Tacka vet jag denna!

Hittat en ny, helt underbar produkt.. slipper betala hundralappar för solning i solarium
och kan ändå känna sig brun och fräsch.. *gilla* Ett måste till hösten!

75404-179

Kanske dags?

75404-79 Åh, ikväll är det dags för årets sista räkfrossa.. antar att det blir sista ändå för nu börjar det kännas som höst ute och då "passar" det sig liksom inte med räkor längre.. :( Det ska bli skoj, men M ska inte med ut.. han hade visst annat för sig.. men hallå? Vad kan vara viktigare och mer intressant än mig liksom? *ler*
Men som syrran sa när jag blev förvånad över att M inte skulle med, han kan ju faktiskt ha annat att göra... känns bara lite knepigt när han varit med på allt i sommar som vi gjort, men allt skoj har väl också ett slut.. eller nåt.. *hm*
Blir jag, syrran, exet och R (en kompis till exet) som ska iväg till kvällen.. egentligen vill ingen av oss ha med R för det enda (och då menar jag verkligen det enda) han kan snacka om är folkrace.. kanske lite annan motorsport ibland också, men ändå bara motorsport.. *ler* Och i längden och dessutom på fest så blir det inte så skoj, ingen partyhöjare i alla fall.. :(

I fredags bestämde vi rätt så sent, syrran och jag, att hon skulle komma över på kvällen och dricka lite vin.. ingen av oss hade nån direkt lust att "gå ut" utan vi skulle bara ta det lugnt, dricka lite vin och laga nån god mat.. kvällen började rätt stillsamt på min balkong, men slutade allt annat än stillsamt nere på krogen vid två-tiden på morgonen!! *skrattar* Syrran blev aprak och jag kom väl inte långt därefter trots att mitt minne var absolut mer intakt än syrrans dagen efter. Hon tog taxi till Västerås på natten (träffat nån 41-årig lokförare som verkar minst sagt knepig) och jag cyklade hem till exet och sov över där.. behövde nån att sova med och lite mys därtill skadar ju inte.. ;)

I lördags cyklade jag hem rätt så sent på eftermiddagen bara för att återvända några timmar senare till 75404-178exet, vi hade bestämt redan i veckan att vi skulle ut och käka på kvällen så det blev Kina-restaurangen här i stan (jäklar så gott det var.. såå länge sen). Efter det balkongen hos exet och senare på kvällen somnade jag i hans knä i soffan, vaknade på morgonkvisten och bytte bara plats till sängen för att sova vidare.. *myser* Fasen så trygg jag känner mig tillsammans med honom.. skulle jag vilja ha tillbaka honom i mitt liv, skulle det verkligen fungera den här gången.. eller är det bäst att fortsätta som vänner? Jobbigt..

Frånvarande!?

Jo, jag vet.. nu händer inte mycket i min blogg.. och kommer inte hända det här dygnet heller, ska precis ge mig iväg till syster yster för att sova över hemma hos henne på landet ikväll.. blir bio och sedan lite kräftor när vi kommer hem.. och så mys med hennes missar.. :)

75404-169
Helgen bestod av en massa härligt mys och skojiga händelser, men får berätta mer om det senare.. kan ju i alla fall säga att jag spenderade en hel del tid med mitt ex.. nästan som om jag bodde där i helgen.. :)

Hörs senare!

Räknar ner.. :)

75404-177

Så var det dags för en veckas semester om nån halvtimme,
ska bli sååå skönt att slippa gummorna här ett tag.. :)

Men skriver nog en del ändå, så stängt här kommer det inte att vara.. *lovar*

Dagens sanning

75404-176

"En snabbis lika viktig som orgasm"

enligt Expressen.. :)

Denna man behöver jag.. :)

75404-174
Hittade ett skoj test där man kommer fram till vilken kändis som man bäst skulle passa ihop med,
eller i alla fall vilken kändis man skulle "behöva".. :)
Testa! Fungerar som kille att välja tjej också..

http://www.magnum7sins.com/theSun/ddate.html

75404-175
Min kändis-drömman blev George Clooney:
"You lust after the older man, older and wiser, he can teach you how to truly indulge yourself"

Tyck till!

Help, I need somebody.. *skrattar* Fast.. bara till att tycka till lite, annars har jag verkligen fullt upp med grabbar just nu.. :) Tror ni som jag att brandmannen (S) är singel igen? Själv blir jag mer och mer övertygad, i alla fall efter detta sms inatt:
75404-173

"Kul med jobbet!
(jag berättade för honom i ett tidigare mess att jag fått förlängt)
Hände det jag tror? Skulle M behöva. Ha ha. Blir det lugnt i helgen?
Får åka brandbil på stan med mig på lördags om du vill. Barnens dag, kul!"




Det här var alltså en fortsättning på hans och min sms-konversation häromkvällen, när han plötsligt bestämde sig för att höra av sig efter tre månader (han skaffade sig flickvän här i början av sommaren). För alla nytillkomna läsare så är brandmannen, S, en kille jag träffat lite då och då sen maj -05 och fram till juni -06 då han "försvann" eftersom han träffat en flicka. Vi har alltså inte varit nåt "par" så utan mest träffats och haft skoj tillsammans.. friends with benfits.. :) Nu ser det dock ut som att han vill återuppta kontakten (även fast han inte sagt det rakt ut än).. och mycket tror jag är eftersom han antagligen listat ut att det hänt lite mellan mig och M (de är kompisar) i sommar, han kanske är avundsjuk.. eller svartsjuk.. *fniss*

Hur fasen länkar man till tidigare inlägg i bloggen i en text förresten??? Såå tacksam för hjälp!!! ;)

Flirt..

75404-172Vaknade upp imorse och kände mig ovanligt utvilad, tänkte inte så mycket mer på det utan var bara tacksam.. :) Gjorde mig iordning, cyklade till bussen och gick på när den kom. Reagerade på att en tjej som alltid åker med den sena bussen (vid sju) åkte med, jag åker ju till jobbet redan med sex-bussen den här veckan.. kikar ut på Klocktornet som står på torget och klockan är sju!!!!!!! Måste ställt mobilen på sex igår istället för fem och inte märkte jag nåt förrän jag steg på bussen en timme försent.. *skrattar* Rätt skoj, men samtidigt pinsamt när man kom till jobbet en timme senare och fick förklara för alla.. :( Trro bestämt det är dags för semester snart så man får vila sitt trötta huvud, fungerar ju inte längre.. *ler*

Dagen känns ändå rätt okej eftersom jag imorse när jag kom ut till cykeln möttes av en  granne (bor i porten bredvid mig) och den blicken var helt underbar, kan jag leva på länge.. ;) 75404-171
Var en sån där härlig blick.. man tittar till på varandra, vänder bort blicken, men är ändå mer nyfiken och måste kika igen.. och så möts blickarna igen.. *fniss*

Ikväll ska syrran och jag hem till mamsen och försenings-gratta henne (fyllde år den 18 aug), får dessutom träffa henne utan sambon eftersom han jobbar eftermiddag denna vecka..
ni förstår väl varför vi valde denna vecka att träffa henne.. :)

Fungerade.. nästan.. ;)

75404-168
Häromdagen skrev jag ett inlägg om att jag skulle försöka mig på lite tankeöverföring, se om M hörde av sig om jag tänkte riktigt mycket på det.. *ler* Fungerade.. nästan.. men "fel" person.. :)
Idag när jag kom hem pep telefonen till och där fanns ett sms från BRANDMANNEN!!! *ler stort* Skrev inget speciellt egentligen, undrade bara om jag hade kul i lördags och att han började nyktra till nu.. undrar om han såg mig pussa på M eller om det är nåt annat.. kanske hade rätt ändå när jag tänkte att han förmodligen är singel igen och därför hör av sig.. har väl ingen att leka med längre.. *hm*

Kan inte förneka att mitt hjärta gjorde ett skutt, mina händer (fingrar) började darra när jag läste sms:et gång på gång.. *skrattar* Vad är det som händer?? Finns det känslor där ändå eller är det min kropp som bara är knepig och spelar mig ett spratt? *fattar nada* Har inte svarat på S sms och nu har det snart gått en timme... men vet faktiskt inte vad jag ska svara heller.. ska man "flirta" eller bara svara kort att jag hade skoj och vara lite "hemlig".. :) Vet ju faktiskt inte om han fortfarande har tjejen och bara är nyfiken eftersom han sett mig och M eller vill han "komma tillbaka"? Fasen, när det kändes som att livet inte kunde bli knepigare så.. jovisst, varsågod! *skrattar* Here comes the Fireman again!!!!

Nä, måste svara nåt.. nyfiken på vad han svarar tillbaka ju.. ;)
Vi hörs!

S sms: Hej tjejen! Hade du kul i lördags? Jag måste ha haft det, börjar bli riktigt skapligt i form idag.
Ha ha! Annars då, hur lever livet?
Mitt svar: Hej främling! :) Jodå, livet levs.. *ler* Vi hade riktigt skoj i lördags, även om vi också blev jäkligt fulla.
Tur att Kolsvanatta bara är en gång om året.. :)

Visst har han sett nåt annars skulle inte hans svar se ut såhär:
Ja, "M" som aldrig blir full va nog det.

Vill hem och leka..

Nån som ska med? ;)

Förstenad
Alla dansar och när musiken pausas ska alla stå helt stilla. Den som inte kan stå blixt stilla måste ta av sig ett plagg eller göra något sexigt med någon annan.

Popcornlek
Bred ut popcorn över bordet.
En av deltagarna går ut, och de som är kvar väljer ut ett specifikt popcorn som de tänker på. Deltagaren återvänder och äter popcornen ett och ett tills hon/han rör det förbjudna popcornet. Då ropar alla Popcorn. Kom överens om ett sexigt straff.

Ryska posten
Ryska Postens knackar på dörren och får frågan Handtag, famntag, klapp eller kyss?.
Man kan naturligtvis välja flera och sexigare alternativ. Ryska Posten väljer vad hon ska dela ut, och hur många. Deltagaren bakom den stängda dörren pekar på de övriga. Ska den personen få paketet?, frågar hon.
Om Ryska Posten svarar Ja delar Ryska posten ut paket i rätt antal till den utpekade.

Dart
Skriv ner knäppa och sexiga förslag på papperslappar som sätts fast på darttavlan. Turas om att kasta pilarna och följ instruktionerna på de papper som pilarna fastnar på.

Charader
Varje lag ger det andra laget en titel på en erotisk film eller bok som de ska spela upp. Det går lika bra med påhittade titlar som riktiga.

Kasta tärning
Deltagarna hjälps åt att ange ett alternativ för vart och ett av tärningens ögon. Till exempel vad någon ska göra.
Den som kastar tärningen ska utföra den sexiga handlingen som tärningen beslutar på valfri person.

Jag har aldrig...
Deltagarna erkänner något som hon har gjort i sexväg genom att säga: Jag har aldrig... (till exempel) haft sex på stranden.
Alla som då dricker ur sitt glas har haft sex på stranden.

Snurra flaskan
Sätt er i ring och snurra flaskan. Den som flaskhalsen pekar på får välja mellan sanning och konsekvens och personen till vänster om honom ställer sanningsfrågan eller utdelar konsekvensen som ska utföras på en annan deltagare.

Meningsleken
Skriv ofullständiga meningar på kort, till exempel Första gången jag rörde vid en naken man.... Den andre deltagaren ska fullborda meningen.

Pantlekar
Dela ut blanka kort till varje deltagare och låt var och en skriva något på kortet - både saker att säga och sådant man kan göra. Blanda korten, lägg dem i en hög och börja spela.

Läs mina tankar!!!

Ska försöka mig på lite tankeöverföring här och nu tänkte jag.. *fniss*

75404-168

Fasen, jag vet egentligen inte vad jag vill när det gäller den killen (M alltså)..
vill jag försöka mig på nåt mer seriöst med honom eller är det bara tillfälligt skoj? *hm*
Tillfälligt skoj kan jag nog avfärda rätt snabbt för då skulle det hänt mer mellan oss fram till dagens datum,
jag skulle i alla fall inte åka hem med nåt "one-night-stand" fyra gånger utan att få sex..
så jo, det känns ändå mer seriöst mellan oss än bara tillfälligt skoj.. :)

I såna här lägen är det definitivt inte bra med dåligt självförtroende i alla fall.. *suck*
Vet att M inte vill såra mitt ex och för tillfället så verkar de umgås en jäkla massa,
men ska man inte tänka lite på sig själv också.. om det nu är så att han känner nåt speciellt för mig.. :)

Pratade lite med mitt ex igår när vi spenderade bakfylle-dagen tillsammans (nä, inget "sånt".. *ler*),
han tycker ju också det är lite knepigt att M och jag hamnar hos varandra efter fester jämt, hade han varit
i M:s kläder så skulle han ju inte våga ta med tjejen hem igen efter 2-3 "misslyckanden".. så hela grejen känns himla knepig och svårförstådd.. men M kanske hoppas på en "bra" natt nån gång ändå.. *ler*

4:e "dejten" med M

75404-90Ja, så vaknade man upp tillsammans med M för fjärde gången då.. nu börjar det här kännas helmysko, nu börjar folk förstå saker och vi lär väl klura ut saker snart.. som t.ex. vad vi håller på med? *ler* Syrran skjutsade hem M, mig och exet igår natt.. exet hoppade ur bilen hemma hos sig och vi åkte sen hem till M där både han och jag hoppade ur bilen.. syrran vet om att det hänt saker mellan oss tidigare i sommar, men nu vet ju även M att hon vet + en del bekanta på festen vi var på. M kan ju inte hålla sina fingrar eller händer i styr när han får lite dricka i sig..*ler* Han skulle till och med kyssa mig när vi satt några meter från brandmannen på festen, men sååå roligt ska vi inte ha det.. *ler stort* S såg nyfiket på oss i alla fall OCH han var där ensam, redan slut med tjejen??? Saknar sexet med honom ibland, men sånt är livet.. :)

Fasen, jag undrar hur det är med M.. enligt exet så är han väldigt blyg tillsammans med tjejer och jag har ju själv märkt att han är rätt nervös.. men ändå, nu när vi "träffats" 4 ggr så borde han väl ändå förstå att jag inte ogillar honom direkt.. eller är det inte så märkbart? *hm* På förfesten fick M tag i värdens kamera, när T (värden) och jag skulle kolla på de nytagna korten så var en hel del endast på mig.. *skrattar* Till och med T reagerade.. ;) M, du är ju bara sååå gullig!!
"Tyvärr" hände det inte mer än vanligt mellan oss inatt, men det spelar ju egentligen ingen roll.. eller? Jo, faktiskt.. man kan bli överfrustrerad ju.. *skrattar* Jag vill ju vara med honom..

75404-143

Nu är en kräftskiva på planeringsstadiet så M och jag lär träffas snart igen!
Funderar på att vara hos syrran ute på landet och där finns många skrymslen
och vrår man kan smita bort till.. kan bli riktigt skoj! :)





Dessutom hann jag denna helg även upptäcka en annan sida hos en  bloggare härinne.. ;)


Kåt som satan.. *suck*

75404-163

Just nu är det iiinte "glassigt".. så ensam och såååå kåt!
Eller tycker jag bara synd om mig själv? :(

75404-16575404-164

Tar några 75404-166 så kanske det "går över".. ;)

Vad ska man tro?

Efter lite mailande fram och tillbaka kom detta svar från F, men vet inte vad jag ska tro ändå..


Från:  **** Ämne: Sv #7: Skickat från din hemsidaDatum: 06-08-17 14:27

Men snälla söta L, det är ju jag som skrivit denna vecka.
Och det är väl självklart att jag tänker på dig, du är den enda anledningen att jag finns kvar på vilda ju.

Det är ju en sak att skriva så, kan man göra bara för att den andre ska bli nöjd.. *suck*
Behöver nog en "paus" från den killen, fundera på om jag verkligen vill nåt mer med honom.. han skulle komma förbi Köping nästa vecka, men nä.. ska inte träffa honom.. ingen lust ju.. *ler*

En sak som är mycket, mycket roligare just nu är den stundande festen imorgon kväll, nu är det klart att jag, M och exet ska åka iväg på en fest hos en av deras kompisar.. där 3 av värdens jobbarkompisar också ska vara med (kan tillägga att det är 3 killar) så ännu en gång är jag ensam tjej och den här gången bland 6 killar.. *skrattar* Får testa charmen ordentligt imorgon kväll med andra ord.. ;) Gör mig inget, den enda killen jag kommer ha uppsikt över imorgon är ju M.. han som aldrig brukar vilja åka på den här årliga festen, men som absolut ska med imorgon.. undrar vad det är som drar??? *ler stort*

Var till doktorn idag och kollade utslagen, fick nån jäkla stark kortison och så tog de blodtest för att kolla allergi mot katter.. håller tummarna för att det är nåt helt annat, vill ha kvar min Zorro-misse ju.. *gos* Doktorn menade på att uslagen kan komma när man är stressad eller mår dåligt och ja, det är nog så.. inte så stressad vad jag vet, men... humöret är ju inte alltid på topp liksom.. :(

Förstår mig inte på F.. :(

75404-162

F från Dalarna som jag skrivit om förut, han är bara sååå knepig..

Nu har det varit rätt så tyst från honom hela sommaren (de veckor han haft semester),
han kan ringa nån gång i veckan (eller mer sällan) och undra varför jag inte hör av mig,
men när jag skickar sms eller mail så dröjer det nån dag eller flera dagar innan man får svar..
om man får svar överhuvudtaget.. :(

Detta har gjort att jag backat mer och mer och numera inte alls hör av mig till honom..
idag fick jag mail där han frågade om jag var sur eller bara på dåligt humör?????
Killen som blir sur när jag väljer att spendera mina helger med mina vänner istället för med honom,
väljer själv att spendera sina alla semesterveckor med sina kompisar och hör knappt av sig..
vem är det som ignorerar vem liksom? Och varför ska jag bjuda ner honom till mig när det
knappt verkar finnas nåt intresse hos honom av att lära känna mig mer? *suck*
Nä, allt bara för att han är sååå svartsjuk.. :(

Man får bara inte bara så svartsjuk som han är, inte när man knappt känner den andre..
vi har faktiskt bara snackat med varandra på telefon och sms/mail.. klart jag backar.. :) 

Och sen får han allt att låta som det är mitt fel, jag som "förstör" och inte "bryr mig".. *bläää*

Dagdrömmar..

2 dagar till festen då jag antagligen får träffa M igen.. *myser* Men som vanligt så är jag inte säker på mina känslor när det gäller honom... eller nån kille just nu för den delen.. :( Varför ska det vara så svårt att fastna för nån gullig kille, finns ju en massa i min närhet.. men den rätta känslan vill inte riktigt infinna sig.. *suck*

Det enda orosmolnet när det gäller lördagens fest är det eviga regnandet!!!!! Iofs ett rätt stort orosmoln.. :(
Vi hade ju tänkt cykla till och från festen och det blir några mil, inte så skoj om regnet öser ner..
men jag SKA bara iväg på festen, på nåt sätt.. vill se in i M:s ögon igen.. *fniss*

 

75404-159Artisterna på festen verkar ju rätt okej ändå.. :)75404-158

Saras låtar har jag alltid tyckt om och när hon drar igång kan det nog blir lite "drag".. sen var det ju evigheter sen man hörde "Vingar" med Mikael Rickfors... lite nostalgi där kanske.. *ler*
Även lite skoj att komma hem till "byn", stället där jag växte upp och träffa lite gamla vänner och kanske släktingar oxå.. längtar faktisk lite, eller rätt mycket då.. :)

 

75404-160

Imorgon ska jag till farbror doktorn och kolla upp mina utslag jag fått, är liiite rädd att jag plötsligt blivit allergisk mot missen min hemma.. ska försöka få till ett allergitest eller nåt..
 VILL INTE, fatta hur svårt att göra sig av med sitt husdjur om man nu skulle vara allergisk,
nästan svårare än att göra slut med en kille ju.. *ler*
Hoppas, hoppas att det inte är allergi utan nåt annat.. lättbotat tack! :)

Regn, rusk.. men liiite romantik ändå.. :)

75404-157

Usch, måste det verkligen regna heeeela tiden??
Ska iofs inte klaga, finns ju faktiskt de som har utomhusjobb och de har det nog inte så skoj just nu.. en annan får i alla fall sitta inomhus och slipper frysa och bli blöt.. :)
Men, nu skulle det nog smaka bäst om man fick ligga hemma i sängen och mysa bara, känna en varm kropp intill min.. hur nån låter sina fingrar löpa längs kroppen.. ;)
Fick mail häromdagen från P, killen från Norrtälje som jag trodde jag sagt nåt dumt till på fyllan.. men så var det ju naturligtvis inte.. *myser* Så efter ett nyktert samtal i måndags kväll kom detta mail och landade i inkorgen:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallå sötnosen!!
Nu har man duschat och luktar förföriskt, synd att inte du var här nu och upplevde det.

Det var fantastiskt trevligt att prata med dig och hoppas att vi kan göra det många gånger, för jag tycker verkligen om dig även om vi bara pratat genom datorn och en gång i nyktert tillstånd i telefon. Det kännss som vi skulle kunna ha en massa saker gemensamt.

God natt och sov gott, dröm söta drömmar (gärna om mig)!

Du får ha en trevlig dag på jobbet och när du läser detta kanske det kan muntra upp din dag lite?

Pussar och kramar från mig till dig
--------------------------------------------------------------
Han är go den där P! :)


Vem är du???

I fredags.. *ler stort* Som jag redan låtit er få veta så hade jag en väldigt trevlig fredagskväll.. och jag som hade tänkt stanna hemma den kvällen, fy på mig!!! :) Eller, kvällen var både härlig och jobbig..


Syrran och jag åkte hem till mamma och grillade lite efter jobbet, efter en stund kom även en av syrrans kompisar förbi och hängde sedan på in till stan igen.. säger bara, stackars busschaufför.. *ler* Hemma hos mig festade vi vidare och hade skoj, tror däremot inte att P (som jag ringde till ex antal gånger) var lika road.. han har inte hört av sig sen dess.. *hmm* Men men, kan inte göra mer än att be om ursäkt ju!

Vi gick/cyklade ner till krogen vid halv tolv och där började allt roligt hända, det var en sån där kväll när alla super-söta killar var ute och jag hade givande samtal med de jag ville.. :) Killen med de speciella ögonen, J, och jag har gått och spanat in varandra tidigare helger och den här helgen tänkte jag inte låta honom slippa undan så vi började snacka lite.. kan tillägga också att jag var fast när han hade en rosa tröja på sig.. på de rätta killarna är rosa såååå fint ju.. ;) Under kvällens gång sprang vi runt för oss själva och hejade och snackade med vänner, men så möttes vi igen senare och bestämde oss för att strunta i krogen.. följde J hand i hand genom stan och hem till honom.. *ler* Den natten var det inte mycket som gick fel kan jag lova, somnade avslappnade bägge två och såg fram emot lördagen som hann bjuda på en del den också innan jag gick hem på eftermiddagen efter ytterligare en kort tupplur.. äldre män är erfarna och duktiga, men blir trötta fort.. *fniss*


Det är däremot inte J jag tänker på.. samma kväll, när jag stod med en kompis vid baren, fick jag ögonkontakt med en sååå söt pojke (ja, han var nog inte alltför gammal). Vi stod och flirtade med varandra rätt duktigt, han "sjöng med" i en låt och gjorde slängkyssar mot mig.. så mimade han plötsligt nåt som jag inte förstod och rätt som det var när jag vände ryggen mot honom för en kort stund så var han försvunnen sen.. *suck* Vem är denna kille?? Jag är sååå nyfiken på honom.. Han känns så bekant på nåt sätt, men ändå inte.. jäklars så fin och söt han var.. Vill springa på honom igen!!!


Äntligen!

De ögonen glömmer jag inte i första taget.. ;)
Idag känner jag mig lyrisk, tänk vad bra man kan må ibland.. *ler stort*

75404-127

Party, party! ;)

Mm, ikväll ska i alla fall jag och syrran ut en sväng på krogen..
Egentligen har jag ingen större lust, skulle hellre slappa hemma i soffan med nån go kille..
eftersom det inte finns nån go kille hemma hos mig så blir det väl krogen då.. *ler*
Helgens handling på Systemet klarades av rätt snabbt:

75404-155

Köpte nåt vitt vin som hette Vina Maipo och var från Chile, såg gott ut i alla fall.. sen fick det bli några Stockholm också, fått dille på att alltid köpa öl som kostar under 10 spänn och det gjorde detta.. *ler*

Innan krogen ikväll är vi bjudna till mamma och hennes sambo på lite grillat, mycket därför vi kom på att vi skulle ut och svänga våra lurviga ikväll.. då har vi det att skylla på när vi tar sista bussen mot Köping igen vid 22-tiden.. *ler* Varken syrran eller jag är liksom inte alltför roade av mammas sambo och klarar inte av alltför många timmar tillsammans med honom.. :) Tur att man inte bor hemma längre säger jag bara..

75404-141

Jag undrar om jag ska slänga iväg ett sms till M och höra om han ska ut ikväll, vore ju skoj att träffa
honom ute.. igen.. ;), speciellt när jag fått syrran att sova hos pappa ikväll istället för hos mig.. *fniss*
Åh, varifrån kommer all denna frustration???? Blir knäpp snart tror jag..


*längtar*

75404-153

Nu vet jag med säkerhet att jag snart får träffa M igen och det känns helt okej,
iofs är det inte förrän nästa helg (v. 32), men med tanke på hur fort dagarna
och veckorna går så är ju den helgen snart här i alla fall.. :)

Exet, M och jag ska cykla 13-14 km till en fest som hålls varje år i den "byn" vi kommer från och i år ska det verkligen bli sååå skoj! Vi ska grilla hos ytterligare en kompis som bor kvar och sen gå ner i öltältet.. eller garaget då där det ska dansas och drickas öl.. :) På vägen hem är jag nästan helt säker på att vi stannar till hos exets chef (han brukar alltid ha fest denna helg), den upptagna killen jag strulade lite med förra sommaren. Ska bli skoj att överraska lite, han vet ju inte att vi kommer dit.. eller att jag är med.. *ler stort* Kanske lite knepigt att dyka upp med M där, speciellt om det händer nåt mer mellan M och mig den kvällen.. men skit samma, R gjorde sitt val förra året och det får han leva med... :) Skulle han se mig med nån annan kille så skulle det kännas tungt berättade han då, men som sagt.. han valde att stanna hos sin känslokalla sambo och barnen och jag har gått vidare.. men samtidigt kommer jag ihåg hur blixtkär jag blev i honom och det känns tungt.. :( Kanske ska ha på mig halsbandet jag fick av honom då, jäklas lite mer.. *fniss*

Surfade förresten runt lite här på morgonen och hittade en sida med våra landsskapsdrinkar, denna fick representera Västmanland och den ser ju väldigt, väldigt god ut måste jag säga.. *mums*


Recept:
Is
1,5 dl Fruktsoda
2 msk koncentrerad Flädersaft
4 st Myntablad
4 cl Cariel T&Q Vanilla Vodka

Gör så här:
Lägg myntabladen i ett groggglas och häll på vodka. Mosa bladen lätt med en sked.
Fyll glaset med is. Häll i saft och fruktsoda. Och så det viktigaste, NJUT! :)


Håll reda på dina nära och kära..

http://www.birthday.se/

Den här sidan kommer i alla fall jag  att använda mig av ofta! :)

NY KÄRLEK!! ;)

Trodde jag skojade igår när jag skrev nåt om att man kunde hitta sin kärlek på Speedway,
men det visade sig ju vara riktigt sant.. :)

75404-151

Nu kanske det inte var hela sanningen, men från min sida.. skulle absolut inte tacka nej till en dejt med denna kille... :) Objektet för min "kärlek" heter Scott Nicholls, kör speedway för Smederna.
Han stämmer utseendemässigt in till 100 % på min drömkille ju.. :)

75404-15275404-15075404-149

Kommit på att jag spanar in ögonen på killar rätt snabbt, helst ska de vara mörka och mystiska (ögonen alltså).. :) Eftersom jag mest faller för mörkhåriga killar så har de oftast också bruna ögon.. ögon som gnistrar i mörkret,
lockande leenden som vissa killar kan ha, smilgropar.. *drömmer mig bort*
Fasen, alldeles för länge sen jag lät nån förföra mig lite nu.. *skrattar* Behöver!!!

75404-148

Skrivet om mig..

Satt och läste en väns gamla blogg och där hade han skrivit om mig.. :)

Vilken natt... vilken dag!
15 april kl. 19:01
Sent igår kväll innan läggdags kom det ett SMS från charmerande L, något berusad? , och det hela slutade med att vi tog oskulden av varandras röster. Fränt höra henne, utan att skrika som förra gången vi hördes när vi var ute på varsitt håll... visade sig vara en ytterst lättpratad fröken... kl 04.30 lades telefonen på... och... hm... jag somnade väl 04.40 *s*

Skönt prata med dig! Du är lika rolig/charmig i tel som på msn!

Gimme some lööööv.. ;)

75404-14675404-14475404-145

Nu jäklars är det dags, bort med överflödet och fram med musklerna.. nånstans ska de väl finnas.. :)
Vet inte var denna nya energi kommer ifrån, men man kan ju inte gå omkring och deppa för evigt.. *ler*
Nä, nu är det dags för en nyare Afrodite att visa framfötterna, inget mer kärleks-deppande och
trökande över att man inte mår bra, det mår man ju liksom inget bättre av.. :)
Lyckades ju himla bra med Vikväktarna för flera år sen när jag gick ner 22 kg, nu när man bara
ska gå ner några ska det väl inte vara alltför svårt .. och med det här nya super-humöret så kanske de "ramlar" av.. ;)

75404-147

Ikväll är det dags för Speedway.. hade egentligen tänkt hoppa över det, men så mailade N
och det var bara han som skulle iväg än så länge.. kan ju inte låta honom få åka ensam heller.. :(
Vem vet, kanske spanar in nån ny kärlek på Speedway-banan.. *skrattar*
Hörde också lite oskyldigt om inte M skulle med ikväll, men tyvärr.. fan, länge sen jag träffade honom nu..

Och så en liten lista..

en lite annorlunda lista.. ;)

(X) Sex utomhus
(X) Sex i en bil
( ) Sex på offentlig plats
(X) Sex i badkar
(X) Sex i föräldrarnas säng
( ) Sex med tjejer
( ) Trekant med tjejer
( ) Trekant med kille och tjej
( ) Trekant med två killar
(X) Sex med kändis (Räknas en dörrvakt hemma på krogen som alla i stan känner till? *ler*)
(X) Sex med tre personer under samma dygn (alltså en i taget)
(  ) Sex med någon som är dubbelt så gammal som dig själv
(X) Sex på krogen
(  ) gruppsex
(X) Sex på jobbet
(X) Sex i tält
(  ) Sex med chefen
(X) Sex med någon som är yngre än dig själv
(  ) Sex med kompisens kille
(  ) Sex i en hiss
(  ) Sex i en provhytt
(X) Sex i duschen
(  ) Sex med syskons kompis(ar)
(X ) Blivit fotad/filmad under sex
(X) Använt sexleksaker
(  ) Är med i 10.000-metersklubben

Mår bättre..

Tänk så lite som behövs för att mitt humör ska ändras.. och nu pratar jag inte om sex för det lyste med sin frånvaro i helgen.. *ler* Men imorse eller iofs redan igår så kände jag direkt att humöret steg, måste vara att det där bröllopet är avklarat.. :) Talet vi tjejer höll gick fint och även fast många andra saker inte var sååå bra så var det ändå rätt trevligt.. *ler*

75404-142

 H är alltså en gift kvinna nu, men om även hon blir så tråkig som alla andra gifta människor som var på bröllopet.. då vill jag aldrig gifta mig.. :( Fy fasen, jag och mina närmaste vänner stod själva på dansgolvet mest hela tiden.. aldrig varit med om så seg och tråkig bröllopsfest.. var var alla partymänniskor??? Släpp loss liksom!!!
Hade tänkt åka vidare till krogen efter festen, men vid tolvsnåret när vi lämnade festen som de sista.. *skrattar* då var jag fan nykter igen så hade behövt börja om från början med drickandet.. inte sååå lockande, det krogbesöket skulle bli alldeles för dyrt.. *suck*
Vid bordet hamnade jag i alla fall bredvid den enda singel-killen, men den lyckan varande inte länge.. kände direkt igen killen som exets jobbarkompis och en kille som vi börjat fundera över om han verkligen gillar tjejer.. killen är 36 och ingen har någonsin sett honom med en tjej.. :) Men H, tanken var god ändå.. *ler stort* Han var artig och trevlig att snacka med så jag trivdes i hans sällskap.


75404-143Ikväll ska syrran och jag till pappas sommarstuga och smaska på lite nyfångade kräftor.. *mums* Vattnas i munnen bara man tänker på det ju... och så längtar jag till kräftskivan som M antagligen kommer på... gulleponken.. *fniss*
Iofs kanske vi ses redan imorgon kväll, han kanske även ska med på Speedway i Eskilstuna, Smederna mot Arospiggarna.. *spännande värre*


Jag som dildo! ;)

Måste ju testa samma sak som Freddeland och då blev det såhär.. :)
http://www.passionofsweden.se/index.html?page=test.html

Du liknar mest: LAYAspot

LAYAspotDu är en riktigt härlig prick! Vi på Passion Of Sweden gillar dig i alla fall skarpt. Du är pålitlig och man vet att man får valuta för sin tid om man spenderar den med dig. Om du inte håller med om det så är du antingen väldigt blygsam eller så känner du inte dig själv. Du är helt enkelt en sådan där som man vill tillbringa varje ledig timme med. Det skulle förmodligen vara varje människas dröm att efter en hård arbetsvecka få krypa ner i ett varmt bad tillsammans med dig och bara njuta

Ja, kan väl bara instämma.. det stämmer faktiskt in rätt bra på mig, som handen i handsken.. *ler*


Love is in the air!

Så var den här helgen "äntligen" här, min kompis ska bli fru Lindroth.. eller om de ska ta hennes efternamn, har faktiskt ingen aning.. :) Det vanligaste är väl dock att man tar mannens.. om de inte tar nåt gammalt släktnamn, sett att det också börjar bli rätt populärt.. kanske roligare än att heta Andersson, Larsson, Bengtsson eller nåt annat vanligt som bara gör en till en i mängden.. :)


Tjej-kompisarna hörde av sig igår och undrade om vi skulle hitta på och hålla nåt tal, vi gjorde ju ändå det när K gifte sig för några år sen.. jovisst, ska vi det tyckte alla! Jag verkligen HATAR sånt, aldrig tyckt om att hålla föredrag eller stå framför en publik (om man inte spelar teater då som jag gjorde förut ett tag), men så kom jag på.. serveras ju vin till maten så lite mer avslappnad kanske man hinner bli innan det är dags.. :) Jag tycker i alla fall att jag svajar på rösten, pratar tyst så ingen hör.. men det brukar låta bättre än jag tror enligt andra så jag får väl lita på dem.. och hoppas på gott rödvin.. *skrattar*


 Sen är jag lite, lite nervös över en annan sak också.. :) Eller kanske inte så nervös, men ska bli skoj att se! I höstas var jag ute en helg på krogen och då var blivande brudgummen där med jobbarkompisar.. jag snackade en del med en av hans kompisar, vi dansade en del, han och några andra skjutsade hem mig och så kysstes vi utanför min port innan jag sprang in och sov som en prinsessa.. *ler* Efter det drog han utomlands för att jobba och vi har inte hörts nåt mer.. nu är jag spänd på att se om han är inbjuden till bröllopet, man kan ju alltid hoppas.. ;)  Det är ju ändå rätt mycket kärlek i luften på bröllop.. *myser*


Fast nä.. det är ändå M mitt hjärta bultar lite extra för i nuläget,
jag vill utforska honom mer, få honom att slappna av.. ;) 
Nån gång ska vi väl ändå få till det, på riktigt och länge.. *ler*



Så den här fredagen blir det tyvärr inget större party eller fest med exet, M och de andra (ska upp och författa tal hos H vid 9.30 imorgon bitti).. ikväll ska jag bara käka lite gott och ta en eller två öl på "min" restaurang med exet.. det kan jag ändå inte låta bli.. ;) Lite manlig fägring behövs ändå i mitt liv ibland, sen att det är på kompisnivå.. ja, det får duga för idag i alla fall.. *ler stort* Imorgon är en annan dag... som Tommy Nilsson skulle säga!

Känns.. varför?

Tycker inte om mig själv, men verkar ha svårt att glädjas med andra idag.. :(
Hörde precis om en lyckad dejt som en kompis hade, eller kompis och kompis, vi dejtade ett tag förut..
och han har rätt! Det känns när den andra är lycklig och har nån, även fast det inte är nåt mellan oss numera..
men men, sånt är livet!

Och varför ska man undvika personer när man träffat nån? Kan man inte ha vänner då???
Eller.. kan man åtminstone inte säga till att det känns knepigt så jag vet.. fattar nada.. :(
Inte skoj att bara bli ignorerad ju..

75404-137

Ska hemåt nu, sola lite och sedan in för att handla lite grillat.. en mysig grill-kväll på balkongen
kan ju lätta upp lite.. men då kommer säkert regnet.. *skrattar* Ibland går det verkligen bra!
Sen kanske "nån" dyker upp på msn till kvällen oxå, kan ju alltid hoppas!

*kramar till alla där ute*

75404-136

2 dagar kvar.. *stressad*

75404-135

Tycker inte om måsten.. känner mig såå trött och hängig nuförtiden, måste hinna med en hel del innan lördag och kompisens bröllop.. :( Vet inte om vi lyckats köpa nån bröllops-present än heller, fick nåt sms där A frågade om en speciell summa var okej och sen har jag inte hört nåt mer.. vem handlar, är det nåt inhandlat redan? Orkar heller inte ta reda på det.. fattar inte vad det är med mig, är jag verkligen så deppig som jag känner mig..  *suck* Känns som jag har sååå nära till tårar varje dag, vill inte känna såhär.. Tror mycket beror på bröllopet, känner mig mer ensam än någonsin när jag tänker på alla lyckliga par som jag kommer träffa på lördag.. klart jag är lycklig för deras skull, men jag vill ju oxå ha nån speciell i mitt liv.. :) Är det verkligen så stora fel på mig eller är jag dumt kräsen??



Måste handla skor.. och väska.. *håller tummarna att jag får det klart idag*

UPPDATERING!!!
Hittade väskan, men inga snyggare skor än.. jaja, vad är väl en bal på slottet.. :)

CRAZY!!

Kom på en sak!
Guuuud, vad jag tänker på M.. vill träffa honom snart igen.. helt klart sugen på mer.. ;)
Ska det verkligen dröja kanske ända till v. 34 innan vi ses.. fan, skulle så gärna vilja
ringa och snacka lite med honom.. varför vågar jag inte????

75404-127

Vill ha vovve!!!



75404-133

Är han inte bara helt underbar!!!!????

Om jag skulle skaffa mig en hund (vilket iofs inte går nu eftersom jag redan har en innekatt och
antagligen inte skulle orka med en hund eller ens ha tid över för en hund) så skulle jag ha en mops.
 Förälskade mig i den rasen för ca 10 år sedan när jag var på en hundutställning och såg en liten mops-valp
 som var så lite och hade så korta ben att den fick rulla fram.. :) Såååå go!

75404-132

75404-130

Idag var jag dessutom himla duktig, sitter här framför datorn på lunchen och håller i mig en
Viktväktar-yoghurt (tänkte man kanske skulle hinna gå ner några gram ändå till helgen.. *skrattar*).
Tror ni inte man blir sugen på det mesta då??? Alltså i matväg.. ;)
Surfade runt och fick syn på chokladtårtor och morotskaka.. kanske ska baka till kvällen.. *ler*

75404-131 eller

Den efterlängtade helgen..

Visst blev det en härlig helg, men jag är ändå rätt fundersam.. *hm*

75404-128Vi var alltså ut ett gäng i fredags.. jag slutade lite tidigare från jobbet, åkte hem och gjorde mig iordning och vid sex-tiden var jag hemma hos exet (M var redan där och som vanligt kändes det lite knepigt att hälsa på varandra).. *ler* Vi satte i alla fall igång att festa lite, fler droppade in med tiden (syrran, R och en annan kille som vi kan kalla B) och vi hade kanonskoj! Varför är det nästan alltid roligast hemma innan man går ut? *ler*

Vid nio-tiden åkte vi ner till Gillet och jag kände mig faktiskt nyktrast på stället, M började mer och mer se lite crazy ut.. :) Käkade och snackade (skrek låter nog mer sant nu när jag tänker efter), drack och åkte sedan tillbaka hem till N ett tag innan vi skulle ut på krogen. Vad jag vet så hände det inte alltför mycket mellan mig och M där och då, förutom härliga blickar då.. räcker för att få mina ben att bli som gelé.. ;)

På vägen ner till krogen vid halv ett så gick jag före de andra och snackade lite i telefon med en vän från Linköping, M cyklade ifatt mig flera gånger, undrade vem jag pratade med och frågade om vi inte snackat klart snart.. *ler* Visst lite svartsjuk han.. :) Och så nere på krogen.. hann inte vara där alltför länge förrän M började med sitt nypande, han verkar gilla att nypa mig i stjärten har jag märkt (speciellt på krogen).. *skrattar* Han tar varje chans att "röra" vid mig, gärna magen och lite längre ner.. och efter lite dansade och hans "tafsande" så orkade jag inte stå emot längre.. frågade om vi skulle gå ut och han var inte sen på att hänga med.. *myser*

75404-127 Efter många om och men, när vi lyckats skaka av oss de andra, gick vi runt lite i stan och undersökte en massa gränder och platser där det kändes härligt att hångla lite.. *ler*
Ångrar lite nu att vi inte gjorde mer än vi gjorde ute, men det finns en förklaring till varför jag är lite försiktig.. den kommer senare! :)
När klockan var halv fem hade M övertalat mig att hänga på honom hem och sova över där (jag var rädd att hans kompisar, bor flera av dem i samma port, skulle se mig dagen efter och M skulle få svara på en massa frågor), men gjorde inte honom nåt.. ;)

Natten går jag inte in alltför mycket på, men "Houston, we have a problem".. :(
Iofs, på natten gjorde vi inte så mycket mer än pillande och hångel.. men dagen efter försökte jag i alla fall.. och det gick "för bra".. *ler* Vet inte vad problemet är, men hinner ju knappt komma igång med nåt förrän det är över.. hann smeka lite och sen var det kört, efteråt skäms han så det är ingen idé att försöka igen.. *suck* Är han nervös (alltså verkligen intresserad av mig), är han oerfaren, har han större problem?? Och jag vågar inte fråga.. MEN, nästa gång (om det blir så att han vill sällskap över natten igen) så måste jag fråga honom vad det här ska leda till.. ska vi bara ses på nätterna ibland vill jag ju ändå ha SEX!!! ;) Kanske är alldeles för snygg? *skrattar* Nä, knappast..