskille från början, har bott i Norge den senaste tiden.. nu har han kommit hem för att bosätta sig i stanimage620 igen.. *himla bra* Jag har lagt märke till honom på krogen några helger, men varit lite för sysselsatt de kvällarna.. :( För nån vecka sen hittade jag hans sida på Vildawebben och dagen efter väntade ett mail från honom där.. modig kille! ;) Sedan dess har vi snackat en del på msn, men inte träffats än.. igår kom det t.o.m. fram att han bor på samma gata som mig.. eller en tvärgata till mig, men ändå.. sägs ju att man ska leta efter kärlek i sin närhet.. ;) Kan kanske, kanske bli bra det här.. *hoppas*

När jag ändå håller på..

Ska visa min outfit till bröllopet på lördag.. eftersom det inte ska vara alltför "fint" så köpte jag endast en sommartopp,
men med smycken och snygga skor så blir det nog helt okej ändå.. :)


Top/klänning och så örhängen och ring som matchar

och så skorna, får bli ett par jag redan har:


Vad tror ni, får jag nåt ragg på lördagen bröllop? ;)

Skor för 75 kr!!!

Klart man måste slå till.. frågan är bara när jag ska ha dem.. *hm*

image616

Jag älskar mitt liv!!!

image607Så mycket annat kan jag inte säga just nu.. :)
Solen är här (inte regnat en enda dag på min semester.. än), jag har semester, jag har hittat kläder till bröllopet som är helt okej (inte nåt jag måste köpa för att det är i sista sekunden), jag ska käka kräftor ikväll med exet och sist, men inte minst.. fick nyss ett sms från exet:
"Malt och mat på fredag! Vilka, var och när?"
Skrev tillbaka att självklart är jag med, resten spelar inte någon större roll.. antar att det blir jag, exet, syrran, Mr Livingman, Mr Rally, kanske R (en kille som brukar hänga med oss ut, men oftast är nykter.. och himla trist.. får bli Mr Ointressant.. *ler*), kanske Mr Sushi.. blir nog himla skoj oavsett.. :) Huvudsaken e att Mr Rally hänger på och han brukar oftast va på.. ;)

Nyss lagt det vita vinet på kylning och ska börja göra mig iordning mig inför kvällen, iofs.. ska ju bara hem till exet, men gillar att göra mig fin ändå.. man vet ju inte vad som händer senare.. lill-lördag och allt.. *ler stort*
Fast f-n, tandläkaren imorgon vid tio igen.. Kommer nog inte lukta så gott ut min mun.. *skrattar*
Vin och kräftor ikväll i alla fall, så jäkla gött!

Skickade nyss ett sms till Mr GT, kan bara inte va tyst (det värsta som finns, killar som bara blir "tysta" och försvinner istället för att helt enkelt säga att de inte är intresserade från början.. sååå omoget..). Skrev:
"Hej! Allt bra med dig? Hoppas du inte tolkar min tysthet som ointresse, vill bara inte va efterhängsen. Saknar.." Inte för på, men heller inte för "opå" hoppas jag.. *ler* Se vad som händer..

Mr GT

Jag vill inte va den som alltid tar kontakt först, jag vill inte vara den enda som längtar och saknar.. varför?? *suck*

image612

Mr GT och jag messade lite i söndags, han hade varit på fest i lördags (hörde inte av sig alls på kvällen eller natten) och låg i sängen fortfarande när jag gick hem från Mr Rally vid ett-tiden.. jag skrev tillbaka och bad om ursäkt om jag "störde", men han svarade att han var ensam i sängen.. Sen dess har jag inte hört ett skit.. *hm*

Jag vill så gärna skriva till honom att det känns som jag "jagar" honom och sån vill jag inte alls va.. det är jag som bjudit in honom på mat, jag som oftast är den förste som messar och annat.. nä, vill han nåt mer med mig så får faktiskt han också visa sitt intresse... och därför tänker inte jag göra nåt mer nu, vill han så får han ta nästa steg.. :)
Mina fingrar kliar, det enda de vill är att trycka på mobiltangenterna och skapa ett meddelande att skicka iväg till Mr GT, men jag ska INTE!! Jäkla karl, jag vill.. varför verkar inte du vilja? *snyft*

Där rök de...

image611Var väl en jäkla tur att man hunnit spara på sig lite pengar sen man bytte jobb, de behövs just nu kan jag säga.. tandläkaren och frissan inbokade på samma dag.. och dessutom precis innan nästa löning.. :( Fasen, vad är det egentligen man betalar för hos tandläkaren?? Kan lite lagning kosta över tusen kronor?? *suck* Dessutom hittade han ett till hål som var lite på gränsen, varför inte laga det också nu när vi är på g?? Jorå, så att.. eh.. han betalar ju liksom inte, det är ju jag!!!! Men men, blir fin i munnen i alla fall.. :) Känns lite bättre ändå att lägga de pengarna på mig själv än på krogen.. behåller ju en lagning lite längre en en drink.. eller nåt sånt.. *ler stort*

Helgen.. *ler stort* Ber om ursäkt för fredagens fyllebloggning, men den verkade roa några av er ändå.. ;)
Mr GT ringde som han sade när han kommit hem i alla fall, men nä.. nåt sällskap behövdes inte (sonen skulle dessutom komma förbi tidigt på lördagen sen).. *suck* Jag hade lite kontakt med Mr Tattoo på kvällen, tror ni jag kunde säga nej när han sade att han skulle komma förbi? Inte Afrodite inte.. Som jag sagt förut och som ni kanske förstått också vid den här tiden, Afrodite sitter inte hemma och väntar på nån karl/kille som inte är intresserad eller bryr sig tillräckligt mycket.. nä, jag tar för migav annat.. andra.. :) Tack själv Mr Tattoo! ;)

Lördagen blev rätt lugn, solade lite på dagen och förberedde mig för kvällens eskapader.. utan att säga för mycket image576så var det lite fest i "byn" där jag växte upp så självklart skulle man agera hemvändare på kvällen.. dricker man bara tillräckligt mycket så kan även den kvällen bli skoj.. :) Syrran, Mr Livingman (ja, de är seriösa nuförtiden.. *bra*) och jag åkte hem till mamma och hennes sambo på kvällen.. festade, grillade och hade allmänt trevligt..
Mr Livingman fick flera samtal från Mr Rally, som var på annan fest i byn, den kvällen.. klart vi skulle möta upp honom senare.. :) Den första jag sprang på när vi kom iväg till "festen" var dock inte han utan Brandmannen.. fasen, han får det fortfarande att pirra till i min kropp.. jäkla karl.. :( Var dock där med flickvännen så jag störde inte mer än tillåtet.. ;) Mr Rally kom fram och snackade flera ggr, trots att jag satt där med mamsen.. *skrattar* Efter några timmar tog vi fyra dock taxi hem till Köping och hamnade på krogen där exet befann sig efter en svensexa..

Mr Rally kunde verkligen inte hålla händerna i styr, varken syrran eller exet kunde hålla sig för skratt.. liiite onykter.. *ler* Jag klagade dock inte.. :) Vi kom ifrån varandra när vi skulle ut från krogen (fick syn på en himla trevlig karl som t.o.m. började snacka med mig.. inte från stan.. men liiite intressant måste jag säga.. *ler*), men ringde upp honom och han väntade in mig.. vi tog en såååå mysig promenad längs ån på väg hem till honom.. den promenaden kommer jag inte glömma i första taget.. och den tjejen som sagt till honom att han kysser dåligt???? Måste va nåt fel på dig.. Han är ju helt underbar! :) Tyvärr är det fortfarande vissa saker som inte fungerar helt perfekt mellan oss så blev bara mysigt hångel och sällskap i sängen den natten.. gick hem efter lunch i söndags och ja, kommer inte hända nåt mer mellan oss efter den här gången heller som det känns.. men men, den som lever får se.. :)


Åhhh, shit.. *fniss*

image537Sitter här och väntar på Mr GT, "tyvärr" har jag korkat upp en vinare för att fira min semester och hinner bli rätt onykter innan han hinner hit.. *fniss* Efter i onsdags har han varit lite "knepig", inte skickat nåt sms (fast han gjorde det inte så mkt innan heller) och varit rätt kort i tonen när han svarat på mina.. men han skulle höra av sig ikväll när han käkat hos sin bror.. och jag hoppas verkligen inte att han har nåt negativt att komma med.. nä, hoppas ju att han vill sova här hos mig.. med mig, i min säng.. ta på mig, smeka min hud.. åh, kom NU!!! ;)

He´s the one.. *glad*



Mr GT gick nyss hem och jag känner mig jäkligt uppåt.. hur snabbt kan man flytta ihop? ;)


Triss i killar! ;)

Fredagen ja.. :)
Mr Sushi och jag messade lite fram och tillbaka på eftermiddagen och snart hade det bestämts att vi skulle iväg ut en sväng på kvällen.. förfest hos Mr Rally, middag på nån restaurang och sedan krogen.. :) Jag skyndade mig hem från jobbet, fräschade upp mig och cyklade iväg till Mr Rally.. exet var den enda som kommit och vi fick vänta rätt länge på att Mr Sushi skulle dyka upp.. men sen började det roliga.. ;)

Nere på restaurangen dracks det en del och åts mycket gott, Mr Sushi och jag började snart tåflirta under bordet.. image567*myser* Hade bestämt mig för att inte få Mr Rally att tro nåt den kvällen, redan bestämt med Mr Sushi att han skulle få följa mig hem.. och denna gång: hänga med in.. *ler* Kvällen var supertrevlig, mellan middagen och krogen så mellanfestade vi lite hemma hos Mr Rally (som om vi behövde dricka mer.. *skrattar*) Väl nere på krogen träffade jag på en del jag kände igen, Mr Sushi och jag satt mycket och snackade (och jag bjöds på både det ena och det andra).. ibland kom Mr Rally förbi och slog sig ner en stund.. fasen, den killen är ju så jäkla fin och härlig... *suck* Mr Sushi hängde till slut på hem och sov över, men som jag sagt till honom tidigare så var det sova som gällde.. och så blev det.. mysigt ändå.. :)

Lördagen sov jag en hel del, den där jäkla Mr Sushi.. vad fick jag att dricka egentligen.. *hua*
Kvällen blev rätt lugn, satt hos exet en stund och kikade på Speedway (kommit på att det är jäkligt spännande, även på tv.. *ler*), men cyklade snart hem igen.. för att vänta på "det" sms:et.. :) Mr GT skulle iväg till annan ort på fest, men jag hade sagt till honom att höra av sig om han behövde sovplats när han kom hem till stan igen.. väntade länge den kvällen och skulle precis skicka iväg ett sms till honom när jag bestämt mig för att sova.. då piper min mobil till: "Vill du ha sovsällskap?" KLART SOM FAN!!! :) Han kom över till mig, vi somnade sent.. och han gick hem liiite tidigare den här söndagen än förra.. klockan 18 den här gången.. *ler stort* Tiden går så jäkla fort när vi ses och jag njuter av varje sekund.. han e romantisk, smart, go och så jäkla omtänksam.. den killen kan verkligen ge en orgasmer.. *fniss*

image608Nu till det roligaste: Vi ska ha vår första "riktiga" dejt imorgon kväll.. och jag e nervös.. ;)
Jag bjöd in honom på lite mat och han kunde imorgon kväll.. jag handlade lite gott ikväll och inatt kommer jag knappt att kunna sova.. *ler* Ska bli trevligt att ses utan alkohol i kroppen och se om vi fungerar lika bra tillsammans då.. iofs, dagarna efter har vi ju inte direkt varit fulla.. men helt klart bakis.. och "mysiga".. ;)
Hoppas på en riktigt mysig och underhållande onsdag som sagt.. *ler*

Igår lurade även Mr Tattoo iväg mig på en fotbollsmatch och det var riktigt skoj att se honom springa där på planen, jag blev riktigt sugen på honom.. alltid gillat fotbollskillar ju.. ;) Vi snackade en liten stund efter matchen, men jag åkte hem i min bil och han med sina kompisar.. väl hemma började vi messa och snart kom han över till mig (bra att va grannar).. fick sig lite "massage".. jäklar, den killen går inte av för hackor.. *ler stort* So schön.. ;)

Ja jäklar..

Som vanligt, trodde jag skulle ha en seg och trist (men ändå hinna med en hel del) måndagskväll.. nope.. :)image610



Istället blev jag  "iväglurad" av grannen, Mr Tattoo, för att kika på honom och hans lag när de spelade fotboll och faktiskt.. jag fick en väldigt trevlig måndagkväll ändå.. :) Säger bara en sak:

SCORE! ;)

Fy.....

image609Fyyy fasen.. så här "bra" har jag inte mått på länge.. sover en stund till.. :)

Mr Sushi har ganska nyss gått hem, inget allvarligt hände dock.. heeelt otroligt.. *ler*

Zzzznark...

Ännu krångligare..

Sitter här och tar mig ett glas vin, ska strax iväg på "fest".. Mr Rally ska ha en liten förfest innan vi går ner till en krog och käkar ikväll.. på "festen" kommer det va Mr Rally, Mr Sushi, exet och jag (kanske Mr Livingman och syrran oxå.. *skrattar*

Om nån behöver råd om hur man krånglar till sitt liv - hör av er! Jag är en expert! ;)

Krångligt eller krångligt?

Har ganska nyss snackat nån timme i telefon med Mr GT, allt är bara sååå knepigt.. *suck* Vet inte om jag nämnde det förut, men Mr GT är kompis med Den äldre.. nu hade de en lång diskussion igår visade sig, de pratade om mig och den här situationen med mig och Mr GT.. visar sig att Den äldre inte på långa vägar glömt mig och är väldigt deppig över det här.. han såg oss lämna stället tillsammans i lördags och har väl anat vad som kan ha hänt, igår fick han reda på det när Mr GT berättade (vill inte hålla hemligt att vi ses han och jag).. Vilken soppa! :(

Dessutom, så fort jag lagt på kommer det ett sms.. från Mr Sushi: Har du städat nu så jag kan komma förbi?
Men nä, jag ska inte träffa honom ikväll heller.. han ska få jaga.. en ny metod jag ska testa.. *ler stort*

Killar, man kan inte leva tillsammans med dem.. men inte utan dem heller.. ;)

Varför är det alltid likadant?

Ja, nu har det hänt igen.. helt plötsligt har man inte bara en karl "efter sig", utan flera stycken.. *skrattar* Ibland känner man sig så himla ensam och har ingen speciell alls i sitt liv, men sen.. träffar man nån som man skulle vilja lära känna lite mer, då dyker det plötsligt upp killar överallt.. :)

Mr GT ringde mig alltså i måndags kväll, jag messade när jag gick och lade mig och på morgonen efter kom det ett sms från honom.. :) Han ringde senare på tisdagskvällen, men jag skulle iväg på Speedway så hann inte prata alltför länge.. han frågade inte om vi skulle ses igen eller nåt sånt.. :( Jag messade när det var paus på Speedwayen att jag gärna skulle vilja träffa honom igen nån gång.. snart.. och jag fick till svar att han kände likadant och undrade om torsdag eller söndag passade.. *ler* Söndag får det bli! :) Sedan dess har det blivit lite messade mellan oss och jag tror faktiskt jag är lite intresserad, känns så efter igår i alla fall.. mer om det här nedan.. ;)


Under Speedwayen i tisdags kommer det plötsligt ett sms från Mr Sushi, han undrar vad jag gör och jag svarar att image567jag är på Speedway.. han vill ut på krogen och jag skriver att jag i alla fall ska ut på onsdagen (igår kväll).. "Ses då" är hans svar tillbaka.. :) Exet och jag cyklade ner till Räkfrossan här i stan igår kväll, satt där i ett par timmar och snackade och åt en massa.. tyvärr skulle ju jag iväg och jobba imorse igen så tog det lugnt på dricka-fronten.. :( Rätt som det är ser jag Mr Sushi på väg in och exet vinkar till sig honom direkt.. mycket för att retas med mig (han vet allt om Mr Sushi och mig och att Mr Sushi skickade sms i tisdags), vi sitter där och dricker en stund och Mr Sushi bjuder mig på en öl.. ;) Exet sticker hem vid elva, Mr Sushi och jag sitter kvar.. han börjar bli mer och mer närgången och vill hänga på hem till mig.. *ler* Jag avböjer dock eftersom jag ska jobba, har såå stökigt hemma och dessutom den där månads-pinan som innebär no sex.. han vill ändå hänga med och "kramas".. *skrattar* Till slut får han cykla med mig på vägen hem och utanför min port står vi en bra stund och kysser varandra, han tjatar om att få komma med upp.. men nä.. jag håller på mig.. :) Tror en del av detta nej-sägande har med Mr GT att göra, jag tänker en del på honom och andra känns helt plötsligt inte lika lockande.. åh, är det inte söndag snart! ;)

Mr Sushi snackade med mig och exet om att gå ut och käka ett gäng imorgon kväll och ikväll när jag pratade ensam med exet så är han fortfarande med på det.. skoj, kanske får träffa Mr Sushi imorgon igen då.. :) Alltid skoj att känna sig attraktiv och han är en kille som kan få mig att göra det, sen behöver jag ju faktiskt inte göra nåt med honom.. eller.. jaja, det visar sig.. :) Mr GT och jag är ju liksom inte tillsammans än, vi dejtar ju bara.. eller gör vi ens det? Dejta kan man i alla fall göra med fler samtidigt.. *ler stort*


Jag hann ju inte..

Ikväll tänkte jag att jag skulle leta upp numret till lördagens "erövring", han  var jäkligt trevlig att umgås med (kanske därför han inte tog sig härifrån förrän sju igår kväll.. *ler).. jo, vi låg i sängen hela dagen och kvällen.. men vi snackade OCKSÅ.. :) Jag fick inget telefonnummer av honom och jag gav heller inte honom mitt nummer, är han verkligen intresserad så kan han ju ta reda på det ändå.. och ikväll, han ringde!!! ;) Satt hos exet då och kunde inte svara (han talade in på mobilsvaret), men ska skicka ett sms innan jag lägger mig tänkte jag.. :=)

image603I lördags var jag hemma hos mamma med sambo för att bli firad av släkten lite i efterskott, en trevlig eftermiddag med småkusinerna och allihopa.. :) På vägen hem blev jag sugen på att gå ut på krogen igen, tänk om det händer nåt intressant ute och jag inte är där liksom.. *ler* Sagt och gjort, började dricka lite vin och satte mig vid nätet.. Mr Oemotståndlig var inloggad och snart hade vi bestämt oss för en sväng ner på krogen.. :) Väl nere på krogen var det stendött, folk började droppa in vid ett-tiden först.. *knepigt* Jag får syn på Den äldre och hejar lite snabbt på honom.. får för mig att han är i sällskap med kvinnan han snackar med och han får för sig att jag är mer än kompis med Mr Oemotståndlig.. *hm* Men men, kvällen rullar vidare och jag och Mr Oemotståndlig träffar på folk vi känner lite då och då.. rätt sent "springer" Mr GT förbi, en av Den äldres vänner, stannar för att snacka lite med oss (mig).. han är inte alls oattraktiv.. :) Den äldre ser oss och börjar skicka sms om att han är sugen på mig och annat, jag svarar bara att han redan ser ut att ha kvällen ordnad.. jag är inte alls intresserad av honom längre.. :)

Mr GT berättar senare att det är efterfest på g och vill att jag ska komma med, klart jag vill! *ler* Får lov att säga hej image608då till Mr Oemotståndlig, men den där kvällen gör vi nog om snart igen.. :) Vi cyklar iväg tillsammans, men snart visar det sig att det var en vit lögn.. står en stund utanför mitt hus och snackar, men jag "fryser" snart så bjuder med honom upp till mig.. en till vit lögn.. ;) Sitter uppe i ett par timmar och snackar, dricker lite vin.. sen kommer den där första kyssen.. och som ni alla förstår så slutar det med att han sover över.. *mums* Snackar, myser, sover, pillar på varandra och hånglar ända till klockan sju på söndagskvällen.. vi snackade om allt mellan himmer och jord, han är närapå en själsfrände.. vi är så jäkla lika som personer.. *glad* Ingen av oss är direkt pigga på ett förhållande just nu, men det får visa sig med tiden hur det blir.. han ringde ju nu i alla fall.. ;)

Jag vill göra jäkligt många av de härliga sakerna vi pratade om i sängen, åka till alla platser och bara njuta.. ;)
Nu ska jag hoppa ner i sängen och höra av mig till honom, det här är nog början på nåt riktigt trevligt.. *ler stort*

Surprise..igen.. :)

Vi har ganska precis klivit upp ur sängen och han har nyss cyklat hem.. ;)

Mer senare, nu dusch och lite mat i magen.. *hungrig*


Bara så ni vet pojkar.. *ler stort*

Your Kissing Technique Is: Perfect
Your kissing technique is amazing - and you know it.
You have the confidence to make the first move.
And you always seem to know what kissing style is going to work best.
Sometimes you're passionate, sometimes you're a tease. And you're always amazing!
Are You a Good Kisser?

*skrattar*

All Signs Point To Your Ex Digging You!
He's dying to get back together...
Even if he won't admit it to you (or himself)
And if the feeling's mutual, then all the better
Just let him come to you about it -
That way you'll have the upper hand
Is Your Ex Boyfriend Still Into You?

Min partykompis.. :)

image607Japp, nu e det bestämt.. jag och Mr Oemotståndlig ska ta en sväng ner på krogen ikväll.. :) Trevligt att ha party-polare som gillar att gå ut på krogen lika mycket som mig.. *ler* Blir inte så hemskt allvarligt, men tänk om jag inte skulle gå ut.. tänk om jag skulle missa nåt stort som kanske händer ikväll??? Går ju inte för sig.. ;) Iofs, tror inte att jag ska springa på min blivande man eller nåt sånt ikväll.. men nån lite mindre skoj grej kanske händer.. menar, igår var det inte alls meningen att jag skulle gått ut på krogen, men där hamnade jag och hade faktiskt en himla trevlig kväll till slut.. :) Så, ikväll är det dags igen.. *ler*


Sms:ade syster yster för att höra om pojkarna skulle ut nåt ikväll eller om de bara skulle sitta hos Mr Livingman och öla lite.. hon hade ingen aning.. :( Vill veta så jag kan förbereda mig lite mentalt på om jag skulle springa på Mr Rally.. varför vet jag inte, känns bara bättre så.. *ler stort* Nä, dags för nåt glas vin så man kommer igång här.. öl gör mig bara sömnig ikväll.. :( Mr Tattoo, kanske ringer dig senare då! ;) Pussar!

Ska jag.. eller inte?

Pratade nyss med syster yster, Mr Livingman ska ut med Mr Rally ikväll.. :) Nu till den svåra bitenimage576, ska jag festa till det och "råka" springa på dem ute eller ska jag stanna hemma och inte bli lika dryg som jag blev igår? *ler* Kom precis på att jag skickade sms till Mr Rally igår innan jag stack ner till krogen.. iofs bara nåt allmänt sms om att syrran och Mr Livingman (våra kompisar) var trista och trötta.. fick inget svar tillbaka.. :( Han var nog nykter igår.. *ler* Se om det kommer nåt sms från honom ikväll, han blir ju lite mysig när han blir onykter.. och nu när han vet att mitt ex inte är i stan så kanske kan vågar sig på en träff.. men men, det visar sig.. även om jag hittar ut ikväll eller inte.. :)

Mr Tattoo.. han e en go kille han.. :) Snackat lite i telefon idag, hans barn verkar va hur gulliga som helst också.. synd att jag skulle iväg på "kalas", annars kunde jag hängt med er till lekparken.. ;) Mysigt, en eftermiddag i solen och lekparken med två gulliga busungar.. tror jag de är i alla fall.. *ler* Kanske får möjlighet att träffa dem nån annan gång.. ;)

image511Igår snackade jag alltså en hel del med Mr Tattoo i tfn när jag var nere på krogen, ringde honom även precis innan jag skulle lämna stället och han kom ner för att möta mig och följa mig hem.. kan ju finnas otäckingar ute..  :( Stod en liten stund och snackade utanför mitt hus, men så bad jag honom hänga på in till mig.. kunde ju fortsätta samtalet där.. visst, vi satt och snackade en bra stund faktiskt.. men så kom den där första kyssen (en jäkligt härlig en.. *ler*) och sen var det svårt att bara fortsätta snacka.. ;) Jäklar tjejer, där har ni gått miste om en kille.. antingen var det himla länge sen jag hade underbar sex så jag glömt hur det är eller så var den här killen helt underbar att ha i sängen.. som vanligt, varför träffade jag inte honom mycket tidigare.. :) Lagom mjuk, lagom hårdhänt.. e ju inte lite öm mellan benen idag liksom.. *ler stort* Men nädå, han ville inte sluta i första taget.. *gilla* Han passar mig, i alla fall i sängen.. på andra plan får jag granska honom närmare.. :)

Ska ta och spara det här nu, Mr Tattoo vill läsa.. ;)

Min livvakt!

Japp, jag fick sällskap hem igår.. eller rättare sagt, ringde Mr Tattoo på vägen hem från krogen och han kom ner ocvh mötte mig.. tala om gentleman.. :) Sen fortsatte han va en sån hela natten.. *ler stort* Berättar mer senare!

Skärpning!!!

Ja, jag vet att jag är sådär trist och tråkig igen, eller för jämnan nuförtiden.. eller hur ska jag annars tolka de uteblivna kommentarera.. ;) Kom igen nu killar och tjejer!!!

image578Veckan har gått fort, som alla andra veckor.. ett skoj jobb gör verkligen att dagarna går fort, till och med för fort ibland.. :( Idag var det min 25-åriga kollega Mr IT:s sista dag på jobbet.. han ska börja plugga.. :( En kille som verkligen lättade upp våra (mina) dagar.. en riktig gentleman och sååå skoj! Kommer verkligen bli trist och tyst utan dig Mr IT.. *suck* Hoppas det visar sig att studierna inte är så skoj och att du kommer tillbaka snart igen.. ;) När Mr IT:s jobb skulle tillsättas kallades två killar in till intervju, snyggingen fick inte jobbet.. däremot den här Mr Trök.. mm, säger väl allt.. *ler* Nä, jag ville hellre se den andre killen som vår IT-kille.. :) Mr Trök är väl helt okej att snacka med och ha som kompis.. eller nä, vi blir nog inte ens kompisar.. han e absolut inte min typ.. lite mes över honom.. :(

I veckan funderade jag ännu en gång på om jag inte ska börja dejta lite mer seriöst.. menar, jag är ju ändå 30 nu.. :) Känner mig absolut inte som 30 och har heller ingen direkt desperat känsla över att bilda familj och sånt, men ibland kommer tankarna.. man kanske skulle lugna ner sig lite i alla fall.. *ler* Sen kommer de andra känslorna, jag orkar inte "göra mig till", orkar inte lära känna nån.. tänka på att jag alltid ska vara sååå snygg och bete mig på ett visst sätt, alltid ha tid för en annan person och tänka så himla mycket på honom.. jag har liksom inte TID med sånt i mitt liv.. eller har jag? Kanske bara är rädd för att binda mig igen, rädd för att nån ska tycka om mig mer än som kompis? Usch, jag vet inte.. jag vill bara ha skoj! :) Men ändå, jag vill ha nån som tycker om mig.. nån som tycker om mig oavsett om han ser mig uppklädd en kväll på krogen eller om jag vaknar bakfull och jäklig.. *skrattar* Är det för mycket begärt? Förresten.. märks det på skrivandet att jag är onykter? *fniss*
image511
Mr Tattoo vill träffas.. och ja, jag vill ju träffa honom också.. :) Mittt liv är rätt fullspäckat som det ser ut nu och det märker han också, mer och mer.. men jäkligt nyfiken på att få höra den där låten han skrivit till mig.. *ler* Musik till nu? (han läser min blogg.. *ler*)

Förra helgen när jag var ut så träffade jag förresten på ytterligare en "granne" som läser min blogg, Mr Andersson.. *ler* Men nä, den killen är "upptagen".. har sitt på det "torra" fick jag höra.. *skrattar* Jäkligt trevlig kille i alla fall och vi hade en överraskande skoj kväll med hans ("mina") kompisar.. *ler* Dessutom räddade han mig från en gift karl som ville att jag skulle gå hem med honom och hans fru.. *skrattar* Skulle kunna tänka mig Mr Andersson som en party-kompis, inget annat.. respekterar hans liv och hans "förhållande".. :)

Exet är på Finska Rallyt i helgen.. och när syrran kom förbi nyss så berättade hon att Mr Rally hört sig för med Mr Livingman om de inte skulle ut och festa ikväll, Mr Livingman var dock för trött efter en jobbvecka (han skulle gosa med syrran som bott på annan ort hela veckan) så han tackade nej.. nu när syrran var hit bad jag henne höra av sig om hon fick reda på att Mr Rally skulle festa ändå.. :) Afrodite, Afrodite.. vad håller du på med?? ;)