Varför nu och varför du??

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu, eller.. jo, det gör det ju.. *ler* Min blogg-lust har bara varit lika med noll de senaste veckorna, helgerna har varit som vanligt (träffar nån då och då), men inga större utsvävningar.. :(
Kommer ni ihåg Mr Vain (som jag skrev om i våras tror jag)?
Vi har kommit varandra lite närmare och träffats två helger i rad, iofs efter krogen bara.. min kropp längtar sjukt mycket efter honom, sexet är inte av denna värld.. *ler stort* Han var hos mig inatt och sedan han gick hem imorse har jag tänkt, drömt och längtat efter honom så mycket.. inte van vid att min kropp reagerar såhär, det brukar va sex och sen hej då, skönt att va ensam igen.. :) Men, jag vill ha honom!! ;) Jag blir knäsvag bara jag tänker på hans kyssar, våra munnar passar ihop med varandra och han gör mig så upphetsad.. ska jag våga? :)

Dags för ny frisyr..

styr kosan mot Västerås idag för en liten förändring, tyvärr kan jag inte visa er den sen (av förklarliga skäl), men men.. :)

Och så räkfrossa ikväll med grabbarna.. *mums*


Tåg Sthlm-Köping

Skrattar fortfarande åt det när jag tänker på det.. :)

Nu har det gått en tid sen jag skrev sist igen, i alla fall sen jag uppdaterade mig här om vad som händer lite mer i detalj.. grillkvällen slutade med att jag och exet cyklade hemåt alldeles för sent och alldeles för fulla, han hade frågat redan på vägen dit om vi inte skulle ta och knulla lite den kvällen så jag anade ju lite vad som skulle hända.. :) Vi stannade till alldeles vid vägen och gick in en bit bland träden, där fick jag äntligen ha lite utomhus-sex, första gången i år ju.. skandal.. :( Fick tyvärr avbryta och skynda oss hemåt när vi plötsligt hörde steg bakom oss, skrattade hela vägen hem sen.. *ler stort* Jag sov över hos honom och vi fortsatte där vi slutade på morgonkvisten.. ;)
None
Dagen efter fick jag ett sms från en tjejkompis jag nyligen lärt känna genom Mr Efterfest, hon undrade om jag ville hänga med henne och hennes kille till nån kompis och spela lite kort.. kan ju inte säga nej till den möjligheten att kolla in en ny grabb så jag tackade ja. Bakis som fasen, men jag skulle iväg.. vid åtta var jag hos Mr Poker.. :) Han var himla söt, men jag tänker inte blanda in ytterligare en kille i mitt redan trassliga liv, är han intresserad så får han visa det och då kanske det kan bli nåt seriöst.. har nog med "andra" kompisar.. :) Vi hade väldigt trevligt och roligt, men när kompisen med kille vill åka hem hängde jag med dem samtidigt.. vill inte tränga mig på och Mr Poker hade inte riktigt visat något riktigt intresse, eller.. fasen, vet inte vad jag ska tro.. men tar det lugnt som sagt... :)

På vägen hem ringde Mr Rally och ville jag skulle komma förbi.. så länge sen vi sågs och varför skulle jag välja att sova ensam när jag kunde få känna värmen från honom en hel natt, jag cyklade hem till honom.. inget sex som vanligt, men jag bryr mig inte längre.. orkar inte.. :(

==============================================================================================

NoneI onsdags var det dags för första räkfrossan i år, jag vet.. såå sent, men tiden bara försvinner ju.. :( Jag åkte dit med exet och efter ett tag dök Mr Oemotståndlig upp, han skulle egentligen ha med sig Mr Ungtupps jobbarkompis (som också är jobbarkompis med Mr Oemotståndlig), men nä.. lite trist.. :( Efter ytterligare en stund dyker dock Mr Staropramen upp och jesus, sicken söt en.. *ler* Vi hade skoj och sprang lite senare på även Mr Butterfly på krogen, men inget hände med nån av dem och lika bra det.. :) Jag kom hem och somnade av, berusad som sjutton.. vid två-tre tiden börjar min mobil ringa.. Mr Ungtupp! :) Han är ute i Sthlms nattliv och festar, saknar mig och vill krama mig (tackade ju nej till att träffa honom på måndagskvällen där innan.. *ler*). "Jaja" är mitt svar och efter lite surrande lägger jag på och somnar om, snart kommer ett sms: "Om jag är hos dig vid åtta släpper du in mig då?" Mr Ungtupp ringer snart igen och han skojar verkligen inte, han är på väg ner till Centralen för att vänta där och sedan ta första tåget till Köping!!??? Toker! Sover inte mycket mer den natten utan väntar mest på att klockan ska gå, kommer sms och samtal lite då och då också.. han är orolig att jag inte ska släppa in honom när han kommer.. *skrattar*

Strax före nio ligger han i min säng och vi sover oss genom hela dagen, jag vaknar till då och då av att han stryker min kind eller leker lite med mitt hår och det känns så skönt.. ibland funderar jag verkligen på om jag känner nåt extra för killen, men ärligt talat så vet jag inte.. *hm* Där och då kändes det helt, helt okej i alla fall och jag älskar våra stunder tillsammans.. goare och mjukare kille får man leta efter.. :) Vi kunde inte riktigt löpa linan ut eftersom jag hade det där förbannade röda, men mysigt var det ändå och det hindrade ju inte mig från att göra det skönt för honom på andra sätt.. ;)