Money, money, money...

75404-424

is sooooo funny.. :)

Jäklar, det har tillfälligt ordnat upp sig rätt mycket för mig.. men nu blir jag snål igen.. *ler*

Efter många nätters oro över min ekonomi och funderande så kom denna härliga dag!!
Jag har haft 5 innestående semesterdagar som jag skulle få ut i januari, de kom aldrig.. jag var direkt på löneassistenten om detta och hon skulle vara schysst och ordna en extra utbetalning åt mig nu den 2/2 (det var ju faktiskt de som gjort fel). Grubblat över om det skulle komma lön + ersättning för dessa dagar eller om man endast skulle få själva semester-ersättningen.. kom till slut på att det antagligen bara var ersättningen, men skulle ju få några hundra-lappar extra ändå..

Idag när jag kikade in på mitt konto så låg det en "Framtida insättning" på flera tusen där!!!!!
Skojar inte, jag har hjärtklappning just nu.. jag är RIK!!!! *fniss*
Men så sätter hjärnan igång, kanske borde sätta undan dessa pengar och leva på de jag fick i januari, en veckas a-kassa och lite lånat av pappsen (innebär iofs inget festande eller slösande alls denna månad, snarare räknande av varje krona, men sen.. *ler*) För nu är ju hjärnan redan inställd på att jag inte har så mycket mer än denna "tusing" att leva på i februari..
ja, den som lever får se.. :)

Men JÄKLAR, vad jag är glad just nu!! *ler stort, så stort*

Riktigt duktig..

Ikväll ska jag faktiskt unna mig lite chips och kanske t.o.m. ett glas vin eller två, den här dagen har jag fått en hel del gjort och jag känner mig väldigt duktig.. :) Kom iofs inte upp ur sängen förrän väldigt sent idag (törs inte ens berätta tiden), låg vaken hur länge som helst inatt och oroade mig för saker som har med arbetslösheten att göra.. läs PENGAR.. :( Hatar att ha den här osäkerheten i mitt liv, jag vill ha ett jobb!!!

Under dagen har jag i alla fall strukit en hel del kläder som legat i påsar hur länge som helst, jag fick upp alla lådor med julsaker och annan skit upp på vinden, jag diskade och så har jag sökt några jobb (skickat iväg ansökningar).. nu fattas bara en härlig och avstressande promenad på en timme och sen kan jag ta det lugnt resten av kvällen.. med chips, vin och efterlängtade program på tv.. *myser*

T och jag ska försöka att inte ses förrän på fredag, rätt skönt att få längta riktigt ju.. :) Men på fredag är bubbelbadet inbokat, länge sen det användes.. och det behövs visst lite mer action än tv om kvällarna för att hålla T vaken.. *hm* Så varma mackor, bubbelbad och bubbelvatten är beställt tills på fredag.. ;)

Nä, ut i snön nu en sväng.. *kramar*

75404-422


*funderingar*

Dags för lite uppdateringar nu.. :)

Skulle träffa T i onsdags, men "träffen" med hans polare drog ut på tiden så messade och skrev att torsdagen skulle fungera bättre.. visst, skoj att sova tillsammans men roligt att hinna umgås lite också.. :) Jag träffade honom i torsdags istället och sov över.. var en sån där kväll då man knappt kunde bärga sig innan vi hamnade i sängen och dagen efter fick T lov att ta bilen till jobbet, gick lite över styr när han skulle väcka mig och mina varma kropp.. och så var han försenad till jobbet.. ;)

I fredags hämtade exet mig här när han slutade jobbet, vi åkte och handlade lite, drack några glas vin hemma hos honom och sen vart det Fotbolls-cup.. en liten besvikelse dock, numera känns alla fotbolls-killar för unga.. *suck* Eller är det jag som blivit för gammal för den där cupen.. fasen, för några år sen var det ju super-fräscha killar (i min ålder alltså) som spelade, var har de tagit vägen???
Kvällens höjdpunkt: En kille som var domare har jag haft en liten "fling" med för några år sen, vi har alltid haft en knepig dragningskraft till varandra, knappt kunnat låta bli varandra om vi setts ute på krogen och såna saker.. i fredags när jag såg honom, ingen reaktion i mitt kropp alls.. :) Sköööönt, äntligen!

Efter fotbollen hängde jag med N hem igen, vi drack lite mer vin och käkade nachos.. när han blev sömnig ringde jag T och sov hos honom den natten också.. mkt sova hos honom blir det.. *ler*

Lördagen tog jag det lugnt på dagen och kvällen spenderades hemma hos T igen.. ingen av oss kände för att gå ut (trots att hans vänner ringde och tjatade på oss både en och två ggr).. :) T somnade av i soffan flera ggr och jag orkade bara inte knuffa till honom varje gång efter ett tag.. varför inte ägna lite tid åt mig när jag är där?? Han kanske är för gammal för mig ändå.. *hm* Strax efter 23 plingade det på dörren och in stormade 3 av T:s vänner, rätt onyktra.. :) De har tröttnat på att vi är så hemliga av oss och nyfikna som de är på T:s sällskap så kikade de förbi på väg ner till krogen.. rätt skoj faktiskt, en av de var lite yngre och jäkligt snygg faktiskt.. kanske ska förslå nån gemensam fest snart.. *ler* Nu ska jag slappa i soffan, blev en sen och ansträngade natt igår oxå.. ;)


Vet..

jag har varit jäkligt dålig på att blogga här de senaste dagarna.. :(
Ska ta tag i det, bara skriva några jobbansökningar först.. *kram*

Glad, lycklig.. och "horny"..

Nyss varit ute och gått en sväng i det "fina" vädret, nästan så jag blivit lite beroende av en daglig promenad 75404-423med lurarna i öronen.. lurarna till mp3-spelaren alltså.. :) Så skönt att gå en sväng och fundera lite över livet, komma på att man lever ett rätt härligt liv ändå.. *ler*

Var ute och gick en sväng med exet igår kväll, sen hem till honom för klippning (killen gillar stubb.. *ler*) och därefter bjöd han på lite mat.. jag syndade med en pizza och det var ju sååå gott, inte käkat pizza på jag vet inte hur länge.. *mums* Diskuterade också om vi ska hitta på nåt till helgen, kanske After Work eller nåt.. går ju även en fotbolls-cup hela helgen som jag brukar vilja kika på.. dessa fina fotbolls-killar.. ;)

När jag gick från N vid 22-tiden messade T och undrade vad jag pysslade med eftersom jag inte var på msn, skrev tillbaka att jag var på väg hem och han ville att jag skulle kika förbi.. vi kunde visst inte hålla oss till ikväll ändå.. :) Sexet den kvällen var helt fantastiskt, tänk så mycket det gör att man har starka känslor för personen man har sex med.. *myser* Har nog nöjt mig med kk:s så länge att jag glömt hur det är att ha sex med nån som man verkligen "känner för".. och det är helt enkelt UNDERBART skönt! Nu sitter jag här och väntar på att han ska komma hem från sin träning så vi kan träna tillsammans igen.. och planera lite vad vi ska hitta på till helgen, jag är sugen på ett låångt bad med tillhörande ingredienser.. *ler stort*

Knäppis..

Tror det är den där jäkla mensen som gör mig paranoid, vad oroar jag mig för??? *ler*
Idag har det skickats sms fram och tillbaka:



Jag: Ligger i sängen och läser, kallt ute och i lägenheten.. önskar att du låg här bredvid mig.. :)
Skulle inte läsa då..
T: Hallå! Imorgon är en bättre dag.. ;) Kallare utomhus, men desto hetare inomhus.. Puss!
Jag: Mm, tänkte försöka göra dig riktigt het imorgon kväll.. ta hand om dig på alla sätt och vis.. ;)
T: Oj då! Du ville direkt in på kammarn va? Längtar...
Jag: Vi får väl se var vi hamnar.. ;)
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dags att det blir onsdag kväll snart tycker jag.. *ler stort*

Knepigt värre.. *suck*

75404-421Det här med T är minst sagt knepigt.. :)
Mina känslor stämmer inte överens med huvudet, de vill inte enas om samma sak!

Helgen, lördagskvällen som jag spenderade med T, var hur mysig som helst.. just den kvällen kunde jag inte se att jag ska "dumpa" honom om en månad.. :) Vet inte om jag tidigare berättat att mitt "rekord" tillsammans med nån efter ex-sambon (exet N) ligger på max 3 månader, efter det brukar jag "tröttna"... :( Så kändes det inte alls i lördags när jag låg i T:s famn och kikade på tv i soffan.. och inte heller på kvällen när vi låg i sängen och diskuterade livet.. *ler* Kunde ju inte göra så mkt mer det dygnet, men trivdes så himla bra tillsammans med honom ändå. vi passar rätt bra ihop på flera "plan".. *mysigt*
75404-420
Så efter den här helgen kan man väl säga att jag känner mig förälskad.. ja, faktiskt..
(det ni blogg-vänner.. *ler*).. :)
Men samtidigt som det känns bättre än någonsin för mig så verkar T lite ointresserad, skickar så "opersonliga" sms och verkar allmänt trött på allt.. :( Kanske bara jag som inbillar mig och är deppig eller nåt.. men det är trist.. varför kan känslor aldrig vara besvarade?? Är det inte jag så är det den personen jag träffar som tröttnar.. *suck* Visst, kanske bara jag som får för mig saker.. men ändå.. himla trist.. :(

Satt och pratade när vi käkade i lördags om mina tidigare, senaste förhållanden och varför de sprack.. varje gång har det varit att killen känt så mycket mer än jag gjort rätt tidigt och jag har fått lite "panik", speciellt när killen säger att han är kär och speciellt den här Sthlms-killen som sade "Jag älskar dig" efter nån månad när vi träffats 2-3 ggr.. inte konstigt man får panik då! De tre orden är väldigt, väldigt speciella för mig.. har bara sagt de till en kille i hela mitt liv, mitt ex.. och honom var jag tillsammans med i sju år.. :) Jag vill också känna starka känslor för nån, jag vill ha lite kärlek i mitt liv!!!

Mysigt att komma hem!

Att komma hem till lilla "byn" där man växte upp, få umgås helt själv med mamma en kväll och "bara vara" är ändå rätt skönt.. *myser* Åkte hem till mamma igår kväll.. vi myste med tacos och rött vin och lite senare kex och ostar till Let´s Dance.. skönt att få bli riktigt ompysslad, länge sen ju.. :)
Imorse tog vi en välbehövlig sovmorgon, åt en enorm frukost (mamma vet att jag ofta inte äter frukost hemma så hon slog på stort) och satt sedan och snackade lite igen.. jag visade faktiskt kort på T, kort jag tagit på honom med mobilen.. :) Visst, mamma reagerade.. men inte alls så kraftigt som jag trodde hon skulle göra.. iofs, T ser inte så gammal ut på det kortet och dessutom, hon kanske fick sån chock att hon inte visste vad hon skulle säga alls.. *ler* Kanske kommer senare...


Om nån timme hämtar T upp mig, snöoväder här utanför så han ville inte att jag skulle behöva gå.. :)
Ikväll ska vi försöka oss på nån maträtt som kallas Chips-gryta, jag som äääälskar chips.. försöker att inte äta det alltför ofta, finns ju lite nyttigare snacks om man nu måste ha sånt.. *ler* Hoppas på en lugn och skön kväll, tyvärr är det den där speciella veckan i månaden igen.. men det hindrar ju inte mig från att göra det skönt för honom, dessutom blir jag alltid ännu mer på humör den här veckan (antagligen för att man inte "får", vill ju alltid ha det man inte kan få).. ;) Så T ska få sig en härlig kväll ikväll ändå..

Fick mig en härlig överraskning igår när jag såg på Let´s Dance, en av killarna i bandet är före detta Köpingsbo och vi har haft två härliga juldags-kvällar tillsammans för en tid sen.. setts ute på krogen när han varit hemma på besök och strulat.. kallt utomhus då, men den där lusten är härlig.. *fniss*

Nyss hemkommen.. ;)

75404-419Nja, nä.. så är det ju inte riktigt.. men strax innan åtta imorse stövlade jag in genom dörren här hemma hos mig.. :) Fick mig en liten trevlig promenad i nysnön imorse, blöt och jäklig när jag kom hem.. *suck* Dags för lite härlig vår nu ju.. :)
Nu kom jag ju inte direkt från Västerås på morgonkvisten utan kunde inte riktigt åka hem till en tom säng inatt när jag kom till Köping.. fick bli ett sms till T för att höra om han ville ha en kram.. och det ville han, många kramar.. ;)

Kollegorna (3 st) och jag möttes upp vid halv fem igår på jobbet där vi delade på två flaskor vin innan vi gick iväg till en restaurang för lite mat, kanske inte nån restaurang jag hade valt (men det var visst inte många som hade överdrivet med pengar såhär i slutet av januari.. *ler*). Maten var rätt god iofs, käkade nån gösfilé med potatis och skagenröra.. och så en öl till det.. *mums* Därefter åkte ena tjejen hem och vi andra tre fortsatte till en pub i närheten där det blev ännu mer vin.. och strax efter 23 tog jag tåget hem till Köping igen.. :) En trevlig, och mysig kväll på alla sätt och vis.. nästa gång ska jag visa dem Köping.. :)

Från tåget cyklade jag alltså hem till T för att sova där, hann inte med överdrivet mycket mys.. han var rätt trött eftersom jag sov där i onsdags oxå och det blev inte sååå tidigt i säng den natten.. :) Men när man väl hamnar där i sängen, nakna och väldigt nära varandra, känner andedräkten från varandra och fingrarna som börjar sin upptäcksfärd (automatiskt har jag kommit på.. *ler*).. ja, då går det bara inte att låta bli.. så klockan var väl 2 innan vi somnade ändå.. ;) Till råga på allt kom T:s granne (som frågat om min blå cykel) och åkte förbi precis när jag pussade honom hej då imorse.. *skrattar*

Mamma ringde nyss och ville att jag skulle sova över hos henne inatt, sambon skulle ner till sin ena dotter i Växjö och hjälpa henne flytta.. vill egentligen inte, föredrar ju manligt sällskap som vanligt.. men men, för att inte göra mamsen ledsen och sur.. så natten får tillbringas med en mamma som ska fråga en tusen saker om allt och alla.. Help me God.. *suck* Hoppas på god mat i alla fall.. :)


Herre guuud...

Det här suget är helt enormt, ibland blir jag bara sååå sugen på sushi.. som idag.. 75404-417
Inte käkat det på rätt länge eftersom jag höll på med GI här innan jul och nyår.. men nu
gör sig sushi-tarmen till känna igen.. *skiiit* Varför finns det inget ställe i Köping som
gör sushi?? Måste jag öppna ett själv? *ler* Och när man väl köpt "färsk" sushi ute så går det bara inte att gå "tillbaka" till att köpa fryst i affären.. nä, måste ha tag i färsk!!! *suck*


Jag ska trösta mig lite med T till kvällen, han ville att jag skulle komma förbi en sväng redan igår kväll.. men då behövde jag sova så får bli ikväll istället.. :) Cyklar dit en sväng efter hans träning och ser om han har lust att träna lite extra.. ;) Beundras över hans ork.. för det mesta.. *ler stort* Sovar nog kvar där oxå.. om jag får iofs.. :)


75404-418Imorgon ska jag in till Västerås lagom till växeln stänger, E och A (två av dem jag ska ut med), jobbar sista passet så lagom när de slutar kommer jag och K dit.. tänkt att vi ska dricka lite vin på jobbet och där bestämma vart vi ska ta vägen sen.. :) Middag och kanske mer ute sen.. *skoj*

K ringde idag och undrade hur mina tåg och  bussar går, hur "länge" de går på kvällen.. så jag undrar verkligen hur lång kväll de har planerat egentligen.. *ler* Men skoj ska vi ha och så kanske man får bli lite rund under fötterna en torsdag oxå, inte helt fel.. ;)


Trampa på de som ligger...

Jag vill inget annat än att arbeta, söker det ena jobbet efter det andra, men nä.. avslag på avslag och man deppar bara ihop mer och mer.. :( Nu är det ju inte bara arbetsgivarna som ger en "slag i magen", de kommer från lite överallt.. senast igår.. fick papper från CSN om årsbetalningen och det roligaste är att de räknar ut vad jag ska betala detta år beroende på vad jag tjänade år 2005.. mycket kan ju hända på två år!!! Förra året (när jag arbetade heltid) betalade jag in ca 700 kr i månaden till CSN, detta år när jag är arbetslös (i alla fall just nu) vill de att jag ska lägga 1100 kr i månaden!!??

Alla skulle behöva känna på att vara arbetslösa ett tag.. alla arbetslösa är faktiskt inte "lodisar" som bara vill ligga hemma på kökssoffan hela dagarna och pilla sig i naveln, vi andra finns också.. vi som vill jobba, men inte får nån chans ändå.. :( Och räkningarna måste ju betalas ändå.. Hatar att gå runt med den här ständiga ont-i-magen känslan och vara rädd för alla räkningar som ramlar in, de "oanmälda" som pengarna inte räcker till.. :( Nu kommer jag ju "klara mig" så fort a-kassan kommer igång, (som vanligt begär de in intyg på intyg hela tiden.. Varför inte be om alla papper från första början??? *suck*) kanske inte denna månad.. men nästa.. Tack gud att jag har mina föräldrar som hjälper till om det krisar för mycket!! Men sen är man ju en tjej som inte gärna ber om hjälp, jag är van att klara mig själv.. och jag ska fasen göra det den här gången också! :)


Dags att göra sig iordning nu, kl. 13.00 är det ännu ett "onödigt" möte
på Arbetsförmedlingen, varför inte låta oss vara hemma och söka jobb istället?

Imorgon är det dags..

75404-216Dagen för Idrottsgalan är här!
Imorgon kväll sitter syrran, exet och jag i Globen och får se idrottstjärnorna och kändisarna.. *skoj*
N skulle sluta vid lunch så då tar vi bilen och sticker iväg till huvudstaden, tänkte käka lite på stan innan vi bänkar oss för kvällen.. hoppas det är bra artister, faktiskt inte hört nåt mer än att Orup och Lena Ph ska uppträda tillsammas.. de är ju inte fy skam.. :)

Sen brukar det ju vara nån eller några som tar hand om humorn under kvällen, kanske killarna från Parlamentet eller nåt.. ja, det visar sig väl då.. *ler*

Sitter här med lösnaglarna på (ingen kommer ju se dem imorgon kväll, men i alla fall.. *ler*) och det är inte det lättaste att skriva på de små tangenterna.. får sudda ut och skriva om mest hela tiden.. *skrattar* Men måste man blogga så måste man.. :)

T var här igår kväll.. och ja, det var väl sådär.. *hm*

Det kanske verkligen är så att jag börjar tröttna redan, hela kvällen kändes bara så.. ja, jag vet inte..
Vi käkade mat och han tackade inte ens för den efteråt, kanske jag som är knepig, men gör man inte det? Och kanske berömmer maten om man tyckte den var god också.. aldrig nån som klagat när jag gjort iordning en stek förut, men men.. tyckte bara att han var lite otacksam där och då.. tog ju ändå en stund att laga iordning maten, gick inte på en kvart.. *suck* Sen låg vi och myste en stund i min soffa för att sedan förflytta oss till sängen där vi snart somnade efter lite mer "kel".. ;) Känns lite som även det börjar gå på rutin.. hallå, bara gått 1 1/2 månad sen vi träffades första gången.. *hm*

T var ute på krogen i fredags och han berättade att hans vänner undrat varför inte jag var med ut.. *skrattar* Nu börjar de visst bli nyfikna på 29-åringen som "stjäl" tid med deras vän.. :) T:s grannar har även börjat uppmärksamma att det ofta står en blå cykel vid hans garage så de hade frågat nån av vännerna om T träffat nån.. får nog skippa cykeln i fortsättningen och gå till T, om det nu blir nån fortsättning iofs.. man vet ju aldrig.. :)
75404-414
Ikväll ska jag bara ägna mig åt min bästa vän..
Var ett tag sen vi sågs och min längtan efter honom är enorm just nu.. ;)

Hörs och ses! *ler stort*


På g..

Jo, jag är på g.. men det är segt såhär på morgonen.. :)
Sitter här och bloggar lite medan jag äter min frukost bestående av jordgubbs-yoghurt,
åh.. längar till sommaren och jordgubbs-säsongen.. *mums*

75404-413Ska strax sätta igång och städa lägenheten, stryka några plagg till kvällen
och försöka sanera lägenheten på alla katthår.. lättar sagt än gjort dock,
de där har en viss förmåga att sätta sig fast överallt.. :(
Egentligen är jag inte så pigg på att ha sällskap här ikväll, men det kanske ändrar sig framåt kvällningen.. när man varit själv en stund på dagen.. *ler* Jag är onormalt sällskapssjuk av mig nuförtiden, vet inte alls vad det beror på.. *hm*

T kommer alltså förbi ikväll på lite mat, tänkte ge mig på att laga lite Rådjursstek och det blir antagligen 75404-412klyftpotatis till detta.. kanske rödvinssås och haricot verts till också.. blir nog bra! :)
Inte handlat hem alla saker än och steken ligger på tining nu, sen ska den marineras också.. som sagt, jag har en del att stå i så lär sätta eld i baken eller nåt.. *skrattar*

Känns lite knepigt att bjuda hit T när hans ex-svärson bor under mig.. T:s yngsta dotter var sambo med killen i lägenheten under mig ett tag, nu har hon ju iofs flyttat härifrån men tänk om T springer ihop med killen här i porten.. kanske imorgon bitti.. *skrattar*
Nä, Köping är lite för litet.. för det mesta nuförtiden.. :)

Sååå roligt så.. *skrattar*

75404-411Kunde inte säga nej till pappa ännu en gång, speciellt inte eftersom han vet att jag inte har alltför mycket att göra om dagarna nuförtiden.. så idag ska "Afrodite" hjälpa sin pappa att lägga ut nät.. *skrattar* Vore bättre om man kunde fånga killar med det där nätet.. fisk är ju inte ens gott.. ;) Men men.. han hämtar upp mig om nån timme så jag kanske ska hoppa in i duschen snart, enligt syrran dyker han alltid upp en bra stund innan man ska ses så man vet aldrig med honom.. *toker*

Ikväll ska jag nog träffa exet igen, men eftersom vi båda ska ha börjat nytt liv så ska vi bara ta en promenad tillsammans och sedan käka nån sallad.. jo, jag vet att det är fredag och allt, måste va sjuk.. :)
Imorgon kommer T över till mig för en gångs skull, han är ju allergisk mot katter.. ni ser, det går ju bara inte att va tillsammans.. *ler* Men imorgon ska vi testa några allergi-piller som han köpt och se hur det går.. på menyn står älgfilé eller råddjursstek eller är det råddjursfilé och älgstek jag har.. jaja, det visar sig.. :) Bra att ha en pappa som jagar, älskar kött och skulle aldrig kunna vara utan det.. *mums* Till det ska jag servera antingen Hasselbackspotatis eller potatisklyftor, nån go sås och en härlig salld, blir nog bra.. vin måste jag köpa också, eller om T tar med sig en pava.. ;)

Nä, dags att klä på sig.. vad har man på sig när man lägger ut nät??
Blir man skitig eller blöt? *skrattar* Jag är nog en riktig stadstjej jag.. :)

UPPDATERING:

Jodå, pappsen ringde 11.15 (vi skulle åka vid tolv) och frågade om jag var klar.. som tur var skulle vi ju ut på landet så jag behövde inte fixa iordning sig sååå noga.. halv var han här och hämtade mig.. :)
Och.. det var rätt skoj.. fick ro lite och träna arm-musklerna ju.. *ler*

Gentlemannen i fart igen.. *ler*

Ska precis över till T igen, vi ska kika på film och innan blir det lite tacos.. ute blåser det som sjutton och regnar lite smått.. T ringde och undrade om jag ville bli hämtad.. *ler* Godingen.. ;)

Är iofs bara 5 min med cykel.. men ändå.. vill ju vara fin i håret när jag kommer fram.. *ler*


Han kommer strax, lär avsluta här och klä på mig.. eller var det av? *skrattar*

Hoppet är det sista som överger mig..

Ja, man ska ju inte ropa hej förrän man är över bron.. men, ser ut som jag har chans till ett jobb.. *glad* Ena dagen sitter man här och är super-deppig över situationen och nästa dag ringer mamsen (som jobbar på lokaltidningen här i stan) och ger mig en hint om att de antagligen kommer behöva folk i kundtjänst där eftersom två av fyra blivit sjukskrivna.. :)
Synd om dem iofs, men bra för mig.. kanske.. *ler*

Vore ju rätt komiskt om man skulle få jobb där igen.. ja, igen.. jobbade där mellan 1997-2000.. vore skoj att komma tillbaka till mina "gamla" arbetskompisar och även ge chefen på mitt senaste jobb en "knäpp på näsan" att jag inte är tillgänglig längre.. finns faktiskt de som vill ha mig.. :) Men men, som sagt.. ska inte hoppas för mycket.. blir bara besviken då.. Chefen för kundtjänst, A, skulle fundera lite och återkomma! *håller tummarna* Vore sååå himla skönt med ett jobb här i stan, slippa pendlingen.. :)

75404-320

Nu börjas det..

75404-409Denna ständiga ångest när man är arbetslös.. *hatar det*
Nu har jag kanske inte så värst mycket ångest över att inte ha ett jobb, inte än i alla fall.. nä, nu är jag stressad över att få in alla papper till a-kassan så man hinner få få igång allt innan räkningarna ska betalas den här månaden.. skiter fullständigt i om jag har pengar att äta för, bara mina räkningar blir betalda.. *ordentlig ju* Känns som att hur snabb jag än är att få in arbetsgivarintyg och papper till a-kassan så kommer de alltid på nåt som inte stämmer eller att det ska in mer papper med underskrifter till dem.. allt för att sinka pengarna så länge som möjligt.. :( Nu är det ju kanske inte så de tänker, men känns så.. bor man själv är man ju så beroende av pengarna varje månad, ingen snäll sambo som kan hjälpa till.. men men, jag har klarat mig förr så lär ju göra det den här gången också.. på nåt sätt.. :)

Men visst är man ständigt orolig när man inte har nåt jobb, och nu med a-kassans nya regler också.. :(
Hatar det här, inga personer att umgås med om dagarna så man blir såå osocial och med tiden börjar man tvivla på sig själv.. när ingen vill ha en så känner man sig så värdelös och dessutom har man aldrig några pengar att röra sig med, om nåt skulle hända eller om man skulle vilja roa sig..

Äh, ska inte deppa mera.. inget blir ju bättre av sånt.. tar tag i mig själv och går en sväng istället! ;)

Ihop eller inte?

Ja, så seriösa frågor sysslade jag och T med inatt.. vad vill han/jag/vi med allt det här?

Kvällen hos N igår blev supermysig, fick faktiskt en del beröm för kläderna jag hade tagit på mig.. *fortfarande ovant med beröm från honom* Maten blev himla god och kvällen hos honom höll på till midnatt ungefär när vi lyssnat klart på P-Floyd i Dalhalla och sedan lite på skivan han har med dem.. :)

75404-406Jag cyklade hem fast besluten att sova ensam för en gångs skull, loggade in på datorn och satt där nån timme för att varva ner, snackade med några vänner.. :) Men så började sms:en från T, han var beredd att gå från krogen när jag sade till om jag ville sova hos honom.. och jag, med en del vin innanför "västen" då, ville ju självklart ha hans sällskap.. *ler* Mötte upp honom på vägen hem.. *myser*
Låg och snackade och hade annat för oss hur länge som helst, sist jag kikade till på klockan var hon 04.00 och vi bestämde oss för att sova några timmar..

Vid sju väcks jag av nåt hårt i ryggslutet och T som viskar att han är kåt i75404-407gen.. Finns det nåt mysigare sätt att väckas på.. *ler stort* Och självklart hjälpte jag honom att stilla hungern, jag är inte den som är den.. ;) Liggandes i skeden kände jag hans ståtliga tränga in i min värme gång på gång..
Vi somnade snart om en stund (kommit på att det är himla skönt efter en skön stund att bara somna i varandras armar och med honom kvar i mig, om ställningen varit sån så det är möjligt.. *ler*) och vaknade inte sen förrän till lunch.. var nog rätt utpumpade.. :)

Cyklade hem rätt snart och sen har eftermiddagen spenderats i tv-soffan, trist väder ute och har faktiskt inte haft nån större lust att hitta på så mycket idag.. :( Imorgon bär det av till Västerås för att bjuda gamla arbetskompisarna på lite fika eftersom jag inte gjorde det innan jag slutade.. ska bli skoj att träffa dem igen!

Kl. 20.30 på 4:an!!!

75404-405

Glöm inte "I en annan del av Köping" på fyran ikväll kl. 20.30, jag kommer sitta klistrad framför teven!

Jo, jag ska bara.. ;)

Ska ju "bara" till exet N ikväll, men kallar nån och vill ut på krogen sen så måste jag ju vara redo för det.. ;)

Kvällens outfit blir därför (i alla fall överdelen):



Underdelen består av lite kortare svarta byxor och svarta stövlar.. *känner mig faktiskt fin*



Hallå, inte för hårt!!!

Den lilla knoppen ska smekas försiktigt killar! :)
Mer om det senare..
Filmen var helt okej, skrattade faktiskt både en och två gånger.. *ler*
T hämtade upp mig vid halv fem-tiden igår och vi åkte till ett ställe som heter Spicey Hot i Västerås,
provade på 13c, en rätt stark rätt med kyckling och jordnötter bland annat.. tack för tipset M! ;)
Vi hade mysigt, men trots att vi åkte till Västerås så kunde vi inte komma undan folk som T kände.. hejade både åt vänster och höger.. *skrattar* Gjorde väl iofs inget, folk kan behöva nåt att skvallra om.. :)

Efter maten gled vi in på bion och vem är där om inte T:s exfrus bästa kompis med en karl.. världen är bra liten när man skulle önska att den är stor.. men men, T trivdes.. nu skulle ju hans ex få reda på vilken ung snärta han lyckats ragga upp.. *skrattar* Jag tyckte iofs också att det var rätt skoj.. :)
Vi höll oss rätt lugna på bion, lite för mycket folk där för att aktiviteter under jackan i knät inte skulle synas..
höll handen och smekte lite lätt över låren, fick räcka..
75404-389
Väl hemma igen delade vi på en flaska rött och kröp sedan ner i sängen.. jag skulle nog lätt kunnat
somna där och då, men nä.. här skulle det pillas.. vilket för mig till dagens första punkt! ;)
Den lilla knoppen behöver inte världens tryck för att stimuleras, ibland gör det bara jäkligt ont!
Dessutom, en tjej blir inte bara kåt helt plötsligt om man rör vid knoppen (vilket en del killar verkar tro),
vi är inga robotar liksom.. *suck*

Försöker visa T hur han ska göra, påstår att han gillar när jag visar hur jag vill ha det, men ändå..
han kör på i sin egen takt efter ett tag.. jag kniper ihop med benen för att visa att det inte är skönt
(tröttnar på att öppna munnen och säga det jämt och ständigt).. men fattar han? Nada!!!
Nu ordnade det upp sig efter en stund.. ;) Men.. lär dig T! *ler stort*

T ville spendera dagen med mig och hitta på nåt till kvällen igen, men där var det stopp..
uppmuntrade honom att ringa sina vänner och hitta på nåt med dem ikväll.. inte bra med för mycket av det goda..
*fniss* och jag måste pausa, lite för mycket av sällskapet med T just nu, jag "tröttnar".. :(
Cyklar över till exet ikväll istället, en kväll med bara mys och utan sex är vad jag behöver..
nån som känner mig utan och innan och som jag verkligen kan snacka med.. *saknar*
75404-402
Ser fram emot fläskfilé med hasselbackspotatis, grönpepparsås och en sallad..
ost och kex till efterrätt.. *mums*

Ikväll smäller det!! ;)

75404-401Ikväll är det dags för Göta kanal 2, kanske inte nån film jag super-gärna vill se.. men allt för att göra T glad.. :) Eller allt och allt, inte svårt att göra honom glad..

Vi ska i alla fall ta oss en tur till Västerås ikväll, käka på ett mysigt ställe och sedan på bio.. ska bli skoj att se hur folk reagerar på oss.. *ler* T ser faktiskt inte ut att vara så "gammal" som han är och jag.. ja, vet faktiskt inte hur jag uppfattas, som yngre eller äldre än vad jag är.. men, ska bli skoj att se hur folk reagerar om vi håller hand eller ger varandra nån puss eller så.. :)

Om själva filmen inte är så skoj så finns det ändå en ljusglimt med allt, jag kan kika mig lite mättare på Rafael Edholm.. ;) Den mannen.. mörk, mystisk, har humor och sensuell som få.. *vattnas i munnen* Nån tjej därute som hålle
r med mig kanske??? ;) Såg honom häromdagen på fyrans morgonprogram, honom och Andreas Wilson.. *mums* Vilka karlar!

En superfin dag idag som absolut inte får slösas bort, ska faktiskt ta mig en lång-promenad
här efter lunch, hem och lägga mig i badet också en stund innan T hämtar upp mig vid halv fem.. ser faktiskt fram emot kvällen, kanske inte på samma sätt som T, men ändå.. :)


Händer inte ett skit..

Just därför blir det inte alltför mycket bloggande, jag går mest hemma om dagarna.. försöker städa lite och gå långa promenader, men sånt är ju också mycket skojigare om man har sällskap.. :) Ska våldgästa exet ikväll i alla fall, få lite sällskap till Lynley och i helgen blir det bio med T antagligen.. *skoj*

Men så har det även dykt upp en "inkräktare" på min läpp vilket gör jag inte borde pussas.. *sucka högt*

75404-399

*blä*

Jag är redan uttråkad.. :( Trots att det är rätt skönt att få vara hemma när alla andra går till jobbet igen
trots att man fortfarande är jäkligt seg efter nyår så nä, jag skulle hellre jobbat faktiskt.. trist att vara
hemma när man vet att det inte är nån semester direkt, såhär kanske det kommer vara ett tag.. :(

Nyår var helt okej.. exet och jag hade super-trevligt, mat75404-398en blev helt okej och fyrverkerierna vi såg från
min balkong var helt annat än dåliga.. :) Saknade "partyt" lite, men men..

Efter midnatt ringde T och "bjöd in" oss på deras fest, kom dock inte iväg från mig förrän rätt sent sen så när T meddelade att det bara var han och en kompis kvar på festen fortsatte N hem till sig.. jag stannade hos T och kom i säng 06.50,
tiden går ju sååå fort när man har skoj.. ;)

Dagen efter "hann" vi inte med Ivanhoe, sängen var alldeles för skön.. *ler*

Gick förbi N på vägen hem, vi beställde en pizza och delade på.. såå gott och sååå längesedan.. *mums*

Nä, om jag skulle ta och avlägga en visit hos Arbetsförmedlingen nu, inte alls skoj.. dock ett måste.. :(

See ya!