Varför inte???

Exet fyller år på lördag, han är "tyvärr" bortrest tillsammans med några kompisar då så jag passade
på att gratta honom ikväll.. vi firade honom och hans långa semester som börjar imorgon..



Nyss hemkommen från Grekiska, kvällen slutade inte riktigt som jag hade tänkt mig,
eller inte alls.. men mer om det imorgon.. :)
Lite onykter nu ju.. *suck*

Helgen fick mig att fundera..

Helgen som gick.. och en "kommentar" från Therrorese ska jag väl säga.. :)image593

Exet och jag käkade som tidigare skrivet lunch hos hans föräldrar på midsommaraftonen, därefter packade vi snabbt ihop lite pinaler och styrde kosan några mil norröver till pappas sommarstuga. Pappa, syrran och Mr Livingman var redan där och lagom luriga, bara för oss andra två att sätta igång med fart och efter nån timme kände t.o.m. jag av snapsarna.. :) Exet hade passande nog fått sig några snapsar hos sina föräldrar redan så han var på g redan i bilen, tog på mig hela tiden och var lagom "midsommar-kåt".. var nog tur att solen höll sig borta annars hade han säkerligen varit ännu "värre".. *ler* Förstod att kvällen skulle bli skoj!

Syrran och jag bäddade iordning sängarna innan vi skulle iväg, passade på att skjuta ihop exets och min så det blev en dubbelsäng.. jag planerade lite mys på midsommarnatten.. ;)

image594Vi drog iväg hela gänget (vi fem + några släktingar som även de har stuga på samma "område") till resten av släkten där jag träffade flera kusiner, farmor och andra.. vi blev bjudna på mat och gratis dricka hela kvällen så ni kan ju gissa hur vi blev till slut.. *ler* När vi käkat, druckit, gått tipsrunda, lekt lekar och sjungit en hel del så tände vi en stor brasa på ängen och satt runt den och myste allihopa.. jäklar vad skönt det är att vara på landet ibland.. *myser* Exet var lite väl närgången så flera kusiner frågade faktiskt om vi var tillsammans igen.. *skrattar*

Strax efter midnatt var det dags att gå hemåt och ett visst ex var duktigt rund under fötterna.. :)

Tog ett tag för exet att komma uppför den branta trappan till övervåningen där jag, han, syrran och Mr Livingman skulle sova (i skilda rum förstås.. *ler*), men snart var vi där.. jag var lite sur för att han var så onykter och sköt isär sängarna.. men nä då.. han slet av sig sina kläder och hoppade ner i min säng.. :) Där låg vi sedan och kysstes, hånglade och snackade mest hela natten (tills syrran bad oss hålla käften och sova).. *ler* Vaknade på förmiddagen därpå, men somnade snart om igen då ingen annan funderade på att gå upp heller.. fortsatte kyssas en del.. ;)

Känns som det här inlägget blir alldeles för långt så jag kortar ner det lite och fortsätter mer ingående nån annanimage595 gång.. :) Kan berätta ändå att vi var kvar vid stugan till klockan var 18 ungefär, då åkte jag och exet hem.. hamnade hos mig med lite chips och några öl.. och han blev kvar över natten.. :) Ännu mer mys och gos stod på menyn.. Jag känner mig smått förälskad efter helgen, knappt så exet var såhär go när vi vara nyförälskade förut.. han var helt enkelt underbar! :) Jag vågar dock inte ta upp nåt om det med honom, med risk för att han ska säga nej den här gången också.. precis som han gjorde nåt år efter att vi bröt för tre år sen.. tog såå lång tid att komma över honom den gången, om jag ens gjort det än) och jag vill inte känna den smärtan igen.. :(

Nu är det dags att sova.. inte ens i närheten av utvilad än sen helgen.. *skrattar*


Tänk vad man kan hitta..

Känner mig pilsk, satt och letade efter lite "sköna" bilder.. Tänk vilka bilder man kan hitta med vissa sökord.. *ler*

Sex i sommar:

image591

Midsommar-sex:

image592

Får den Midsommar jag vill ha! :)

YES!!!! Det blir som jag vill! :)

Sen länge har både jag och exet varit inbjudna till min släkt för att fira midsommar.. de vet att vi inte är tillsammans,image589 men att vi umgås en del, och därför bjöd de in honom också.. :) Det har alltid klickat mellan dem och de gillar verkligen honom, vilket är superskoj! Exet har dock hela tiden varit emot att åka upp till dem så vi skulle sitta hemma hos honom bara han och jag idag.. inte sååå skoj kanske.. :( Jag tjatar och tjatar.. och idag gav det lön.. *ler stort* Mycket beror nog också på att Mr Livingman skulle hänga med syrran dit och det är ju en kompis till exet.. :)
Så nu drar vi iväg till min släkt till kvällen, först lite midsommarlunch hos ex-svärföräldrarna (som fortfarande ser mig som sin lilla flicka.. *ler*). Lite synd att vädret är som det är, men men.. får ta det som det kommer.. med lite snaps i kroppen så kanske man inte märker så mycket av det ändå.. Inatt sover vi alla kvar i pappas sommarstuga så blir nog ett dopp i sjön på hemvägen.. ;)
Jäklar, blir nog en midsommar som går till historien.. *ler*

Nu ska jag hoppa in i duschen, iväg till exet och klippa honom och sen börjar snart spriten flöda.. ;)

HA EN SUPERFIN MIDSOMMAR ALLA BLOGG-LÄSARE!!! *puss och kram*
och nyp i stjärten.. ;)

image590

Blir det nån midsommar?

Egentligen är det väl roligast om man är på en stor fest på midsommar, men tyvärr har våra fester minskat mer och mer image586i takt med att kompisar skaffar sig kille/tjej och umgås med deras respektives vänner ibland oxå.. denna midsommar kommer det inte alls bli stor fest.. :( Som det ser ut nu har jag att välja mellan fest med släkten och fira en av mina fastrars 60-års dag eller umgås med exet på tu man hand.. vad väljer man? *ler* Känner ju på mig på vilken "fest" jag skulle få skojigast på (ledtråd: bli full med släkten och sitta och lyssna på alla pinsamma släktingar en hel kväll är INTE skoj).. så det lutar mycket åt att jag stannar här i stan och delar sill och snaps med exet.. :) Inte fy skam det heller, kan faktiskt bli riktigt riktigt skoj.. ;)

Imorgon är det dags för Speedway i Eskilstuna igen, längtat efter att se det en gång till sen förra året när jag såg min premiär-match eller vad man säger.. :) Tyvärr har visst Scott Nichols bytt klubb sen sist.. :(
Ska dit med exet (sicket tjat det är om honom nu då.. *skrattar*) och kanske hans brorson oxå.. Var nära att jag skulle åkt dit på en dejt, men avbokade den när exet väl bestämt sig att han ville med.. undrar om det hade nåt att göra med att han fick reda på dejten? *hm* Ska i alla fall bli jäkligt skoj, hoppas på dunderfint väder!

image588image587

Mr Mystisk..

Så får Spraydate-dejten heta, tills vidare i alla fall.. och nu dök han in på msn.. :)

See ya!

Ännu en helg..

..men ingen ny karl i sikte.. förlåt till de som ville läsa om nåt smarrigt nu såhär efter helgen.. ;)

Förra veckan hände inget smarrigt, Mr Österrike hörde av sig och ville hitta på nåt, men tackade nej.. vet inte varför, men kände bara inte för att träffa honom.. :( Jag jobbade på som vanligt, kvällarna bestod av att laga mat, kika lite på tv och sen var det snart dags för bingen..

I fredags hörde jag med exet om vi skulle ner till Athos här i stan senare på kvällen, han hakade gärna på.. jag cyklade hem till honom efter jobbet och vid åtta-tiden drog vi iväg på cyklarna.. :) När vi satt nere på Athos så kom syrran, Mr Livingman och Mr Rally förbi också och gjorde oss sällskap.. vi hade himla skoj och det fanns noll spänning mellan Mr Rally och mig *jäkligt skönt* Det är officiellt nu att han träffar en tjej (de har träffats 2-3 ggr) och jag har ju som sagt aldrig egentligen varit intresserad av ett förhållande med honom så jag bryr mig inte såå mycket.. :) I fredags kändes det så skönt, nu när jag vet att han har nån så behöver inte vi gå runt och känna oss "obekväma" med varandra, det kommer ju inte att hända nåt mer mellan oss nu.. helskön känsla, bra att kunna vara "normal" tillsammans med honom.. *ler stort* Vi käkade, drack en del öl och sen skulle exet cykla hemåt.. jag hängde på de andra till Gillet och lyssnade på trubadurerna (hur söta som helst.. *ler*), men vid ett-tiden var det dags att cykla hemåt.. Jag cyklade hem, men inte till mig själv.. somnade i exets trygga famn igen.. *myser*

Blev i fredags medbjuden av Mr Livingman att äta frukost med de andra på ett ställe på lördagsmorgonen, men när exet och jag väl vaknat så cyklade jag hem och sov ut istället.. en kväll med syrran och Mr Livingman som inte kan hålla händerna ifrån varandra får räcka.. :)
På kvällen var det tänkt att jag skulle till Eskilstuna på en dejt, men nåt med den här killen har hela tiden känts knepigt så efter lite funderande ställde jag in den och njöt av en lugn hemmakväll med tv och tacos istället.. :) Vid midnatt hörde han av sig och skrev nåt om att han var trött på allt nu och ville bara att det skulle ta slut.. herregud liksom, INTE ett bra sätt att försöka få mig intresserad på.. :( Gjorde nog helrätt när jag bestämde mig för att hålla mig ifrån den här killen.. *hm* Fick tag i honom idag i alla fall, han mår lite bättre.. men ändå.. *suck*

På torsdag ska jag antagligen ha en dejt iofs, en kille från Spraydate som jag snackat med.. inte alls länge, men han känns som en skoj och mysig kille.. :) Ska spöa honom i minigolf tänkte jag.. får se hur morsk han är sen.. ;)

Mr Österrike messade förresten också imorse och ville komma över idag, jag svarade inte.. nu kom ett till sms på kvällen, men jag svarade inte på det heller.. :) Jag vet vad han vill och jag var inte upplagd för sånt ikväll "heller".. spenderade kvällen med exet istället, vi låg bredvid varandra i hans soffa, tog lite smått på varandra och kikade på tv.. bara skönt mys, ingen som hade tankarna på nåt mer... inte jag i alla fall.. ;)

Till dig Mr Slim! :)

Fick en fråga till ett tidigare inlägg där jag skrev att jag spenderat natten tillsammans med exet.. Slim undrade lite över vår relation eftersom vi träffas rätt ofta även sedan vi gjort slut.. :)


I sommar är det alltså tre år sen jag och min dåvarande fästman/sambo bröt upp.. allt på grund av att vi växt ifrån varandra, hände rätt mycket i mitt liv och jag ville testa på "annat", tyckte att vårt förhållande gick på sparlåga och att jag inte fick nog med uppmärksamhet.. :( Ja, vi vet ju alla att lågan inte brinner lika starkt efter sju år som när man precis blir ihop.. men jag ville inte bara "nöja mig", jag ville ha mer! Så vi bröt upp och jag flyttade ur vår lägenhet..

Just eftersom vi bröt på ett "snällt" sätt (han insåg också sen att vi ville helt olika saker) så har vi under de senaste tre åren fortfarande kunnat ha kontakt med varandra.. vi ses flera ggr i veckan, umgås med samma vänner och det känns helt okej.. Det första året och lite av andra året undrade jag mycket över om jag verkligen gjort rätt, jag älskar honom fortfarande på sätt och vis, och bad honom om att ta mig tillbaka.. men när jag tänker ingående på om jag verkligen skulle vilja vara tillsammans med honom igen så nä, han är ju fortfarande samma kille.. det som var dåligt i vårt förhållande kommer ju fortfarande att vara det och han vill inte att vi ska försöka på nytt, det som varit har varit enligt honom.. :)

Ja, vi hamnar även i säng tillsammans ibland och det känns som att "komma hem", jag kommer alltid att må så himla bra när jag är tillsammans med honom.. han tillhör på nåt sätt fortfarande min "familj".. :) Så länge ingen av oss mår dåligt över att det händer ibland så lär det väl fortsätta.. blir ju dock lite annat när nån av oss skaffar en partner igen.. men men, den dagen den "sorgen".. eller nåt.. :)

Det verkar inte vara såhär mellan alltför många ex, men som sagt.. tror mycket beror på "hur" man för slut.. jag har haft tur, jag behöver honom i mitt liv! :) Men Slim, hoppas du fått svar på din fråga nu.. och ni andra! :)

Fick sms från Mr Österrike idag.. han undrade hur det  var med mig och om jag ville ha en glass? *hm*image584
Tyvärr kunde han inte komma förbi mitt jobb, men jag passade i alla fall på att tacka för senast och berätta att jag ångrat mig lite angående vissa saker.. han lovade att det inte var sista gången vi sågs dock.. *skrattar* Yes, får ytterligare en chans! :) Nu på kvällen kom det ett sms och han undrade om han fick komma förbi, men Mr Lovely skulle ju inte ha hängt med.. *suck*
Jag spar mig tills dess! ;)


Hur kvinnlig är jag?

Din poäng: 270
Det är sådana som du som sätter definitionen för vad som är kvinnligt och inte.
Du är ett praktexempel av kvinnlighet. Sträck på dig och var glad!

Testet hittar du
här!

Lika bra det..

image576Nu slipper ni antagligen höra så mycket mer om Mr Rally, i alla fall om våra nätter tillsammans.. och lika bra är väl det.. :) Hamnade 8 personer på fest hos Mr Rally igår efter att vi käkat (där även Mr Sushi var med), han satt mest och pratade i telefon.. *hm* Sedan började "ryktena" gå, han verkar ha sprungit på en tjej.. Lycka till säger jag bara, han kanske kan "hålla sig" längre med henne.. om det är den tjejen jag tror det är så kan han verkligen behöva ett lycka till..

Nä, jag ä int bitter inte.. ;) Livet går vidare, planerna inför sommaren smids för fullt.. :)

Inatt tog jag istället "flykten" hem till exet, i hans armar glömmer jag alla problem och all skit som pågår runtomkring mig.. i hans armar är jag alltid trygg.. :) OCH.. han kan hålla sig ett bra tag.. *ler stort*

Nu ni..

ska jag fixa till mig lite här, packa in katten och mig i älsklingen (bilen.. *ler) och köra hem till syrran.. dags för solbrännan att riktigt göra sitt inträde i mitt liv nu.. :) Ikväll är det Athos och en trevlig, förhoppningsvis solig också, kväll med syrran, exet och antagligen syrrans kille oxå.. kanske flera vänner ändå.. *ser fram emot*

Vi syns och hörs!!!

Hoppas.. för min skull! :)

image582Två år sen vi hade vår "romans"och träffades för "sista" gången, men igår när vi sågs igen kändes det som det bara var nån dag sen senast.. Är det inte så det ska kännas när man är kär??? För jo, jag har fortfarande väldigt starka känslor för den mannen.. ;)

Mannen jag pratar om nu är Mr Moore, han har dykt upp tidigare i mina texter och jag har där berättat att vi hade en "kort" romans på några månader för två år sen. Mr Moore har varit mitt ex chef och vi träffades för allra första gången på en fest för en kollega till dem, säkert en 4-5 år sen när jag fortfarande var tillsammans med exet.. vi drogs genast till varandra och hade inte jag varit så blyg och fattat mer så kanske det hade hänt nåt redan där, men där och då hände inget mer än att vi flirtade och dansade tillsammans under kvällen.. :) För två år sen fyllde exet 30 år (han och jag gjorde slut för 3 år sen) och jag var inbjuden.. så var även några kollegor från hans jobb, Mr Moore och en till.. kan väl berätta att den kvällen kunde varken han eller jag stå emot känslorna längre.. *ler stort* Han hängde med mig hem efter festen..

Vi träffades hela sommaren, han förklarade sin kärlek till mig och jag som aldrig blivit kär så fort hade ju visserligen starka känslor för honom också.. vågade mig inte på det där "jag älskar dig" dock. Med tanke på hans sambo och barn som han aldrig skulle lämna så ville jag inte lämna ut mig alltför mycket.. :( Nu i efterhand förstår jag att jag verkligen var kär, när han "lämnade mig" kändes det rejält i hjärtat.. Under de senaste två åren har vi haft lite kontakt då och då, sms en gång i halvåret kanske.. nu på sista tiden har han även börjat ringa ibland när han är ensam hemma.. :) Igår messade han och frågade om vi kunde ses en stund på kvällen (natten).. jag åkte dit!

Mitt hjärta, det fick verkligen leva upp igen igår.. känslorna finns kvar där inne och de visade framfötterna direkt jag såg image556karln, kommer verkligen aldrig att glömma honom.. :) Vi "umgicks" i två timmar där på natten, satt på en äng och myste (inget sex alls, måste ju ändå va ett tecken på att jag är kär liksom.. *ler*).. pratade om tiden som gått sen vi sågs sist och att det kändes som det var igår man sågs.. insöp ögonblicket skulle man kunna säga.. :) Vi har så starka känslor för varandra, men vill varken såra hans sambo eller mitt ex.. dessutom vill han inte lämna sin sambo för barnens skull (sade han förut i alla fall).. :( Varför ska kärlek vara så himla svårt, är det verkligen konstigt att man inte vågar bli kär?? *suck* Jag kan va mig själv med honom, han får mig att skratta, jag älskar hans spjuver-het och jag kan verkligen se mig med honom i framtiden.. tyvärr fick vi efter några timmar inse att livet är som det är och bege oss hem igen.. :( Vi kommer troligen träffas snart igen i alla fall, efter den stunden igår så kan det bara inte gå två år till innan vi ses igen.. varken han eller jag skulle klara av det nu.. jag är ju för fasen KÄR!!!! *ler stort* Du är underbarast Mr Moore.. *puss*

Näste Mr..

image581

Ja, om det ändå kunde bli så... *ler stort*

Mm, Mr Lovely.. ;)

Har fortfarande svårt att förstå vad som egentligen hände i helgen (i lördags), känns som en dröm.. *ler stort*

image579I fredags tog jag det relativt lugnt, bjöd över exet på lite mat och en del vin.. vi kikade på tv och hade det mysigt, som vänner.. :) På lördagen steg jag upp rätt tidigt, hämtade syrran.. därefter exet och Mr Rally och så åkte vi iväg på crosscart i Fellingsbro, Mr Livingman skulle köra och det gick riktigt bra för killen... han hade ju hela hejarklacken där.. *ler*
Mr Rally var på dåligt humör och han är rejält knepig, bestämt mig för att söka lyckan på annat håll.. men orkar med knepiga killar som dessutom är bra vän med exet.. nä, får va.. :)

När det var så fint väder på dagen blev jag naturligtvis sugen på att hitta på nåt på kvällen, exet och jag bestämde oss för att käka lite mat på Grekiska kolgrillen här i stan.. *mums* Satt där nere mellan åtta och tio cirka, tog friterade bläckfiskringar och det är ju såå gott.. till det grekisk öl och tzatziki.. *ett måste* Åkte hem till exet där jag drack upp det som var kvar av vinet och släpat med och sen hem till min lägenhet.. satte mig vid datorn och snackade med lite roligt folk.. sen kom sms:et som blev början på en heltokig kväll/natt.. ;)

Mr Österrike (en "kompis" från förr) var på krogen och ville komma förbi image580när det stängde.. jag hade nästan bestämt med en ny bekantskap från E-tuna att vi skulle höras på tfn när han kom hem från krogen så sade till Mr Österrike att vi kunde höras en annan dag istället.. :) Sms:en fortsatte att komma, det ena mer upphetsande än det andra och vid två ringde han.. de (visade sig att han hade en kompis med sig) var på väg hem med taxi, men han undrade om de skulle vända.. kompisen mådde lite dåligt så han kanske kunde få sova på min soffa? Och Mr Österrike mysa lite med mig? *ler* Varför inte, svarade jag och de vände om med taxin.. snart var de utanför min port!

Kompisen såg absolut inte alls ut att må bra, han tog täten till tredje våningen och stupade direkt ner i min soffa.. Mr Österrike och jag stängde dörren till mitt sovrum och kröp ner i sängen.. :) Efter en stunds mys öppnas dörren och där står kompisen, han mådde visst inte alls så dåligt ändå.. *skrattar* Mr Österrike vill få till nåt på tre man hand.. men nä, ska jag va med om nåt sånt så ska det banne mig inte va på fyllan.. vill ju minnas ALLT då.. ;) Mr Österrike och kompisen, Mr Lovely, beslutar sig för att ta en taxi hem igen.. innan de går vill Mr Lovely ha en hej då-puss.. ja, varför inte liksom? :) Hinner bara nudda vid hans läppar och sen är vi "fast", vet inte om det bara var han eller om det var för att Mr Österrike spanade in oss när vi kysstes.. men jäkligt upphetsande.. *ler stort* Därefter hinner jag knappt med i svängarna, men det slutar med att Mr Österrike tar en taxi hem och Mr Lovely stannar över natten.. kommer sent, sent i säng.. den killen var nåt extra, de mjuka läpparna och hans mjuka sätt.. fattar inte att han "bara" var 80:a.. *hm* På morgonen upprepas proceduren, men vi får avsluta.. stackars killen har skavsår.. :( Men men, har man haft bra sex så ska det kännas efteråt.. mitt motto ju.. ;)

Vi låg och snackade i några timmar, men sen skulle jag åka iväg så han fick lov att åka hem.. jäkligt synd, att spendera söndagen i sängen med den killen vore inte alltför fel.. :) Fast.. ska ju inte binda mig.. för er skull! *ler*