GOTT NYTT ÅR 2007!!!

Då skulle man summera det här året då.. nä, det hinner jag inte med på knappt en halvtimme så det får bli en annan dag.. :) Kan bara konstatera att det faktiskt varit ett toppen-år på många sätt och vis.. *ler och tänker tillbaka* Många roliga händelser, en del lite mer trista, många nya bekantskaper som berikat mitt liv både på gott och ont (men mest gott faktiskt) och ett jobb.. om dock tillfälligt, men ändå.. :)

Strax dags att hoppa in i duschen och göra sig fin, jag och exet är inbjudna till hans föräldrar på lite lunch, ska bli skoj att träffa dem igen (blir inte så ofta nuförtiden). Sedan blir det en lugn och förhoppningsvis trevlig kväll hemma hos mig bara, jag och N.. verkar inte bli nåt större tyvärr, men rätt skönt det oxå.. :)

75404-397Menyn för kvällen:
Fördrink
Förrätt 1: Kronärtskockor med löjrom, gräddfil och rödlök, vitt vin
Förrätt 2: Gratinerad hummer, vitt vin
Varmrätt: Burgundisk oxfilé m. svampröra och rödvinssås, hasselbackspotatis, rött vin
Efterrätt: Dajmtårta och avec
Vitlöksbröd med olika goda ostar till varmrätten också.. :)

Tror det kommer bli en höjdarkväll.. ;)
Kvällen "avslutas" sedan på min balkong för att se raketer över stan och skåla i champagne.

Återstår bara att önska mina läsare, vänner och speciellt mina "kommentatorer" ett GOTT NYTT ÅR!!!

75404-39675404-390

Ska köpa katt.. en till.. :)

75404-394

Sitter och kikar på Blocket, eftersom jag blir arbetslös efter nyår så har jag ju faktiskt tid med en kattunge.. och skoj för Zorro att inte vara själv hemma när jag väl får jobb.. :) De här katterna var ju bara sååå underbara, synd att priset är som det är, 4.500:- ska de ha för en katt.. *suck* Men kär blev jag i alla fall.. i de
här.. och de här.. de här.. och de här..  :)

Shoppade loss lite med syrran på lunchen och hittade det sista som fattades till outfiten jag ska ha på nyår.. blev ett par kortare svarta byxor, örhängen och halsband i svart och guld och så en guldring (ej äkta.. *ler*). Tänkte köra en favorit i repris och ha jumpern jag hade på juldagen igen..
kan bli jäkligt bra.. :)


Men nu ska jag städa av min plats här, plocka ihop mina saker och ge mig hemåt till T.. lite deppigt, men förhoppningsvis hittar jag nåt ännu bättre och mer utmanande jobb rätt snart.. Håll tummarna! ;)


Komsi komsi Mellberg.. :)

75404-393En kille mailade mig på en sida för några dagar sen och påstod att hans en singel-kompis
var väldigt lik Olof Mellberg.. man kanske skulle ta och "nappa" på erbjudandet.. ;)

En Olof att mysa med på nyår vore ju inte fel.. men men, vad är väl en bal på slottet.. *ler*

Favorit-dejten..

Så var det fredag igen och en speciell fredag på många sätt och vis: min sista dag på jobbet här i växeln, sista fredagen för det här året, en fredag när jag ska hem till T igen.. ja, kanske en speciell fredag på ännu fler sätt, men de här kommer jag på just nu.. :) Lite deppigt med tanke på att man inte får åka iväg till Västerås på tisdag igen, men.. finns inte så mycket att göra åt det just nu heller, bara att hoppas på lite vikarie-tid framöver.. :)

Ser ut att bli en seg, seg dag.. ringer ingenting.. *suck* Jag har plockat ihop det mesta på min arbetsplats också så det kan jag inte sysselsätta mig med.. Kanske fundera ut vad jag ska köpa för smycken till nyårsafton, vill ha nåt snyggt halsband och fina örhängen.. undrar om Glitter har nån hemsida?


75404-350Ikväll ska jag hem till T igen och bada, kommit på att det inte finns mycket som är mysigare än att bada tillsammans (förutom sex då.. *ler*).. speciellt när T har en jacuzzi där man lätt får plats två stycken.. *myser* I bad-scener ligger nästan alltid tjejen i killens famn, med ryggen mot honom.. ser helmysigt ut, men vadå?
Jag vill ju se den jag badar med också, titta honom i ögonen.. ;)

Längtar efter kvällen!!!


Åh, den där M.. ;)

75404-392Ringde precis exet för att höra mig för lite om nyår, M hade visst frågat honom
 igår om vi skulle anordna nåt knytis eller liknande på kvällen..
ibland är livet helt enkelt underbart härligt! ;)

Nyår med M kanske.. *ler stort*



Tillbaka till vardagen..

75404-391
.. i alla fall för två dagar nu, sen är det helg igen och NYÅR!!!
Ser faktiskt fram emot nyår en hel del, även fast det antagligen blir lugnt (exet och jag funderar på att strunta i allt vad fester heter och bara sitta hemma hos honom, käka lite gott.. ). Varje år har det varit han i gänget som drar ihop nåt till slut och nu har han tröttnat på det vilket jag förstår.. skönt att bara mysa lite på hemmaplan för en gångs skull.. även fast vi antagligen inte slipper bakfyllan dagen därpå ändå.. :)
75404-390
De här två dagarna som är kvar av v. 52 innebär också de två sista dagarna på jobbet, sen är det åter till arbetslösheten.. JAG VILL INTE!!! *suck*
Finns det nåt som gör en mer deprimerad än att gå arbetslös??
Visst, det går väl bra i nån vecka.. kanske till och med i nån månad.. men sen.. känns som man inte duger till nåt alls, man träffar knappt nå folk (alla andra man känner jobbar ju hela dagarna) så nä, livet är inte alls så kul när man inte har nåt jobb att gå till.. :( Ska plugga till hösten, men hela våren då???
Tur att jag ska få hoppa in här som vikarie i alla fall, alltid nåt.. *hoppas på nån lång sjukskrivning* :)

När man talar om trollen..

Åh, juldagen.. och dagen efter.. *myser*

Juldagen: Jag fixade iordning mig mot kvällningen och cyklade hem till exet, syrran kom förbi efter en stund eftersom hon lovat att skjutsa oss. Vi drack några drinkar, men åkte iväg  till en annan "fest" vid nio (när de ringt efter oss några ggr).. *ler* Tyvärr var festen inte lika stor som de lovat oss, men rätt skoj personer där ändå.. M, var ju där.. :) Glögg i stora mängder och vin för mig, kanske lite väl mycket nu efteråt när jag tänker efter.. men men, juldagen bara en gång om året..

M och jag började flirta redan på förfesten och jag visste redan då hur kvällen skulle sluta.. *myser* Tyvärr blev exet lite väl full så jag fick spendera en viss tid av kvällen till att hjälpa honom hem, M ringde stup i ett och undrade vart jag tagit vägen (han hade redan gått in på krogen).. slutligen fick jag hem N och kunde ta mig in på krogen jag också.. och allt slutade med att jag tog sällskap med en granne till M hem till honom på natten (M hade redan gått före). Skulle tro att M får lite frågor om "oss" nu eftersom grannen vet.. och jag vet inte exakt hur mycket jag avslöjade där i dimman på natten heller.. *fniss* Men men, skit samma.. ;) På natten när vi var hemma hos M ringde T också, ville att jag skulle sova hos honom.. men när jag var lite "kort" förstod han och ursäktade sig.. vi kunde ses en annan dag.. men kändes helknepigt när jag lagt på, hur mycket hörde M av det vi sade i telefonen???

Mm, rubriken ja.. skrev ju häromdagen att brandmannen varit knäpp-tyst drn senaste tiden.. men nä, inte på juldagskvällen inte.. *ler* Han var på brandstationen och hade tråkigt, visste antagligen att jag var ute med killarna så han messade och undrade hur det var.. såg i min samtalslista dagen efter att jag ringt upp honom tre ggr.. skiiit, inte meningen att få honom att tro nåt ju.. *suck* Dagen efter messade han och undrade hur det hade gått med M.. *skrattar* Kanske ska ta och radera hans tfn-nr.. :)

75404-389Annandagen: Vaknade upp hos M och tog mig inte hemåt förrän vid lunch, raka vägen till exet för att "skvallra" lite om kvällen.. jo, han vet nästan allt om M och mig.. och för att hämta mina saker som blev kvar där sen juldagen.. :) Vi snackade lite, käkade upp mitt julgodis och snart messade T.. han ville att jag skulle kika förbi en stund när jag cyklade hem från N och visst, varför inte.. *ler*
Jag blev kvar hos T i några timmar sen, och nä.. vi snackade inte bara om gårdagskvällen.. ;)


Sammanfattning: Julen för mig var helt enkelt, UNDERBAR!!!! *ler stort*


Kvällens outfit!

Nu ska jag precis iväg, hoppas på en "givande" kväll.. ;)



osså naglarna..


Jag är en lycklig flicka.. :)

75404-384Julafton började hos T med en underbar väckning.. *myser och tänker tillbaka*
Jag gav honom hans present och fick ett "tack".. *ler* Men så hade han nåt till mig också sade han och plockade fram en liten julklapp som jag snabbt konstaterade var en liten ask.. :) Jag är lite emot smycken (eller presenter överhuvudtaget från killar jag inte är "tillsammans" med), känns konstigt och som nåt "utnyttjande" på ett vis.. fick gå för den här gången dock, var ju ändå julafton.. :) Den enda gången jag tagit emot en present från nån som jag inte riktigt haft ensamrätten på var exets chef R, men där var det också en massa känslor inblandade.. vad vet jag, kanske är det nu också.. *ler*

När T försäkrat mig om att det inte var nån förlovningsring.. *fniss* så öppnade jag julklappen och inuti låg ett par superfina örhängen, killen har smak också.. :) Hade på mig dem igår på släktfesten och fick sååå mkt beröm.. men vem var de från: en beundrare såklart.. *ler*

T skulle sjunga på Midnattsmässan i kyrkan igår så det blev ingen övernattning, men hann med några 75404-385snabba meningar på msn innan det var dags att sova och till kvällen kanske vi ska ses igen.. MEN, bestämde ingenting för jag vet hur det kan bli när jag ska träffa exet och dessutom, antagligen M också ikväll!! :) En kille som bor i M:s trappuppgång skulle ha en stor fest (bara en massa rallykillar, men herregud vilka snyggingar.. *ler). Nån eller några gamla ex kommer att dyka upp, men de flesta hade visst tjejer, i alla fall just nu.. ombytliga killar det där.. :) Ska i alla fall bli skoj att se dem igen, snacka lite.. :)

M var förresten på fest hos "min" brandman i lördags och skickade sms till mig på natten (var ju lite upptagen just då, men såg det dagen efter): "God Jul önskar tomten!" Hoppas tomten har nåt bra i säcken till ikväll.. ;) Brandmannen är förresten knäpp-tyst nuförtiden, antagligen lycklig som få.. *bra för honom* FAKTISKT.. ;)

Tomten "kommer".. ;)

75404-382Ja, vad tror ni.. får tomten nå "nuppa" till julen?? ;)
Min "tomte" ska i alla fall få lite till kvällen tänkte jag.. *ler*

Helt slut nu efter att ha tvättat, fixat skinkan (blev ju tvungen att köpa en som inte ens var färdigkokt.. *suck*), plockat bort saker och plockat fram julsakerna, dammsugit och moppat golvet.. men jäklar så fint det blev nu.. *myser* Så nu bloggar jag lite och festar med Loka, Hallon med grape.. :)

Innan jag går iväg till T ikväll tänkte jag ta mig ett bad och en drink, njuta av min nystädade lägenhet och mitt rena badrum, tända några ljus och prova mitt nyinköpta badskum och min badolja.. kanske inte ens kommer iväg till T så skönt som jag kommer att ha.. *skrattar* Jodå, måste dit.. vet inte om jag klarar av julen annars.. ;) Har ju köpt en liten julkapp till honom som  jag  måste lämna på julaftonsmorgonen (köpte en till förutom vinet jag ska ge honom).. jag älskar verkligen att ge bort saker, synd bara att man inte är gjord av pengar.. :(
75404-383
Tänkte nästan ett tag att jag skulle önska alla här en god jul och sedan ta en paus
som de flesta andra verkar göra.. men nä, jag är alltför "beroende" av det
här bloggandet och tror nog att det kommer hända en del skojiga saker här
de kommande dagarna så jag lär fortsätta att skriva. Hoppas ni fortsätter att läsa.. ;)

Ett måste..

75404-379
Ingen jul utan
denna som spelas hemma, om och om igen.. *myser*


75404-380
Lunchen avklarad, vinet till juldagen inhandlat, en liten julklapp till T (lite go-luktande badskum och ett vin som heter L.. *ler*)  inhandlad och så mina dekorerade  lösnaglar från Depend till helgen.. syns knappt hur de ser ut på bilden, men fler bilder kommer senare.. *lovar*

Nu börjar det bli lugnt i växeln, antar att folk har annat att göra just nu än att ringa kommunen.. *skönt* Synd bara att dagen går så himla långsamt när det är lugnt.. :(

Sitter och drömmer mig bort till lördagskvällen hos T istället, i drömmen är det definitivt inte lugnt och stillsamt.. men min fantasi har alltid varit i det vildaste laget.. *fniss*


Lite sent kanske?

Är det försent att önska sig julklappar nu?? *ler* Försöker ändå.. snälla tomten! ;)

75404-37775404-378

Den bruna från DKNY föll jag för på direkten, knepigt ändå hur man kan se en sak och
sen är man förälskad direkt.. men så är det ju samma sak med karlar.. ;)
Den rosa.. ja, den är ju rosa.. behöver jag säga nåt mer.. *ler*

Igår bestämde T och jag att vi ska ses imorgon kväll och jag ska stanna över natten, fick inte ha bråttom därifrån på julaftons-morgonen eftersom han vill "väcka" mig ordentligt... han nämnde även nåt om en julklapp som jag skulle få.. *ler stort* Egentligen känns det fel att ta emot en present av honom, vi är ju inte riktigt tillsammans.. men sånt ville han inte höra nåt om (att jag inte ville ha den alltså) så det är väl bara att ta emot.. :)
Usch, nu låter jag otacksam.. så är det absolut inte.. men vill inte "utnyttja" honom.. :(
Så länge han inte känner sig utnyttjad så är det väl okej då.. *gillar ju karln*

"Min" goding.. ;)

75404-248Han är väl för go "min" T, det här fick jag nyss:
"Hallo! Har inte glömt Dig.. Har varit mycke idag. Tänker på Dig. Puss"
Har blivit så att vi hörs av med i alla fall nåt sms varje dag på arbetstid och idag har inget sms varken skickats eller tagits emot förrän nu... han tror jag är sur.. *ler*

Kan inte hålla tankarna borta från honom heller så kikar nog förbi en sväng när jag kommer från morbror, ska iväg och fira hans 43-årsdag ikväll.. Grattis morbror!!! (inte för jag tror att han läser bloggar, men man vet ju aldrig) *ler*

GOD JUL alla bloggare!!!


75404-375

Vill önska er alla en

GOD JUL!!!


Mycket vill ha mer..

Det är ju verkligen så.. nu när jag hittat nån så jag får rätt regelbundet med sex känns det ändå inte 75404-317som jag får nog.. :) Senast var i söndags morse och idag känner jag mig riktigt frustrerad.. eller iofs, längtar ju faktiskt inte bara efter sex utan också den där närheten som bara Han kan ge mig just nu.. *suck* Men när man väl ligger där i hans närhet och börjar pilla lite, smeka lite.. hur lätt är det då att hejda sig liksom? Nä, går ju inte.. inte när man vet vad som väntar.. *ler stort*

Åh T, vad har du gjort med mig??? ;)

75404-374Jag ska sluta bry mig om åldersskillnaden (i alla fall lite.. *ler*) och dra iväg
på bio med honom här snart, men vi tar Västerås.. Köping är ju sååå litet och snacket skulle gå direkt.. :( Iofs har säkert hans grannar sett mig för länge sen för de ska visst vara rätt nyfikna av sig och nu har jag ju dykt upp där några ggr.. men men, är väl skoj för dem om de får nåt att snacka om.. :)

Igår hann jag inte skicka nåt sms till T, kom ett från honom innan där han faktiskt undrade när han skulle få se mig nästa gång.. jag är upptagen ikväll och han imorgon, men ser ut som jag kan få vakna upp på julaftonsmorgonen med honom vid min sida.. *myser* Sex på julafton, kan det bli bättre.. ;)

Känner mig sexig.. ;)

Hur man nu kan göra det när man har mens.. men, så är det.. :)
Beror nog mest på att jag till julbordet fixade snygga naglar och har låtit dem sitta på..
långa naglar är verkligen så kvinnligt och så sexigt, tycker jag i alla fall.. :)
Min webcam är inte den bästa idag, men ett hum om hur det ser ut syns här:



T är ute på säsongsavslutning med bastu-gänget ikväll, de skulle en sväng till Etage och käka.. jag kommer på mig själv med att sitta här och undra om det är dans eller nåt där ikväll, tänk om det är många "trevliga damer" ute.. *skrattar*
Usch, hur har det gått såhär långt, är jag svartsjuk???
Vet bara att jag tänker på honom en del, vill träffa honom snart igen och ja, jäklar..
jag låter faktiskt lite förälskad som en vän påpekade häromdagen.. *fniss*

Vi har inte planerat nästa "dejt" än, känns lite knepigt.. jag vill ha nåt att se fram emot!
Ska ta och skicka nåt sms till honom, se om han svarar.. ;)

Äntligen!

75404-369
Så var den sista julklappen inhandlad, lite smått och gott till yngsta kusinen.. :)

I år ska vi bryta traditionen lite på jul och det ska bli skoj att få fira med småkusinerna.. 
 I vanliga fall (när jag var sambo) åkte vi runt på tre ställen på julafton: frukost hos min pappa,
lunch hos exets föräldrar och så "kvällsmat" hos mamma och hennes sambo.

I år ska jag fira julafton tillsammans med släkten på mammas sida (mormor börjar bli dålig så vi vill ta
vara på tiden vi har kvar med henne) och det innebär att jag får fira jul med mina härliga kusiner.. :)
Jag har fortsatt att käka lunch hos exets föräldrar på julafton även efter att vi gjorde slut
och jag är inbjuden även i år, men vi får se om det fungerar med tider och sånt..
annars får det bli en annan juldag.. vill ju faktiskt träffa dem också..


Borat.. filmen igår.. tummen ner.. :(
Han ska nog hålla sig till att göra korta avsnitt, när han höll på i ca 1 1/2 timme
blev det segt (även fast vissa scener var helt underbara).. *ler stort*
Desto mysigare och roligare var sms:en från T innan jag skulle lägga mig..
har ett leende på  läpparna även idag.. ;)


Bio = mys?

75404-368Dags att åka hemåt nu, sitter bara kvar på jobbet  för att vänta in bussen som går 17.00, de här veckorna när jag jobbar till 16.30 är sååå sega och så kommer jag inte hem förrän efter 18.. blir korta kvällar och sen allt man ska hinna med innan jul också.. :(
Ikväll har i alla fall jag och exet bokat in en bio-kväll, vi ska iväg och kika på Borat.. enligt syrran skulle den va rätt skoj ändå.. :) Men nä, blir inget mys i mörkret.. nu är vi nyktra och städade när vi ses så då händer inget sånt.. *ler*
Det var i alla fall mysigt att vakna upp tillsammans med honom i söndags, ska nog fasen fråga honom hur det kändes.. så inte han har skuldkänslor eller nåt för den grejen.. :(

Fick nyss sms från T där han önskade mig en trevlig kväll på bion, han vet att jag ska dit med exet och jag har berättat att jag känner nåt för N fortfarande.. varför ljuga liksom.? Undrar om T är svartis? *fniss*

Hörs imorgon.. eller ikväll efter bion! *puss*

Med ett leende på läpparna...

Tänk vad lite mys kan göra med humöret.. *ler* För så mycket mer än smek och kyssar blev det faktiskt inte igår.. visst kan jag ha sex även under mensen om killen vill, det är faktiskt under de dagarna jag är som kåtast.. :) Men igår koncentrerade jag mig enbart på honom, varför ska han "lida" bara för att jag inte är tillgänglig.. *ler*

Återkommer med mer info, fika nu.. :)

Häromdagen hade T kommit på en sak när det gäller oss avslöjade han igår och jag blev "orolig"
eller vad man ska kalla det, vad ska han säga nu?? Men oron var i onödan, han hade bara kommit på att
han gett mig för lite oralsex.. *skrattar* Nästa gång skulle han köra alfabetet.. himmel.. ;)

När Filip och Fredrik "tjötat" klart med Persbrandt (bra avsnitt igår förresten) så skulle
jag gå hemåt, T följde mig på vägen som en riktig gentleman.. ett stort plus när man träffar en äldre man, de vet hur en kvinna ska behandlas.. ;) En kyss vid min port och sedan sov jag som en prinsessa.. en prinsessa som tycker att nästa gång inte kan komma fort nog..

Skiiiit..

75404-367

 Nu fick jag förklaringen till varför jag känt mig så "pluffsig" idag
och nu VET jag att vi endast kommer att mysa ikväll.. *suck*

Rött är inte ens en snygg färg ju.. *skrattar*

Måste ha honom!!!

Ingen som helst arbetslust idag, segheten från helgen sitter i fortfarande och det enda jag vill är att 75404-366krypa upp i T:s famn och gosa järnet.. :) Sån förbaskad tur att jag ska dit ikväll.. *ler stort*
Ikväll ska vi försöka oss på att endast dricka te och kanske kika på en film,
tror ni det kommer att gå??? Inte ens jag och T tror det, men vi kan ju alltid försöka.. ;)

Kan inte kalla det ett kk-förhållande riktigt, vi har ju faktiskt inte bara sex.. men nä, jag vill
heller inte kalla det ett förhållande.. vi kan bara inte bli seriösa, nä.. går inte.. :(
Men jesus, vad jag längtar till kvällen..  *mys-sugen*

Knepigt, knepigt.. men härligt, härligt! :)

Oj, vilken helg.. *ler* Jag har mått som en prinsessa hela helgen (förutom lätt bakfylla igår då.. *ler*)

75404-350I fredags var jag iväg till T och vi hade ännu en supertrevlig kväll tillsammans.. :)
Jag vet inte om jag överdriver eller vad det är, men varje gång vi ses verkar han så blyg och tafatt (nervös) till en början, iofs bara gulligt.. men inte behöver han bli nervös för mig liksom.. *ler* Maten var redan ordnad när jag kom dit så det var bara att sätta sig till bords och börja smutta på vinet.. :)

Jag fattar det egentligen inte själv, men det går så lätt att (även) snacka med T, vi kan sitta i timmar och diskutera saker.. han känns ung för sin ålder och jag kanske är mogen för min, så mentalt är vi nog lika gamla.. *ler*
Eller nåt.. 

Efter maten tappades badet upp och där blev vi kvar i några timmar igen, tänk att det är så svårt att komma därifrån när man väl kommit i.. :) Mysigt som sjutton var det i alla fall och man blev lagom het och sömnig, men den här gången var det inte jag som somnade ifrån.. *skrattar* När vi efter badet lagt oss i soffan och satt på en film så hörde jag snart T som började snarka.. men vad gjorde det, hade ju fått till det några gånger innan på kvällen så jag var nöjd för stunden.. vi gick till sovrummet, somnade direkt och morgonen efter väckte han mig på precis det sättet han lovat så nu är han förlåten.. ;)

75404-290Lördagskvällen var det alltså dags för julbord med kompisarna, jag hade köpt en ny topp och kände mig riktigt fin.. såg fram emot en härligt skoj kväll!
Redan när jag kom till exet (där vi var på lite förfest med glögg och annat) så visslade han till och tillade: "fasen, man blir ju sugen att pippa lite med dig" och då visste jag att jag lyckats.. inte ofta man får såna "komplimanger" av honom.. *ler*
Vi hade trevligt och det var skoj att träffa alla igen, efter ett tag kom M och hämtade oss, men nä.. blev inga speciella blickar eller nåt sånt.. :( Skit samma.. *ler*

På Westerqvarn åts det sen en massa och drickat slank ner hur bra som helst.. nån gång under kvällen ringde jag M såg jag dagen efter på samtalslistan.. gud vet vad vi snackade om, men men.. *ler stort* Exet var på mig rätt bra under kvällen, men vad gjorde det.. gillar killen ju.. :) Hade också kontakt med T under kvällen, hade tänkt sova hos honom.. men efter en kort efterfest hos exet så vaknade jag upp i hans säng dagen därpå.. tänk så det kan bli.. ;) Mysigt att få klämma lite på hans kropp igen, känns som det var hundra år sen.. T är lite för smal för min smak nämligen, vill ha en nallebjörn ju.. *myser*



Söndagen spenderades sedan i soffan med julmust och chips,
inte alls GI.. men det behövdes.. *mums*


Avundsjuk, jag är så avundsjuk..

75404-365


Jäkla Filip, han hann före mig.. *skrattar*

Men jag är minsann inte lika "
salivig", inte som jag hört i alla fall.. :)

*pirrig*

75404-290Hörde mig för med exet igår om hur det blir på lördag, vi ska ju iväg med kompisar på julbord och då brukar vi alltid träffas ett gäng hemma hos N (där även jag bodde förut.. *ler*) och dricka lite glögg och annat före...
Skickade iväg ett sms och hörde mig för om vilka som skulle komma till honom innan och om det var fixat med skjuts och sånt.. man vill ju inte åka dyrr taxi.. :(


Skjutsen var ordnad redan och gissa vem som ställer upp och kör oss??
M, "min" M ska köra dit oss.. *ler*
Började hoppas lite och frågade om M skulle äta julbordet med oss andra också, men nä..
iofs så tillhör inte han det gänget riktigt så det är inte så konstigt, men men..
Så M ska vara nykter på lördag (i alla fall till en början) och skjutsa oss till Westerqvarn, jag kommer att va
lite onykter och flirta som fasen med honom.. *ler* Ska nog fråga vad han gör "efteråt".. ;)
Annars kommer jag nog höra av mig till honom ändå när vi kommer hem till Köping igen på natten,
vet ju hur jag fungerar när jag får lite dricka i kroppen.. och de där snapsarna är farliga.. *fniss*

75404-364

Sugen på sex eller bara trött?

Men först, min vikt.. :)
Varje morgon startar jag dieten med ett glas vatten som innehåller två matskedar linfrö, ska visst sänka GI i maten under dagen och även hjälpa till med mättnadskänslan.. *bra* Men nu märker jag att det går trögare och trögare att få i sig det så vette tusan om jag inte ska pausa lite... sååå jäkla gott är det inte.. :( Vet inte om det hjälper märkbart heller..
Vikten har legat still den här veckan så nä, blev inga två kilo ner till julbordet.. men tror fasen midjemåttet ändrats ändå.. går runt på jobbet och får dra upp byxorna gång på gång.. *skrattar*

Ikväll ska jag hem till T igen.. ;) Vi har inte setts på en vecka (en hel vecka utan sex alltså.. *suck*)
Skulle egentligen ha träffat honom redan i går en sväng, men så ska man ju hinna med allt annat också.. shoppa kläder och underkläder!? till helgen, sola och så var syrran förbi en sväng för att ladda ner lite julmusik till lördagens glögg-fest hemma hos henne.. så fick vackert avböja inviten från T.. :(

Gillar verkligen att klä upp mig, närmast kroppen alltså.. när jag träffar nån speciell så shoppar jag underkläder som aldrig förr.. men till vilken nytta, de åker ju av hur fort som helst.. *skrattar* Jaja, tanken är god ändå.. och det uppskattas väl nån minut eller så.. ;) Trevligt med fina underkläder i alla fall!

T har planerat tacos och vin till kvällen, han skulle inhandla skumpan och jacuzzin ska fyllas igen.. sen 75404-361lovade jag att ta med en film till kvällen oxå, en film som ligger i min speciella garderob.. ;) 
Men hur ska jag orka hålla mig vaken?? *skrattar* Upp vid fem varje morgon den
här veckan och inte i säng förrän efter elva, och sen fredagskväll ikväll.. han kommer

få anstränga sig riktigt för att hålla mig vaken.. lycka till liksom! :)


Äntligen..

Imorgon ska jag hem till T och bada, äta gott och mysa igen.. *ser fram emot*
Han skulle inhandla allt och göra iordning, bara för mig att dyka upp när jag vill.. *gilla läget*

Sov gott alla!!!


Kunde inte hålla mig..

så har varit lite "otrogen" idag.. ber om ursäkt! ;)

http://blogg.aftonbladet.se/8901

men kan inte låta bli att bli kär i detta plagg..


Dagens shopping!

Gud vad det finns en massa fint jag skulle vilja köpa, speciellt nu när man gått ner lite i vikt.. mkt roligare att kika på kläder.. :) Skulle behöva hitta nån topp att ha på mig på julbordet på lördag (om jag ska gå), men jo.. kommer nog att göra det ändå. Inte ofta jag får chansen att träffa exets kompisar nuförtiden och en del av dem saknar jag faktiskt.. :(
Lite skoj att träffa ett annat gammalt ex som ingår i det gänget också.. :)

Dagens inköp blev bara en parfym, men inte så bara.. ;) Se bara vad som händer när man använder den..

75404-356

Inte samma sak längre..

75404-354När man var mindre var alla högtider så speciella, man såg fram emot bl.a. julen och Lucia hela året.. men nä, det är absolut inte lika speciellt längre.. :( Lite synd faktiskt för jag är en tjej som gärna vill hålla på traditionerna så mycket som möjligt.. men när man är singel och dessutom inte går i skolan längre utan jobbar sig igenom dagarna så hinns det inte med så mycket Lucia-firande (julen firas ju självklart ändå). Så den här dagen kommer nog vara som dagarna är mest.. får ju inte ens äta nån Lussebulle i år.. *snyft*

Dessutom jobbar jag tidiga passet den här veckan, hann inte se Lucia på tv imorse.. :(

Men, nu ska jag inte bara klaga.. jag mår ju faktiskt bra och livet känns skoj! :)
Fick ett sms från T igår: "Jag saknar dig jättemycket. Pratar om dig, utan att säga ditt namn, med mina kollegor. Tänker på dig. Längtar ;-) Puss o Kram! Hör av dig om du vill träffas!"

Varför kan han inte vara lite yngre, nån som jag skulle kunna tänka mig att bli tillsammans med? Det här händer mig jämt och ständigt, när jag väl träffar nån jag verkligen gillar så finns det alltid nåt hinder där.. antingen är inte känslorna besvarade, antingen är han redan upptagen (för det mesta är det så) eller så är han bara för gammal (iofs första gången det hänt nu).. Och sen den där jäkla M, knepigare än knepigast.. *skrattar*

VILL ÖNSKA ER ALLA EN TREVLIG LUCIA I ALLA FALL!


GI-mat

75404-353 Ikväll ska jag försöka mig på "Polisens fläskkarré",
ska visst va en höjdare för oss GI:are.. :)


F, hur går det med dieten?? :)

Ska även försöka hinna med en favorit i veckan, Köttfärslimpa.. *mums*

Även för mig!?

Igår hade jag en pojkfri kväll.. :)
Fick sms från en nät-kille som berättade att han var i Kungsör tillfälligt och jag kanske ville ses?
Tänkte till en liten stund, men kom på att jag faktiskt behövde en kväll i min ensamhet..
3 killar på en helg är lite för mycket, även för mig.. *ler stort*

På lördag är det julbord med ett 30-tal vänner och jag har faktiskt sett fram emot det tidigare..
nu vet jag inte om jag ska med eller inte, vill inte ha en likadan kväll som i lördags (nån svartsjuke-noja).. :(
Jag gillar inte mig själv när jag är sån och N gillar det definitivt inte...
Kan inte förneka att den killen har en speciell plats i mitt hjärta och se honom flirta med andra känns.. :(

Lite sent, men men..

75404-352


Ville bara önska alla


en trevlig och mysig


2:a advent!





Hur går det med vikten då???

75404-252Jodå, jag kan inte klaga.. :)
Vägde mig imorse och den här veckan kan jag stolt meddela att det verkar som jag tappat hela 2,1 kg.. alltså en vikt-minskning på 7,1 kg sen jag började... MEN, nu vet ni ju säkert alla att det nästan alltid är positivt att väga sig dagen efter en partykväll.. kommer antagligen inte stå lika lite på vågen imorgon bitti tyvärr.. skoj imorse i alla fall, kan ju leva på det ett dygn.. :)

Kvällsmat nu! *kram*

Shit shit shit...

Jag ska aldrig mer planera en utekväll som jag gjorde häromdagen med bowlingen och allt,
det blir ändå aldrig som man tänkt sig.. ibland sämre, men ibland också mycket bättre än man tänkt sig..
precis som igår/inatt/imorse.. :)

Nog vann jag bowlingen, nog blev jag rätt rund under fötterna på kvällen, nog uppmärksammade M min vikt-nedgång och nog satte han igång med stötandet som vanligt... men, stod jag emot??? Nope.. ;)
Jag blir som gelé i kroppen när han är i närheten och igår när han kom till exet (liten förfest innan bowlingen) var han nyklippt, hade ny-inköpt skjorta på sig och luktade sååå gott.. *ler*

Vi drack några drinkar hos N, åkte sedan ner till bowlingen och vem vann??75404-289
Jo, den enda tjejen i gänget.. jag vann över tre killar, gissa om jag blev stolt? :)
Efter bowlingen åkte vi förbi en kompis till killarna och drack lite glögg, årets första glögg för mig eftersom det inte är GI-vänligt.. men igår slank det ner lite och det var ju sååå gott, även päronkonjaken efteråt.. Mitt i allt ringer R (exets chef som jag strulade med förra året och även skrivit om här tidigare), han är på nån fest och vill att jag ska komma förbi.. men nä, här har han inget mer att hämta.. inte när det alltid ska vara på hans villkor.. :(

Sedan vidare hem till exet en sväng och där kommer killarna på att de vill ner till krogen, jag messar T som jag vet är där och skriver att vi är på väg dit vi också.. :) Skoj att träffa honom innan vi ska sova ihop!
Nere på krogen går allt åt skogen, hade egentligen varit bättre om vi stannat hos N den kvällen.. *suck*

Jag får nån svartsjuke-noja och är sur på N hela kvällen eftersom han pratar med en del tjejer (det brukar han iofs göra så jag fattar inte varför jag kände som jag gjorde igår), när han sedan dansar med en av tjejerna står jag och iakttar dem hela tiden.. fattar inte vad som hände med mig, knepigt.. :(
Kan iofs bero på att brandmannen och hans nya tjej var ute tillsammans och såg verkligen sådär äckligt lyckliga ut, behövs inte mer än att få det upptryckt i ansiktet för att bli deppig..

75404-351M svansar runt mig hela kvällen.. vi försöker dansa lite, men han är så "på" så vi lämnar snart dansgolvet, känner mig inte så bekväm när jag vet att T ser allt.. trots att vi inte är tillsammans eller nåt sånt..
Efter krogen hänger jag med N hem för att hämta saker hos honom och då ringer
M på mobilen, han vill att jag kommer förbi och jag kan bara inte motstå.. skickar iväg nåt ursäkta-sms till T och drar en liten vit lögn, känner för att sova ensam inatt.. *hm* sen cyklar jag hem till M och vi somnar inte förrän efter fem.. ;)
Imorse, en stund efter att vi vaknat, frågar M om vi ska duscha tillsammans???
Alltid när vi träffats så har han eller jag bara stuckit hem dagen efter så fort vi vaknat.. så att höra honom fråga det kändes underbart mysigt, klart jag inte tackade nej.. och ja, duschen blev inte så kort.. hade nog kunnat stå kvar där hela dagen, om inte mina ben hade känts som gelé efter ett tag.. *fniss* Cyklade sedan hem efter ett "Vi hörs" från honom.. åh, jag önskar verkligen det!!


Luktar sex?

Jo, jag skulle nog vilja säga att det gör det.. luktade i alla fall det i T:s sovrum imorse.. *fniss*
Och jag har ännu inte hoppat in i duschen så jag känner lukten om mig.. ;)
Hade det sååå mysigt igår med god mat, härligt vin och sen flera timmar i hans jacuzzi.. skulle nog kunnat stanna där hela natten, men blev så kallt efter ett tag.. :(

Jag kom till T vid halv åtta ungefär och då hade han dukat snyggt och hällt upp varsitt glas vin, medan vi fixade iordning maten tillsammans så "smuttade" vi lite på vinet och snackade.. *trevligt* Satt och käkade tills klockan var 22 tror jag, men sen bad jag honom att tappa upp badet.. och där blev vi kvar till ett-tiden.. som sagt, var helmysigt.. :) Tog kort på badet med ljusen och skumpan, men måste komma på hur man tankar över korten från mobilen först innan ni kan få se tyvärr.. :( Duschen efteråt var himla het i alla fall, bra med stort utrymme.. *ler stort* Efter dusch var det ju meningen att vi skulle mysa vidare, men då (av nån märklig anledning.. *ler*) var jag såå trött så vi somnade strax.. tog igen det imorse istället.. börjar fundera lite på om det ändå inte är skönare med morgonsex än kvällssex.. ;)

Kom nästan precis hem nu efter att ha avböjt frukost, känns som vi kommer alldeles för nära varandra så ville pausa lite.. meningen att jag ska sova hos honom inatt efter jag varit och bowlat med killarna, men får se.. jag känner mig lite, lite obekväm med situationen.. vet inte varför, men vill inte att han ska komma alltför nära mig.. jag är ju rätt snabb med att öppna mig för personer och han kanske tolkar in mer i det än vad det egentligen är.. :(75404-289

Men men, ikväll ska jag alltså bowla med N, R och M (från i somras).. ska
bli skoj, se hur M beter sig mot mig.. jag har ju faktiskt tänkt nobba honom
om han "gör nåt".. ska också bli skoj att se om han märker att jag tappat i vikt.. :)
Vägde mig imorse, 5.5 kg ner nu.. *super-glad* Borde ju ändå märkas lite
när han inte sett mig på ett tag!


Jacuzzi-sex?

75404-350

Ja, vem vet.. kanske blir lite sånt till kvällen.. :)

Igår var jag hem till exet och käkade mat, drack några glas vin och snackade lite.. på vägen hem kikade jag in hos T
(han bor bra till på vägen hem) och blev kvar där tills efter midnatt.. behöver jag berätta att vi inte satt länge och kikade på tv innan det började hända saker?? Trevande händer, nakna kroppar.. *ler stort*

Nu ska jag alldeles strax ta bussen hem, en snabbis hem till lägenheten och sen iväg till T.. :)
Äntligen helg igen så vi inte behöver tänka så mycket på klockan när vi ses och sen kan jag stanna och sova över också.. *myser* Vi ska laga nåt gott tillsammans hos honom och sen ska jag få premiär-prova hans jacuzzi 
(redan inhandlat en flaska skumpa som man bara MÅSTE ha när man badar en fredag.. *ler*)

Hörs senare, SKÅL! ;)


Filip Hammars syster..

75404-349Vill "puffa" lite för en serie som ska börja sändas i januari, mer om den här.

En serie om 4 stycken förståndshandikappade personer i Köping, deras vardag. En av personerna är Filip Hammars syster Linda och både Linda och Filip känner jag igen sen gymnasiet så jag ska i alla fall följa serien.. tror den kan bli jäkligt bra! Är ju i och för sig extra skoj när man bor i samma stad.. :)

Serien börjar den 7 januari!

Busig som få.. ;)

Man kan inte tro att T är så mycket äldre än mig, när det gäller busighet ligget vi verkligen på samma nivå.. :) Igår kväll snackade vi som vanligt på msn, blivit en vana.. pratade om att ses snart igen och jag berättade att jag lovat att klippa exet ikväll eller senast imorgon så det beror lite på det vilken kväll vi kan träffas igen..
Han kontrade med: "Du kan väl försöka klippa honom imorgon kväll (ikväll alltså) och sen cykla förbi mig på vägen hem, sen kan vi ses på fredag kväll också!" Jag undrade om det inte blir för mycket vi ses då och han svarade: "Är du rädd att vi ska tröttna på varandra eller rädd för träningsvärk?"
Han är skoj den där killen! *skrattar*

75404-318Igår lovade han mig en kväll i sin jacuzzi här snart, bubbelvatten ska inhandlas.. :)
Tänk er en kväll i jacuzzin med en läcker, sex-tokig man som vet hur en tjej ska behandlas, levande ljus runtomkring i badrummet, skön musik och en flaska mousserande vin som man delar på.. behövs inte mycket mer för att jag ska tända till på alla cylindrar.. . ;)

Kanske ska ta den kvällen på fredag, skönt att få bli riktigt avslappnad efter en veckas jobb!


Helt otroligt..

Kan inte släppa dessa tankar på sex sen i måndags kväll, håller på att bli helt tokig.. *skrattar* När man vet att han finns så nära och tänker på samma saker som en annan.. får nog bli en promenad till honom ikväll!
Nä förresten, kan inte.. ska ju "träffa" nån annan ikväll.. ;)

Trött på skiten nu.. *suck*

Min mobiltelefon (en Samsung A800) har jäklats med mig ett bra tag nu så idag ska det köpas ny har jag bestämt, trots rätt så knapert med pengar så får jag kosta på mig en... kan ju inte vara onåbar jämt och ständigt.. :)

Vet dock inte vilken modell jag ska köpa av dessa två.. antingen en X650 eller X680.. vad tycks?



Uppdatering:

Trodde inte det skulle vara så krångligt att byta mobil, men nu verkar det snart vara ordning på allt.. förhoppningsvis har jag med mig min nya mobil hem ikväll och det blir en Samsung X680, röd.. *nöjd*

75404-348

JÄKLARS!!!

Säger bara en sak nu efter Grey´s Anatomy: 75404-345

I kvällens avsnitt gjorde Addison´s älskare och Dr. McDreamy´s fd vän entré och det var fasiken på tiden.. :)

75404-346

Men!!! Vad var det som höll på att hända i slut-scenen mellan Meredith och George???
Nån mer som inte ville att programmet skulle ta slut där och då????
Fram för 2 timmars-avsnitt av Grey´s Anatomy! ;)

Bara jag tänker på det..mer! ;)

T dök upp på msn igår kväll när jag loggade in på kvällen och sade efter en stund att han skulle gå ut och gå en sväng, nämnde att han brukar promenera förbi mig (bor nära en park som han brukar gå igenom). Kunde inte låta bli utan sade att han gärna fick komma förbi om han behövde nånstans att värma sig.. :) Jag är ju som jag är.. *skrattar*
Stod inte på förrän det ringde på dörren och där står han, T från i fredags..

Han luktade jäkligt gott och frisyren var nyfixad, nänä.. han hade ju inte alls planerat nåt.. *ler stort*
Efter den obligatoriska lägenhets-visningen så satt vi en stund i tv-soffan och snackade.. men så kom den där kyssen och sen var det kört, gick inte att stoppa.. förflyttade oss till ett annat rum och där blev vi kvar i några timmar innan han slutligen vid elva-tiden blev tvungen att gå hem (allergisk mot katter och Zorro var lite väl närgången.. *hm*). Så i fortsättningen blir det nog hos honom vi ses.. för det kommer vi göra.. :)

På lunchen kom ett sms: Tack för igår. Det var den skönaste promenaden någonsin! PoK

Vi är dock överens om att vi måste sköta det här snyggt, men kanske lättare sagt än gjort..
Han bor i villa och har grannar väldigt nära inpå sig (som kan se när jag kommer och går från honom) och i lägenheten under mig bor hans yngsta dotters ex-sambo (som kan se när han kommer till mig).. Köping är väldigt, vädigt litet.. :(


Ett ljus till William

75404-344


Tänder ett ljus för William



Surprise!!!

75404-320
Det här hade jag verkligen inte väntat mig av en måndags-kväll, men min nya "bekantskap"
kan verkligen det där med att överraska..  *ler stort*
Får gå runt med ett stort leende på läpparna under morgondagen också.. ;)

Men karln verkar helt plötsligt så seriös.. från att ha sagt att han inte ställer några som helst krav
på mig så frågade han idag om jag tyckte att han skulle sluta ragga nu!?
- "Sluta ragga??" Blev ju tvungen att säga honom detsamma, att jag inte ställer några krav på honom.. 
han svarade med att han tyckte att det här mellan oss kändes så himla bra.. *ler*

Han vill  kunna gå på bio med mig, bjuda mig på restaurang och gå ut och gå en
promenad tillsammans.. jag som bara tänkte att vi skulle ha lite skoj i sängen liksom.. *hm*
Sen vet jag att folk inte skulle gilla att se oss tillsammans, eller i alla fall undra om vi är riktigt kloka..
men sen när bryr jag mig om vad alla andra tycker.. så vi får väl se hur det går.. :)

Dags för sängen nu, den där karln får ju aldrig nog.. *skrattar*

Ännu mera ner..

75404-240Nä, var väl inte världens duktigaste med GI i helgen heller.. lite svårt att tänka på det när man är ute och festar, efter ett tag slinker drinkar och till och med en öl ner.. *suck* Så döm om min förvåning när jag imorse ställer mig på vågen och den visar ner i alla fall... Jag har gått ner sammalagt 5 kg nu, hoppas jag hinner ner 2 kg till innan julbordet om två veckor.. är jag bara ordentlig och skärper mig så borde det gå!!!!

Kanske var motionen i fredags som gjorde susen.. *skrattar* Mer sånt alltså! ;)

Träningsvärk i magen?? *skrattar*

Första advent och här sitter jag ensam, sååå trist att fira såna här saker helt själv.. menar, hur skoj är det att ta en pepparkaka och koka lite glögg och sen sitta här för sig själv och mysa?? Fast, nu kan ju jag varken dricka glögg eller äta den där pepparkakan (inte alltför GI-vänligt) så jag myser väl bara då.. första ljuset i staken är tänt i alla fall.. :)


Fick nyss mail från min te-kompis (kallar honom för T hädanefter).. vet du vem det är då F??? ;)
Självklart tagit bort det mest personliga och namn och sånt, men ungefär såhär stod det:

Tjena !
Ja tack själv *censur*. Våra te-stunder betyder så mycket för mig... Jag får kanske köpa hem fler smaker att välja på.!
Jag var jättetrött igår eftermiddag. Kom aldrig iväg till *censur*. Men jag har varit där i eftermiddag och även hälsat på *censur*. Hur gick för dig att köra syrran? Jag har också lite träningsverk, men inte "där" utan lite över allt..Jag får nog bättra på kondisen om vi ska dricka te någon mer gång.
På kvällen blev jag inbjuden på glöggafton hos en kompis, *censur*. Det var trevligt. men jag drack bara 3-4 muggar glögg och vatten efter det. Medans alla andra drack öl också. Och jag följde inte med till Etage heller. Dom trodde nog att jag var sjuk. Det var visst första gången som jag inte hängde med ut sa dom.
Ja nu början en ny vecka full av möjligheter..
Hör gärna av dig när du får tid/lust.
Puss och kram så länge!// "T"


Så, halva inne eller hur? *fniss*
Nu ska jag lära homom hur msn fungerar också.. :)
Faktiskt det som är mest skoj när man träffar nån äldre, man får "lära" dem en del.. och de är inte vana vid tjejer som tar för sig på ett helt annat sätt än de torra "damerna" i deras ålder.. *ler* Kommer bli skoj det här!

Sen kom detta:

Jag såg att du gillar skumbad... Du får väl besöka mitt "Tällberg" någon gång. Jag kan nog hjälpa till att tvåla in ryggen om du vill...

Killen hade ett nyrenoverat badrum med världens jacuzzi så nästa gång ska jag propsa på lite
mer än bara "te".. :) Kanske kan bli lite gott mousserande vin i jacuzzin också.. ja, jäklar.. *skrattar*


*fniss*

75404-340Jag är öm, trött, darrig och sååå svag.. huvudet bankar lite..

Igår kunde jag inte motstå en kopp the efter krogen och det ångrar jag verkligen inte idag.. faktiskt.. :) Riktigt gott det där..

Bland det bästa jag varit med om på länge.. och bara att höra av mig om jag vill ha mer.. känns som jag vill ha det redan ikväll.. Jag måste blivit galen.. *skrattar*

Mysljus.. :)

75404-3391:a december idag och snart första advent, snart JUL! :)
En kollega håller på att ställa fram ljusstakarna här på jobbet just nu, blir så mysigt när de kommer fram.. men vi har ett problem.. Vi yngre (de i 50-års åldern får väl jag tillhöra då.. *ler*) släcker ner lamporna i taket och vid våra telefonist-platser och de äldre tänder dem igen.. svårt att samsas verkar det som.. :(

Ser fram emot kvällen väldigt mycket, länge sen N och jag gick ut själva och gjorde nåt.. när vi tar med oss några av hans kompisar och/eller syrran och andra blir det ju inte alls samma sak, man kan inte riktigt snacka om samma saker.. och det har ju slutat med att jag rätt ofta hänger med N´s kompis M hem sen.. men, nu är det bara jag och N och det blir perfekt! Har egentligen bara ett önskemål på "förfesten" hemma hos honom (förutom att vi ska ha trevligt) och det är att Springsteen ska spelas på stereon.. *ler*

Krullade till håret imorse, satte på mig nya stövlarna och känner mig faktiskt riktigt söt idag! ;)